manuál

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Tomikp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomikp »

Vita píše:
Tomikp píše:No klidne se Vito zeptej nekoho jesli máš možnost pač mě to taky zajímá jak je to doopravdy.
No ono je totiz otazka, kde jsi zjistoval tu adresu ... ptal jsem se kamose, jak to teda je ... koukni sem www.mojeip.cz ... a tam ti to hodi tvoji "venkovni" adresu ...... Nemela by se shodovat ... kdyz tak to vyzkousej, i s brachou a dej vedet, jak to dopadlo ...... :wink:
Takže dík za link, opravdu mam 2 IP. jednu venkovní a jednu vnitřní, když se někam přihlašuju, eviduje se ta venkovní.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Reklama

Petela
*

IP adresa

Příspěvek od Petela »

Je bezne a normalne, ze tisicky ludi maju rovnaku IP adresu...
Je tomu tak, pokial idete cez poskytovatela internetu, cez tieneny proxyserver. takze RAPIDSHARE nevidi tvoju IP, ale IP proxyserveru... a ta je v tomto pripade pre vela ludi rovnaka ...
Getz 1.4 2006
ryba

Příspěvek od ryba »

jj, proxy ci ip anonymizer ma osvedceny "bezpecny" WAN adresy.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Zdenek Pridal
*

Příspěvek od Zdenek Pridal »

Prosím tě mohl by jsi mi ten manuál poslat na zdenek.pridal@kcc.com
Z uvedené adresy se mi to nedaří stáhnout.
Predem moc děkuji, přeji hezký den. :)
tomexion
*
Kontaktovat uživatele:

iso

Příspěvek od tomexion »

na isohuntu je TED k nalezeni hyndai manuals.mdf - ma to cca 320 MB - tahal to nekdo? vi nekdo co tam presne je? me se nechce prerusovat to, co taham ted 8)
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
ivan
Moderátor

Re: iso

Příspěvek od ivan »

tomexion píše:na isohuntu je TED k nalezeni hyndai manuals.mdf - ma to cca 320 MB - tahal to nekdo? vi nekdo co tam presne je? me se nechce prerusovat to, co taham ted 8)
Sosnout si to můžeš,ale tobě to bude na nic,protože se jedná o nové modely rok 2006 a výše!! Ale jako ve svý sbírce to můžeš mít,kdo ví třeba koupíš nějaký mladší ročník nějakého hundíka a budeš mít k tomu skvělou dokumentaci!! :) :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
tomexion
*
Kontaktovat uživatele:

Re: iso

Příspěvek od tomexion »

ivan píše:Sosnout si to můžeš,ale tobě to bude na nic,protože se jedná o nové modely rok 2006 a výše!! Ale jako ve svý sbírce to můžeš mít,kdo ví třeba koupíš nějaký mladší ročník nějakého hundíka a budeš mít k tomu skvělou dokumentaci!! :) :wink:
- no prave proto se mi to nechtelo tahat - ale koukam, ze to stacilo jen rozkliknout a precist si co v tom je :wink:
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“