Karavan Wenzel-ponorka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Karavan Wenzel-ponorka
to je tak stary koncept karavanu,ze tazko tu bude mat niekto s nim osobnu skusenost.Poznam ho z literatury,osobne nie.Preco ta to zaujima? Chces kupit?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
oltcitak píše:to je tak stary koncept karavanu,ze tazko tu bude mat niekto s nim osobnu skusenost.Poznam ho z literatury,osobne nie.Preco ta to zaujima? Chces kupit?
Starý to je to je pravda, vzniklo to někdy v sedmdesátých letech, ale dle mého názoru je to bezkonkurenční řešení. Váha super, a ostatní také. Nepotřebuju se tahat s monstrem co má 1,5 tuny a je tam sprcháč, wc, televize atd.
.........
Vypadá velice pěkně, ale tato náprava se většinou dávala na Wenzel 1 a to by rok 91 nebyl. Je to celé předělané, jak okna tak vnitřek. Váze nevěřím, pokud porovnám náš Wenzel 2 co má obdobná kola, ale jiné uchycení a váhu 380kg a to vevnitř nejsou dvířka ale jen závěsy atd.....
.........
zdravim,u karavan ponorka prasknul mi u praveho kola jeden cep pri ceste na dovolenou tak jsem to zajistil a svazal a dojel jsem to na jeden cep a chci se zeptat jestli se daji ty gumy a ten cep nahradit????
Vzhledem k faktu že ponorky si lidé stavěli doma dle plánů které byly někde uveřejněny tak je každá originál. Každej použil nápravy a náboje co měl doma. Takže asi těžko se dá něco koupit a už vůbec nelze bez fotky poradit.
Já mám ponorky dvě a na každé jsou jiná kola a jinak řešené polonápravy.
Já mám ponorky dvě a na každé jsou jiná kola a jinak řešené polonápravy.
.........