Ventilátor

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
XMira

Ventilátor

Příspěvek od XMira »

Mam takovou drobnost: Asi pred mesicem mi zacal ventilator vydavat takovy bzucivy zvuk. Frekvence byla primo umerna otackam vetraku. Pak to najednou prestalo. No a o weekendu zas asi 200km bzuceni. Osobne si myslim, ze je to tim, ze jsem zacal parkovat pod borovicema, a ze se mi do vetraku mohlo dostat jehlici. Pokud mate ale nekdo jinou zkusenost tak budu rad, kdyz date info.... Uz jsem byl rozhodnutej, ze v pondeli zajedu do servisu, ale po zvuku zas neni ani pamatky (vsichni to zname - vsechny poruchy zmizi pri vezdu na parkoviste autoservisu a objevi se po opusteni arealu).
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Reklama

MichalS
*

Příspěvek od MichalS »

Jo, jo, mám stejný problém :D Parkuju pod stromama a občas se tam zřejmě dostane nějaké listí. Minulý rok touto dobou jsem z toho byl vyplašený a už jsem se chystal na návštěvu autoservisu, nicméně to po nějaké době ustalo. Nyní se to objevuje zase, tak 1x za 3 dny. Jenom netuším kudy se to tam dostává, eventuelně, jak to vyčistit. Ta mřížka pod stěračema je přece dost jemná, nebo ne? Budu taky rád za nějaké zkušenosti.
Nový Hyundai Getz Dynamic 1.1 5dv 11/2005
XMira

Příspěvek od XMira »

Sice jsi me uklidnil, ale ted je zas otazka, co s tim..... snazim se rano, nez vyjedu odhazet vegetaci, co napada na sklo, ale stejne si myslim, ze kdyz prez noc prsi, nebo fouka vitr, tak toho dovnitr napada docela dost :(
Asi postavim na parkovisti garaz.... mam ve sklepe nejaky prkna :D :D :D

PS: Dik za informaci!
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
MichalS
*

Příspěvek od MichalS »

Super, díky za vyčerpávající informace. S tou mřížkou před ventilátor je to dobrý nápad. Tuším, že se jí říká perlinka. Příští rok, až se oteplí a bude trochu času, tak na to mrknu.
Nový Hyundai Getz Dynamic 1.1 5dv 11/2005
Přemysl Hrdlička
*

motor větráku

Příspěvek od Přemysl Hrdlička »

tento problém s bzučením a pískáním jsem řešil celé léto: motor ventilatoru je pod schránkou u spolujezdce....myslel jsem také na lístí apod.,ale po důkladném rozebrání, vyčištění, promazání to přestalo tak na dva dny...výsledkem bylo vyběhané ložisko motorku a uznaná záruční oprava...
vipe

Re: motor větráku

Příspěvek od vipe »

Přemysl Hrdlička píše:...výsledkem bylo vyběhané ložisko motorku a uznaná záruční oprava...
Ty ale musíš foukat ve dne v noci. :lol:
XMira

Příspěvek od XMira »

Tak jsem byl v servisu. Za pul hodky bylo hotovo. Bylo to nastesti jenom listi a slo to vyndat horem. Nic jsem neplatil. Chvalim servis! :D
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

me tam obcas taky cvaka nejaky listi ci co, pak to zase zmizi na chvili a na podzim je to tu zase :lol:
Odpovědět

Zpět na „GETZ“