Porucha Dalkového ovladání
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Porucha Dalkového ovladání
Mám problém, stává se mi, že jednou mi jde dálkové ovládaní a jednou nejde , ale když strčím klíč do zapalovaní otočím do polohy když jsou kontrolky rozsvícené a zase vyndám klíč tak dálkové ovládaní funguje. Chtěl bych o radu nebo kdo se s tím setkal o jeho vyřešení. Díky předem.
- Přílohy
-
- zde je podoba mého klíče
- images.jpg (3.59 KiB) Zobrazeno 3662 x
- Reklama
Re: Porucha Dalkového ovladání
V tomto případě by jsem nedal na spekulace a obrátil se na servis! Mají možnost si zjistit jak je všechno propojené a co všechno může mít na chod zámků vliv.
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Pomohla by diagnostika a zjistit závadu
- Andy182
- **
- Kontaktovat uživatele:
včera sa mi stalo niečo podobné ... nešlo mi DO ... musel som odomknúť kľúčom ručne ... samozrejme sa zapol alarm ... zrazu mi už kľúč zafungoval a "odomknutím" na DO som alarm vypol
i20 BC3, 1.0T-Gdi, 7DCT, Nline+, intense blue, 10/2022 -
i30 PD Wagon, 1.6CRDi, 7DCT, Style, Moon Rock, 6/2018 - 12/2023
Seat Ibiza FR 1.2 TSI, 81kw, Pirineos Grey - 3/2017-7/2018
i30 1.6 CRDi, 81kw, Creamy White - 8/2013 - 03/2017
i30 1.4 CVVT 80kw, Black - 6/2011-7/2013
i30 PD Wagon, 1.6CRDi, 7DCT, Style, Moon Rock, 6/2018 - 12/2023
Seat Ibiza FR 1.2 TSI, 81kw, Pirineos Grey - 3/2017-7/2018
i30 1.6 CRDi, 81kw, Creamy White - 8/2013 - 03/2017
i30 1.4 CVVT 80kw, Black - 6/2011-7/2013
Pls o info proč DO přestane komunikovat s autem a fungovat.
Jen kontrolka na DO bliká.... auto však neodemkne. Baterie vyměněna... 2x.
Je to podruhé, servis to jednou překodovával, vzal si za to slušnou částku a zablokoval mi auto
na den /
Leč je to tu zas... sacra co s tím?
Díky, PAt
Jen kontrolka na DO bliká.... auto však neodemkne. Baterie vyměněna... 2x.
Je to podruhé, servis to jednou překodovával, vzal si za to slušnou částku a zablokoval mi auto
na den /
Leč je to tu zas... sacra co s tím?
Díky, PAt
No, jezdím..zatím tak, že jsem neublížil a přitom se dokážu i pobavit...
Moc nevím, občas přemýšlím, zkušeností mám málo, jen 350.000km na 2.0 1G a cca 25.000 2.7 2G od lonska... nepočítám jiná a služební auta....a pořád se učím udržet se na silnici...
Moc nevím, občas přemýšlím, zkušeností mám málo, jen 350.000km na 2.0 1G a cca 25.000 2.7 2G od lonska... nepočítám jiná a služební auta....a pořád se učím udržet se na silnici...
Neparkujete nekde na sidlisti?me se tohle stava u nas,ze treba musim 6x zmacknout nez se mi uraci odemknout.vsude jinde to jde hned
Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
Některá sídliště jsou slušně zarušená. Frekvenci 433MHz pak ruší ostatní zařízení a radioamatéři. Už jsem byl svědkem, že na sídliště dorazil měřící vůz a lokalizoval "blázna", jenž rušil prostor mezi paneláky, parkoviště a D.O, které jinak fungovalo na 400m ve volném prostoru, pak reagovalo sotva u čelního skla.
odesláno z mobilu
odesláno z mobilu
i30 kombi 1.6 CRDi
Stejne to funguje i na dalkaci u otevirani vrat, staci pustit signal drzenim volneho tlacitka na dalkovem ovladaci a soused neotevre svym dalkacem svoje vrata. Zarusite svym signalem prijimac souseda ---- vyzkouseno a soused je hned nasrany . Jak tady pisou, zkusil bych auto zamykat i odemykat dalkacem i nekde jinde. Treba se nekdo bavi a rusi pasmo.
Hyundai ix35 1.7 CRDi 4x2 Trikolor Plus Creamy White
Nissan Juke 1.6 Dig-t 140kW
Renault Scenic 1.6i
Renault Kangoo 1.4 Automat
Renault Clio 1.2i
Mitsubishi Colt 1.3i
Fiat 126p
Ford Scorpio 2.9i Automat
Oltcit Club 11RL
Moskvič 408/1
Nissan Juke 1.6 Dig-t 140kW
Renault Scenic 1.6i
Renault Kangoo 1.4 Automat
Renault Clio 1.2i
Mitsubishi Colt 1.3i
Fiat 126p
Ford Scorpio 2.9i Automat
Oltcit Club 11RL
Moskvič 408/1
- Ruska.ruleta
- **
Problém se tu řešil v jiném vlákně.
Reklamuj. Problém je ve spínací skřínce, při vytahování klíče z ní to má cvaknout. Bohužel to zůstává a nevyskočí to, hlavně když je teplo. Auto si pak myslí, že má stále klíč zasunutý a blokuje DO.
RR
Reklamuj. Problém je ve spínací skřínce, při vytahování klíče z ní to má cvaknout. Bohužel to zůstává a nevyskočí to, hlavně když je teplo. Auto si pak myslí, že má stále klíč zasunutý a blokuje DO.
RR
Rozdávat rady je zbytečné, moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist.
Odvaž se používat vlastní rozum!
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist.
Odvaž se používat vlastní rozum!
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
Nechci byt nějak chytry ,ale vaše mačkani na kličence tomu moc nepomuže kort v rychlem sledu To jest mačkam jako vul a nic Dnešni doba elektroniky v autě je řizena softem
Jakkakoliv funkce ,muže se stat,že to prostě zamrzne,jako Windows Kde že ty časy jsou,kdy člověk ovladal auto a ne jako dnes auto ovlada člověka,respektivě řidiče
Jakkakoliv funkce ,muže se stat,že to prostě zamrzne,jako Windows Kde že ty časy jsou,kdy člověk ovladal auto a ne jako dnes auto ovlada člověka,respektivě řidiče
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Díky za raduRuska.ruleta píše:Problém se tu řešil v jiném vlákně.
RR
To sice jo, ale to se deje ne na jednom místě.sefina píše:Stejne to funguje i na dalkaci u otevirani vrat, staci pustit signal drzenim volneho tlacitka na dalkovem ovladaci a soused neotevre svym dalkacem svoje vrata. Zarusite svym signalem prijimac souseda ---- vyzkouseno a soused je hned nasrany . Jak tady pisou, zkusil bych auto zamykat i odemykat dalkacem i nekde jinde. Treba se nekdo bavi a rusi pasmo.