Martun - New Accent 1.5 CRDi
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- ZdeněkSvoboda
Re: Martun - New Accent 1.5 CRDi
Pavel má na zadním skle nálepku max. 200. To bude určitě on
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- Reklama
Jinak Zdendo dnes jsem jel dvakráte přes Říši, koukal jsem, ale nikde jsem Tě neviděl
.........
Vilda , Zdenda
mnojo, vyhráli jste! Holt máme ty auta nakoukaný co?..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Martun píše:Vilda , Zdenda
to jo Martine,aspon je videt,ze se na srazech kouka po autech a ne po holkach
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
No to Pavle nesouhlasím.. Takovej Gandalf.. ten kouká po holkách.. hlavně Borkových..
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Sleduji pozoruhodné objekty v okolí a to všeho druhu, ale přiznávám, že tak rychle bych tady majitele Ácy neidentifikoval...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
No, a já ještě mimo jiné sleduju jídelní lístky .....
A co se týče identifikace tohoto modrého auta, bylo to jednoduchý. Kolik jich na klubu bylo ... řekl bych, že dvě
Pavellab a 69pavel. Pavellab, už sem léta nechodí a pochybuju, že by přijel k Martunovi do pardubek na návštěvu
A co se týče identifikace tohoto modrého auta, bylo to jednoduchý. Kolik jich na klubu bylo ... řekl bych, že dvě
Pavellab a 69pavel. Pavellab, už sem léta nechodí a pochybuju, že by přijel k Martunovi do pardubek na návštěvu
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
No Vildo, to bude věkem ne? Tam se Gandalf a my všichni dohrábnem taky!Vilda píše:No, a já ještě mimo jiné sleduju jídelní lístky .....
Jinak Gandalfík, mě tam už taky navštívil a Pavlík teď
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Akorát nevím jak to ten Pavel dělá, ten jeho Áca je furt nablejskanej!
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Jak to dělá??.... Já ti to řeknu!... Nemá co dělat! ...
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
To na něj docela sedí!
Nic ve zlým Pavle!
Nic ve zlým Pavle!
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Já si to neodpustím...
Nemůžu si pomoct, ale tak jak je hezky srozumitelně a logicky udělané fórum pro new Accent, jaké máte mezi sebou bezva vztahy a kolik let už to tu spolu táhnete - to opravdu smekám. Je to super sledovat a pročítat vaše zkušenosti, popichování a legrácky a taky to, jak se parta Accenťáků sebere a udělá si sraz. Jste prostě super! Myslím, že žádný jiný model takové majitele nemá....
Gandalfe, pozdravuje Tě Borek (trošku jsem se s ním pobavil o Tobě a jeho dcerách ) A možná právě s ním jsem se o vás bavil a ve výše zmíněném máme stejný názor. Ví se o vás - jen tak dál! Jste frajeři!
Nemůžu si pomoct, ale tak jak je hezky srozumitelně a logicky udělané fórum pro new Accent, jaké máte mezi sebou bezva vztahy a kolik let už to tu spolu táhnete - to opravdu smekám. Je to super sledovat a pročítat vaše zkušenosti, popichování a legrácky a taky to, jak se parta Accenťáků sebere a udělá si sraz. Jste prostě super! Myslím, že žádný jiný model takové majitele nemá....
Gandalfe, pozdravuje Tě Borek (trošku jsem se s ním pobavil o Tobě a jeho dcerách ) A možná právě s ním jsem se o vás bavil a ve výše zmíněném máme stejný názor. Ví se o vás - jen tak dál! Jste frajeři!
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
jojo,pravdu dis brachu, ono ty srazy uz neni o autech ale spis o lidech kteri na ne jezdi,a to jak se sejde parta lidicek a k tomu nas gandalf jak zacne balit borkovy dcerusky tak to potom nema chybu,jeste ze borek umi rezat zatacky(ja je taky tak umim rezat -mozna trosku vic ) nacez na toto gandalfik jeste nedosahne takze v tm pripadfe taky na dcerusky borka nedosahne nebot borek prohlasil na jednom sraziku ze kdo rizne zatacky jako von tak dcery jsou jeho,no a jelikoz ja uz jsem zenatej tak pro mne toto neni no a gandalfik se musi prej(slova borka) jesteeeeeeee hooooodne ucit,i kdyz na druhou stranu stim jeho piagem nebo co to ma za znacku tohoooo skutra by uz to mohl chlapec uz umet,zejooooooooOtakar84 píše:Já si to neodpustím...
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Himbajs plantážníci .
Chvíli vás nehlídám a už tady kujete pikle Kdybyste jezdili na republikové srazy,tak víte ze soutěží,že jsem ve střelbě nejlepší.Takže pozor,jinak TATATATA.
Je škoda,že nejezdíte na velké srazy,protože je tam dobrá parta a accenťáci by tam dobře zapadli.Poslední sraz(minulý týden),byl zatraceně dobře zorganizovaný a povedený.Navíc byl v Hradci Králové a cíl pátečního orientačního závodu,byl pod Kunětickou horou u Pardubic.Takže Martun to měl kousek.
Chvíli vás nehlídám a už tady kujete pikle Kdybyste jezdili na republikové srazy,tak víte ze soutěží,že jsem ve střelbě nejlepší.Takže pozor,jinak TATATATA.
Je škoda,že nejezdíte na velké srazy,protože je tam dobrá parta a accenťáci by tam dobře zapadli.Poslední sraz(minulý týden),byl zatraceně dobře zorganizovaný a povedený.Navíc byl v Hradci Králové a cíl pátečního orientačního závodu,byl pod Kunětickou horou u Pardubic.Takže Martun to měl kousek.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borku,vim, Martin mne lanaril at tam na chvili zajedem ale spechal jsem domu, nebot na odpoledne jsem byl s rodinkou pozvany na svatebni oslavu. Takze jsem to mel dost nabite abych vse stihal.Brzo rano vyjet k Martinovi,tam chvile zdrzeni a potom cesta domu(jel jsem po okreskach-nemam znamku)Ono preci jen od Martina do Hradce je nejaky kousek a pak se zakecas stim a stim, zjistis ze je pul dne fuc,to by mi doma neproslo,to vis sestrenice a bratranci nas ocekavali a my nemohli zklamat.
k tomu lesku pro ty dva rejpaly (Martin,Dalin) ,jo chlapci,to je tak. Je treba pouzivat dobre myci prostredky,dobrou lestenku a abych pravdu rekl,ja se moc nenadru,lestenku pouzivam nemeckou Titanium s nanotechnologii od fa MacBrite(1x rocne,no nekdy 2x podle stavu) a na myti kupuji sampon s voskem,zkousel jsem jich hodne ale nejvic se mi osvedcil sampon s prirodnim vcelim voskem a UV ochranou,kupuji ho v polsku. Je to polsky vyrobek Autoland(car care),je to koncetrat na 32 myti(950ml) a vysel na nejakych 12 zlotek,takze i cenove vychazi dobre.Porad nechapu,co ti lidi na tech polskych vyrobcich vidi spatneho.nekdy ti polaci maji kvalitnejsi veci nez u nas nektere smakulady.zpatky k autu.
auto myji podle potreby co 14 dnu nekdy i 1x za mesic, ono je to spis o tom ze po umyti se to musi vysusit a vylestit jelenici,pak to dostane ten spravny smrnc a auticko vypada jako nove
treba po samponu s voskem od sonaxu mi prislo ze auto bylo brzo zaprasene a spina drzela na laku,u tohoto to nedela tak nevim kde je rozdil.
no a ted vy dva rejpali misto lezeni u televize supky k hadici, umejt auto,nalestit,a nafotit sem auticko at to muzeme zkontrolovat jak jste se cinili
k tomu lesku pro ty dva rejpaly (Martin,Dalin) ,jo chlapci,to je tak. Je treba pouzivat dobre myci prostredky,dobrou lestenku a abych pravdu rekl,ja se moc nenadru,lestenku pouzivam nemeckou Titanium s nanotechnologii od fa MacBrite(1x rocne,no nekdy 2x podle stavu) a na myti kupuji sampon s voskem,zkousel jsem jich hodne ale nejvic se mi osvedcil sampon s prirodnim vcelim voskem a UV ochranou,kupuji ho v polsku. Je to polsky vyrobek Autoland(car care),je to koncetrat na 32 myti(950ml) a vysel na nejakych 12 zlotek,takze i cenove vychazi dobre.Porad nechapu,co ti lidi na tech polskych vyrobcich vidi spatneho.nekdy ti polaci maji kvalitnejsi veci nez u nas nektere smakulady.zpatky k autu.
auto myji podle potreby co 14 dnu nekdy i 1x za mesic, ono je to spis o tom ze po umyti se to musi vysusit a vylestit jelenici,pak to dostane ten spravny smrnc a auticko vypada jako nove
treba po samponu s voskem od sonaxu mi prislo ze auto bylo brzo zaprasene a spina drzela na laku,u tohoto to nedela tak nevim kde je rozdil.
no a ted vy dva rejpali misto lezeni u televize supky k hadici, umejt auto,nalestit,a nafotit sem auticko at to muzeme zkontrolovat jak jste se cinili