S mixem těch barev je to v pohodě. Nezapomeň, že světla nejsou vidět, protože jsou zespodu plata. A ten modrý pásek svítí o mnoho víc než ta bílá sufitka. Navíc ta sufitka svítí trochu modrobílým světlem, takže výsledek je takový, že modrý pásek osvítí kufr a sufitka doplní svit o intenzitu. Mam to stejně a ani nepoznáš, že ti tam sufitka svítí
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Naopak, zkusil jsem jí odpojit a kufr svítil o trochu víc modře, ale byla tam o něco víc tma.
Jinak s vývodem není problém. Vem světýlko, vyndej ten černý plast (který mě tam akorát štve a mam pocit, že jsem ho úplně vyndal. Ani mě nenapadá na co tam je, akorát jde pěkně blbě vyndat). Pak jsem kabílky protahnul nad plechem (chce je mít trochu delší aspoň 30cm, ale záleží jak daleko jej budeš dávat) tak, aby mi koukali dírou pro světýlko. Připojil jsem kabílky (černý plast jsem asi nevracel, překážel mi tam) a světýlko nacvak zpět. Takže výsledek - světýlko zpět jak original a kabílky s páskem vyvedený nad plechem, aby nikde neplandaly a nepřekážely. A pak už stačilo pásek jen přilepit. Kdyžtak to vyfotim pro lepší představu.
Jinak jsem dnes obměnil ty žárovky viz tady:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=690 Byl to porod, ale něco se zadařilo. Něco ještě chci poladit.