Kdo tady má Trajeta?
Moderátor: Moderátoři
- jiri.vacha
Re: Kdo tady má Trajeta?
Tak nějak nemám moc času nazbyt,takže exteriér zatím čeká,nestíhám,ale přeci jenom jsem si trošku zablbnul v interiéru,děti mi ho už trošku více opotřebovali,tak jsem jen trošičku dal do pucu,trošku víc no
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
- Reklama
- jiri.vacha
Na té zadní třímístné lavici to moc nesedí,budu k tomu mušet přizvat švadlenu a trošku přešít ,uprostřed ty tři sedadla jsou ok a předek perfektní,i stolky vzadu na sedačkách jsem zachoval
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Týjo! Autobus má nový polstry! pěkný!! hele to už aby se i přezouvali!!
Tak měsíc zpět jsem se minuli v TP ale než jsem stihl zaraegovat, bylo pozdě..
Tak měsíc zpět jsem se minuli v TP ale než jsem stihl zaraegovat, bylo pozdě..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- tr2700automat
- **
Měl jsem toho posledně hodně ale kdepak Jiří nezapoměl jsem na Vás všechny s Vašimi nádhernými Trajety ke kterým se samozřejmě připočítá i můj milovaný 2.7 Trajet . Vidím že dbáš stále o svého Trajeta, gratuluji za nové nádherné polstry .jiri.vacha píše:Názdárek tr2700automat chlape,já už myslel,že jsi na nás zanevřel,tož tě zdravím chlape
ps. Máš ode mne SZ
- tr2700automat
- **
Tak aby jsme to tady oživili, je to už dosti dlouho kdy přemýšlím o pořízení tažného zařízení pro mého Trajeta, jako je například toto tažné zařízení (viz foto). Našel jsem na netu (amsa.cz) koupě tažného zařízení HYUNDAI TRAJET (Bajonet)= 4936 kč + Univerzální kabeláž 7-pólová (E001)=150kč. A cenu montáže za 1000 - 1500 kč. Jestli jste si tažné zařízení pro Vašeho Trajeta již pořídili, prosím aby jste mi poradili jak do toho a hlavné zdělit jak najít tu nejlepší cenu koupě a montáže?
- jiri.vacha
Ahoj,taky jsem dával cca šest tisíc,montoval jsem sám,práce asi na hodku
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- tr2700automat
- **
Díky za odpověď Jiří . Tažné zařízení trochu počká, teď mám jinou otázku. Jelikož odjíždím na dovolenou k moři to znamená pár tisíc kilometrů (mezi 3000 až 4000km tam a zpět) mám vyměnit olej motoru teď anebo hned když se vrátím za měsíc s ciziny ? Mám již najeto s tímto olejem 12000km a měnil jsem ho před 2 roky. Jak vidíte jezdím s Trajetem málo, jen 6000km za rok, mám totiž i druhé auto s kterým jezdím téže málo, přibližně jako s Trajetem 5 až 6000km ročně . Jakou značku oleje motoru mi doporučujete do Trajeta 2.7 a kolik litrů? Mám vyměnit i filtr oleje a jaký typ filtru oleje má Trajet 2.7 ? .
PS. Tak jsem zjistil že typ oleje který mám je Motul 6100 Synergie+ 10W-40, nevím zda je ten nejlepší?
PS. Tak jsem zjistil že typ oleje který mám je Motul 6100 Synergie+ 10W-40, nevím zda je ten nejlepší?
- jiri.vacha
kanal:ahoj tak se omlouvám,trochu nestíhám,ted jsem teprv vletěl na ten předek,když bude vše ok,tak to zítra mám hotové.Zadní lemy nechám asi až na jaro.Blatníky jsem dnes vyměnil a z těch původních si připravím ty lemy.Jak to bude dám foto.Ted foto z dneška
Zítra nárazník,možná nová maska,spasovat to vše dohromady,znovu přeleštěný rám,už se těším
Foto před Rozebráno,očista,konzervace dutin Namontováno,spasováno Zítra nárazník,možná nová maska,spasovat to vše dohromady,znovu přeleštěný rám,už se těším
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
Tak jsem to v sobotu hodil do laku,v pátek mi přišla nová maska,světe div se origo hyundai za 1800 kč.Od neděle už zase jezdím
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
kanal:tak ti posílám fota jak jsem vyřízl ty lemy,můžu konstatovat,že nemají chybu,padnou jak perdel na hrnec
Ještě trochu zaříznu,dopasuju,ale to až to vyřežu,nevím kolik bude potřeba,právý přední jsem hodil do leva,levý přední doprava,i ten prolis na prahu dole tam pasuje WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Ahoj Jiri a dekuji za slibene foto (jses opravdu muz cinu, mas mou uctu ). Pro me ale uz bohuzel nejsou prilis aktualni, se zpozdenim oznamuji, ze jsem Trajeta prodal a vydal se jinou cestou nez Ty- zakoupil jsem zanovniho Trafica. Hlavni duvod byl, ze Trajet uz mi velikostne pro moje zivnostniceni nestacil a taky to stáří...opravy koroze...nechtelo se mi do toho. Jinak si na nej nemuzu stezovat, posledni roky slouzil spolehlive, mel jsem ho rad a staral se o nej, co to slo. Pevne verim, ze novy majitel bude spokojen a Trajet se mu jeste z moji udrzby odvdeci dlouhym a bezproblemovym provozem.
Zatim mi nevolal, tak to asi maká
Fotky ale sázej dal, prosim, jiste tu bude spousta uzivatelu, kteri to oceni a necemu se přiučí.
Znovu Ti dekuji.
Zatim mi nevolal, tak to asi maká
Fotky ale sázej dal, prosim, jiste tu bude spousta uzivatelu, kteri to oceni a necemu se přiučí.
Znovu Ti dekuji.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
Tak se hlásím do klubu. Před Vánoci jsem koupil Trajeta 2.7 z roku 2008. Byl dovezený ze Švýcarska a měl najeto 96000 km. Myslím, že se tomu nájezdu dá i věřit, je docela zachovalý.
Zatím jsem vyměnil olejovou vanu a vyměnil olej. Taky jsem ho minulý týden dal do plynu, protože po městě žere i trávu u silnice Přemýšlím i nad nezávislým topením, protože moje couračky nejsou pro motor ideální - sotva se ohřeje, už zase parkuju. Ale potřebujeme auto pro šest lidí a živit dvě nebudeme.
Už jsem na silnici dva Trajety potkal, ale jinak si užívám tu exotiku
Vyskytuji se především v Jablonci nad Nisou, často se ale podívám na jih nebo východ.
Má někdo tušení, kolik Trajetů po ČR vlastně jezdí?
Zatím jsem vyměnil olejovou vanu a vyměnil olej. Taky jsem ho minulý týden dal do plynu, protože po městě žere i trávu u silnice Přemýšlím i nad nezávislým topením, protože moje couračky nejsou pro motor ideální - sotva se ohřeje, už zase parkuju. Ale potřebujeme auto pro šest lidí a živit dvě nebudeme.
Už jsem na silnici dva Trajety potkal, ale jinak si užívám tu exotiku
Vyskytuji se především v Jablonci nad Nisou, často se ale podívám na jih nebo východ.
Má někdo tušení, kolik Trajetů po ČR vlastně jezdí?
- jiri.vacha
Ahoj,tak tě vítám .Jen tak mimochodem,že to je ten co stál v bazaru někde tam u Labe,cca 150tis.Koukal jsem po něm,ale penízky nebyli,zmizel asi před vánoci.Taky mám dovoz švýcary,jako nový,po šesti letech u nás už ne .Jesli ti mohu poradit,vylej resistinem zadní podběhy,já to neudělal a už lituji,letos mě to čeká celé vyřezat.Je to jediné místo kde trajety trpí na proreznutí,a jde to zevnitř!!Jinak dobrá volba,já jsem spokojen,síla,rychlost,prostor,komfort,jen provozní údržba plus kosmetika,už mi ho dvakrát nabourali a jednou srna,jinak super.Zapomeň,že se budeš někde potkávat,občas tu jezdí dvoulitry,ale dvasedmička je jednorožec ,jezdím celou čr a ještě jsem se nepotkal Jinak jezdím dvakrát ročně na sraz hyundaiů,tak se tam můžem potkat,už tu netrpělivě vyhlížím co letos naplánují
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- tr2700automat
- **
Zdravim. Poradte dobrou znacku zadni brzdove desticky do meho Trajeta 2.7? Ma nekdo zkusenosti s vyrobcem Meyle? Cetl jsem ze Meyle je nemecky vyrobce a brzdove desticky od Meyle jsou levne a dobre. Krome Meyle muze nekdo poradit dobrou kvalitu za dobrou cenu zadnich brzdovych desticek do meho Trajeta 2.7 od jineho vyrobce ?
- jiri.vacha
Ahoj kucí,sice jsem tu dlouho nebyl,ale občas sem juknu co je u nás nového.Poslední dobou nějak mrtvo .Jinak né,že bych se chtěl chlubit,ale jaksi jsem se domazlil se svým mazlem,nebo spíš on se mnou .V pondělí desátého mi odešel do věčných lovišť .Srdíčko zabouchalo,necelých třista tis. km .Po zralé úvaze a soupisu všech závad,spočítání opravy,bylo rozhodnuto ,konečná.Ale abych vás potěšil a ukázal ,že jsem kádr a věrný přítel značky,našel jsem krasavce ve stejné výbavě,šedé metalíze,o pár let mladší,se serviskou najeto stotřicet.Již jsem si pro něj dojel,mám ho doma fešáka a příští týden přihlásím.Takže budu dál čeřit naše silnice v korábu značky ,jen co si přeskládám všechny své vylepšení a módní doplňky .Nu a starý pán dostal krásné špalky a půjde na rozebrání .Kdyby někdo něco potřeboval,poptejte se některé díly budou k mání.Jak to stihnu hodím sem foto.Ježdění zdar plantážnící
WARTBURG 1.3 WV -prodáno