Ahoj Meredith,taky Tě zdravím!!Meredith píše:Ahoj lidi, tak tentokrát sraz asi nezvládnu . Vidím to až na jaro . Jinak doufám, že se všichni máte dobře a dobře vám to i jezdí .
Poslední a krátká slezina klubu - ano nebo ne????
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Sraz.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Reklama
Já vůl tady svolávám slezinu, protože bych vás rád zase viděl a teď musim svou účast z důvodu podpory rozvoje peněženek mých kapitalistických zaměstnavatelů odpískat Dnes mě bylo k mý velký nevoli oznámeno, že sou termíny našponovaný a do vánoc musím mít fšecko fertig, kua Jináč není dofča mezi svátkama, což si zas kvůli rodině nemůžu dovolit, tudíž mě čekají následující týdny pracovní víkendy, do řiti
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
No jo no... nejdriv blbnes s klicema...
Co nadelas... Pracu potrebujes, bo jinak stejne ani /-/ mit nebudes...
Na jare se urcite uvidime a snad uz se budes mit v praci nejak rozumneji... Drzim palec na leve noze
Co nadelas... Pracu potrebujes, bo jinak stejne ani /-/ mit nebudes...
Na jare se urcite uvidime a snad uz se budes mit v praci nejak rozumneji... Drzim palec na leve noze
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
letos uz nam fakt neni prano safra...Hanz píše: Já vůl tady svolávám slezinu, protože bych vás rád zase viděl a teď musim svou účast z důvodu podpory rozvoje peněženek mých kapitalistických zaměstnavatelů odpískat Dnes mě bylo k mý velký nevoli oznámeno, že sou termíny našponovaný a do vánoc musím mít fšecko fertig, kua Jináč není dofča mezi svátkama, což si zas kvůli rodině nemůžu dovolit, tudíž mě čekají následující týdny pracovní víkendy, do řiti
Výmluva - pan uhlobaron nechce platit příplatky, tak se mu na to chasa vyprdla a von musí tahat sám....vipe píše:No já dostal naloženo i na 26.12 a 1.1 sice tam budu na ho... protože se nejede, ale musim tam bejt co kdyby náhodou někomu byla zima a potřeboval uhlí
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V