Zdravím.
Když nechám delší dobu otevřené 5-té dveře (řádově 1/2 hodinky a déle), tak jdou pak obtížně zavřít a musím za ně tahat a "nespadnou" a musím je dolů zatlačit rukou. Připadá mi, že čím déle jsou otevřené, tím hůž jdou zavřít. Opakované otevření a zavření už je OK.
Při běžném provozu fungují taky bez problémů.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Zavírání pátých dveří - jde "ztuha"
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zavírání pátých dveří - jde "ztuha"
i30 1,6 2012 GDI
Corsa 1.8 GSI
Kadett 1.6 Karavan
Corsa 1.8 GSI
Kadett 1.6 Karavan
- Reklama
Re: Zavírání pátých dveří - jde "ztuha"
ahoj, teď když jsi to napsal, tak si uvědomuji, že jsem na tom asi stejně.
Seat Leon ST FR 1.8TSI 132kW 7.7l/100km
Hyundai i30 kombi MY14 White Creamy 1.6 CRDi 81kW - Prodáno
Škoda Octavia2 1.6MPi 75kW - prodáno
Škoda Fabia 1.2HTP 40kW - prodáno
Hyundai i30 kombi MY14 White Creamy 1.6 CRDi 81kW - Prodáno
Škoda Octavia2 1.6MPi 75kW - prodáno
Škoda Fabia 1.2HTP 40kW - prodáno
- hrebineknaprodej
- *
Ten samý problém jsem měl také, pak jsem poprosil v servisu co s tím a vyřešilo se to mazáním na bázi teflonu dali mi zbytek co měli ve spreji jednou za nějaký čas to stříknu a je klid.Medved065 píše:Zdravím.
Když nechám delší dobu otevřené 5-té dveře (řádově 1/2 hodinky a déle), tak jdou pak obtížně zavřít a musím za ně tahat a "nespadnou" a musím je dolů zatlačit rukou. Připadá mi, že čím déle jsou otevřené, tím hůž jdou zavřít. Opakované otevření a zavření už je OK.
1,6 GDI AUTOMAT Cool Red Style 6,2 - 7,1
Díky za info, počítám s tím, že zkusím co na to servis, ale kvůli tomu tam nepojeduhrebineknaprodej píše:Ten samý problém jsem měl také, pak jsem poprosil v servisu co s tím a vyřešilo se to mazáním na bázi teflonu dali mi zbytek co měli ve spreji jednou za nějaký čas to stříknu a je klid.Medved065 píše:Zdravím.
i30 1,6 2012 GDI
Corsa 1.8 GSI
Kadett 1.6 Karavan
Corsa 1.8 GSI
Kadett 1.6 Karavan