Záber motora

Startování, spojka, převodovka, provozní kapaliny.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
lubos_a

Záber motora

Příspěvek od lubos_a »

Nenašiel som tu ešte túto tému, preto som sa rozhodol že ju založim :) Ak náhodou je tak sorry..
Máme :hyu: i30 1.4 CRDi problém je v tom, že niekedy auto po preradení zaberie hneď a niekedy sa preradí, plynový pedál je na podlahe a také 2-3 sekundy nič, až potom začne zaberať. Nevie niekto čo s tým? Má ešte niekto taký problém? Boli sme aj v servise no tam sa šiel previezť a auto šlo normálne. Často to tak robí no niekedy ide normálne. Tankujeme väčšinou na shell-ke. Poraďte niečo :cry: :cry:
Reklama

DVDpro
*

Re: Záber motora

Příspěvek od DVDpro »

Po nastartování po pár dnech stání byla taková pauza v akceleraci jednou krátce po rozjezdu. Po 1. garančce to přestalo. Někde jsem četl, že to dělala nějaká verze softwaru řídící jednotky.
  • i30 III kombi 1.4T-GDI Style, Premium / Stellar Blue od 2019
  • i30 II hatchback 1.4i CVVT TRIKOLOR, komfort+, parking, Steel Gray II, 2013 - 2019
  • Seat Córdoba, 1.4, r.2000
lubos_a

Příspěvek od lubos_a »

tak na 1.garančku sa ide o necelý mesiac, no "napichnutý" už v servise bol a nenašli žiadnu chybu. :cry:
t0x!n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t0x!n »

tohle mi dela vetsinou pri studenym motoru a jelikoz hned od domu mam kopec pocituju to kazdy den, po zahrati uz v pohode...
Kia Ceed 2015 1.6 GDI TOP - bílá WD
i30 II 1.4 CVVT 73kW - "původní" Komfort - prodáno
Obrázek
lubos_a

Příspěvek od lubos_a »

tak nám to robí aj ked je zahriaty aj keď je studený. Normálne ide len keď sa preraďuje nad 3 000 otáčok.. :/
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Motor a převodovka“