Poslední a krátká slezina klubu - ano nebo ne????
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
takovej, spravnej, tvrdak, co? (myslim to v dobrym, jako vzdy..)ivan píše:Já nebyl první kdo Tě takto nazval,ale Hanz!!Hardcam píše:To Harde se mi libi:) dekujuuu...
Jen když jsem psal ten příspěvek,tak mi to nějak blesklo hlavou!!! Tady je důkaz https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=3311 Šestý příspěvek ze zhora!! Myslím si ,že Ti to u sluší s tím Harde je to takový domácký ne???
No, to je extra tvrdacky..jj, vim, ze mi tak oslovil Hanz a 6 let me tak oslovuje bratranek - uzivatel Kingjiri (Elantra 1.6 2005)...takhle, jet nejakou dalku a aspon trosku nezakalit mi prijde trosku nelakavy, chtelo by to dat aspon vinko, pivecko a prespat na ubytovne s ukrajince (samozrejme nechat odemcene auto i s radiem,at nejsme rano prekvapeni rozbitym oknem)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Cítím tu narážku na Borečka nemyslím si,že by nás měl dost,on není zrovna z těch co by něco kazili!!!black_sheep píše:tak se priznejte, kdo dal druhou moznost co? ztrestame te pravidelnejma navstevama u tebe doma - a vsech tisic clenu nebo kolik nas je, takze si priprav hodne sniclu
To bych mohl odpovědět pouze já ,ale já to nebyl!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
ale nee tak jsem to vubec nemyslel cece! jen me bylo lito pani Borkove aby se musela delat s celou tisicovkou sniclu takze jsem to nechal na "hostiteli" p.s.: doufam, ze to bylo jen ukliknutiivan píše:Cítím tu narážku na Borečka nemyslím si,že by nás měl dost,on není zrovna z těch co by něco kazili!!!black_sheep píše:tak se priznejte, kdo dal druhou moznost co? ztrestame te pravidelnejma navstevama u tebe doma - a vsech tisic clenu nebo kolik nas je, takze si priprav hodne sniclu
To bych mohl odpovědět pouze já ,ale já to nebyl!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Já zatím nehlasoval ,protože na zimu ukládám Coupátko k zimnímu spánku(značky do depozita).Ve sněhu ho zebou kolečka .A zatím není jasné kdy a kde to bude(pokud bude sníh a nasoleno,tak nevystrčí ani čumáček z garáže.)
Takže u mě rozhoduje počasí.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
U tebe by ani nevadilo, že by si přijel vozem Škoda Coupé, hlavně že by ses dostavil ty!!!Borek píše:Já zatím nehlasoval ,protože na zimu ukládám Coupátko k zimnímu spánku(značky do depozita).Ve sněhu ho zebou kolečka .A zatím není jasné kdy a kde to bude(pokud bude sníh a nasoleno,tak nevystrčí ani čumáček z garáže.)
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
U tebe by ani nevadilo, že by si přijel vozem Škoda Coupé, hlavně že by ses dostavil ty!!!Borek píše:Já zatím nehlasoval ,protože na zimu ukládám Coupátko k zimnímu spánku(značky do depozita).Ve sněhu ho zebou kolečka .A zatím není jasné kdy a kde to bude(pokud bude sníh a nasoleno,tak nevystrčí ani čumáček z garáže.)
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
myslim ze by to nevadilo u nikoho z klubu kdyby prijel cimkoliv hlavne ze by se na nas prijel podivatM.a.d.y píše:U tebe by ani nevadilo, že by si přijel vozem Škoda Coupé, hlavně že by ses dostavil ty!!!Borek píše:Já zatím nehlasoval ,protože na zimu ukládám Coupátko k zimnímu spánku(značky do depozita).Ve sněhu ho zebou kolečka .A zatím není jasné kdy a kde to bude(pokud bude sníh a nasoleno,tak nevystrčí ani čumáček z garáže.)
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
black_sheep píše:myslim ze by to nevadilo u nikoho z klubu kdyby prijel cimkoliv hlavne ze by se na nas prijel podivatM.a.d.y píše:U tebe by ani nevadilo, že by si přijel vozem Škoda Coupé, hlavně že by ses dostavil ty!!!Borek píše:Já zatím nehlasoval ,protože na zimu ukládám Coupátko k zimnímu spánku(značky do depozita).Ve sněhu ho zebou kolečka .A zatím není jasné kdy a kde to bude(pokud bude sníh a nasoleno,tak nevystrčí ani čumáček z garáže.)
Nevym, esli je Praha ve středu nebo ve čtvrtek, ale zvolil bych nějakou knajpičku nebo motorestík dostupný pro všechny - např. někde u Bardějova Pro vytipování bodu setkání upřesňuji, že startuju s tím šíleným Joudou z mladoboleslavskablack_sheep píše:... co to dat do prahy kdyz je tak nak uprostred? budem to mit vsici tak nak stejne daleko..
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........