1.
turbo za kilo ma motorshaden neprojde TUV a nedovezes ho stejnak..
a mezi nemcema takovy auto stary a nepojizdny nema cenu..
2.
vonavka to moc neni uz od pohledu - laciny kola, vejfuk jen naka trubka pritom origo je dvojita koncovka, dvere nejak nepasujou, odrenej roh (ja vim stary auto ale vonavka bych ho nenazyval fak ne a o kilometrech nemluve)
takze to taky nema cenu tohle tahat
3.
celkem fesak, dejme tomu, ale "fur export" auta nebrat - s tema neco vetsinou bejva a taky ma najeto 210tis, to je strasne moc
4.
ma to 4q automat - strasne poruchovej, takze ani malo kilometru mu nepomuze, a navic cena je premrstena..
teda harde, s tim vyberem ses moc nevyznamenal je tam mraky daleko lepsich aut za slusnou cenu.. pod tisic euro to nema cenu koukat a nad 1500 jsou zase dosti drahy.. ale v rozmezi mezi tim se da sehnat par fajn kousku...
Scoupé-auto na začátek?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
4q automat proc ne, fur export neznamena vubec nic...to se taha celkem bezne, protoze u nich se to vetsinou uz neda prihlasit. To za kilo jsem nemyslel na prihlaseni, ale kvuli turbu a dilum, coz neni silena cena, jen to nema motor.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
taha se to sem bezne prave.. nur fur export je ze ti na to nedaj zaruky a chtej se toho zbavit pac maj nakou blesarnu, proste tyhle auta nebrat
4q automat, no, ono bez toho turba i tak to neni zrovna supersport a jeste s automatem.... fuj navic se u scoupatek ty automaty docela kazili takze fakt nee
4q automat, no, ono bez toho turba i tak to neni zrovna supersport a jeste s automatem.... fuj navic se u scoupatek ty automaty docela kazili takze fakt nee
Upalte mě za živa!
Stydím se
Ale Scupéčko nebude
...nakonec to bude úplně nová fabka....nebude to mít ten šmrnc...ten styl a hlavně rychlost....ale pět roků záruka že se to nepodělá nebo neschnije je oproti koupi novýho Hyudaie přeci jen hodně atraktivní...
Takže tady má působnost u Hyundaie asi končí. Snad mnou založená místnost poslouží jako průvodce pro borce, co ještě nemaj jasno...já už...bohudík, bohužel......jasno mám.
Tak se mějte...a žijte blaze!
Stydím se
Ale Scupéčko nebude
...nakonec to bude úplně nová fabka....nebude to mít ten šmrnc...ten styl a hlavně rychlost....ale pět roků záruka že se to nepodělá nebo neschnije je oproti koupi novýho Hyudaie přeci jen hodně atraktivní...
Takže tady má působnost u Hyundaie asi končí. Snad mnou založená místnost poslouží jako průvodce pro borce, co ještě nemaj jasno...já už...bohudík, bohužel......jasno mám.
Tak se mějte...a žijte blaze!
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
2 Hardcam: No fuj, vzdyt to posledni ma automat... Ja kdyz uz neco tak bych sel do neceho okolo 1200 - 1500 Ecek ale s dovozem nevim jak bych to zaonacil...
2 Tazman:Nonic, snad se toho tolik nestalo kazdopadne tahle mistnost se hodi alespon mne, nevite nekdo jak se to dela s tim dovozem?
Vim ze v Nemecku maji dost prisny predpisy co se tyce toho TUV neboli "nur for export" ale fakt je ze kdyz se to u nich uz neda prihlasit, tak tomu urcite neco bude.
2 Tazman:Nonic, snad se toho tolik nestalo kazdopadne tahle mistnost se hodi alespon mne, nevite nekdo jak se to dela s tim dovozem?
Vim ze v Nemecku maji dost prisny predpisy co se tyce toho TUV neboli "nur for export" ale fakt je ze kdyz se to u nich uz neda prihlasit, tak tomu urcite neco bude.
Naposledy upravil(a) Yurii dne 28 lis 2006, 16:34, celkem upraveno 1 x.