Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Alfovo Ela :)
asi tahle? http://www.ebay.com/itm/LED-Tail-Lamp-L ... 1242&rt=nc
Kazdopadne jsou moc hezke všechny. Tezke rozhodovani. Akorat aby to nebyl nejakej cinskej zmetek. Uz sem mel tu cest se spalit s ledkama, když me prepalily pojistku.
Kazdopadne jsou moc hezke všechny. Tezke rozhodovani. Akorat aby to nebyl nejakej cinskej zmetek. Uz sem mel tu cest se spalit s ledkama, když me prepalily pojistku.
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
Mě se líbí ty úplně první, ty vypadají na autě moc dobře a Ela s nima vypadá o třídu výš. Navíc vypadají úplně jinak než originál, ty ostatní jsou spíše vzhledem takový vylepšení originál světel. Ty první by se mi na autě mooooc líbily, ale dávat za to osmičku se mi nechce Možná si pudu vsadit sportku a podle výsledku uvidim
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
- Andy182
- **
- Kontaktovat uživatele:
pozor na homologáciu ... nechcete prísť o techničák predsa
i20 BC3, 1.0T-Gdi, 7DCT, Nline+, intense blue, 10/2022 -
i30 PD Wagon, 1.6CRDi, 7DCT, Style, Moon Rock, 6/2018 - 12/2023
Seat Ibiza FR 1.2 TSI, 81kw, Pirineos Grey - 3/2017-7/2018
i30 1.6 CRDi, 81kw, Creamy White - 8/2013 - 03/2017
i30 1.4 CVVT 80kw, Black - 6/2011-7/2013
i30 PD Wagon, 1.6CRDi, 7DCT, Style, Moon Rock, 6/2018 - 12/2023
Seat Ibiza FR 1.2 TSI, 81kw, Pirineos Grey - 3/2017-7/2018
i30 1.6 CRDi, 81kw, Creamy White - 8/2013 - 03/2017
i30 1.4 CVVT 80kw, Black - 6/2011-7/2013
-
- **
Ela je uz v autorizovanem servise. Spoiler se bude lepit. Pry se dnes lepi všechno. Akorát jedna dira se bude vrtat kvuli pripojeni LED svetla. Tak uvidím. Když jsem se ptal na záruku, tak stim pry nevidi prijimaci technik problém. Hlavne, aby svetlo svitilo a pripevnili spoiler dobře
Taky technik rikal něco o tom, ze pry je trochu jiné barvy. Mne se to nezdalo. Tezko rict. Kdyztak ho zkraslim plastidipem
Hlavne aby drzel a fungoval sem i na dnesek nejak nemohl dobře spat
Abych nelitoval, ze jsem do toho vůbec sel Když si vzpomenu, jak jsem premyslel nad foliema ...jestli jo a nebo ne.....a jak jsem dnes rad, ze je mam
Taky technik rikal něco o tom, ze pry je trochu jiné barvy. Mne se to nezdalo. Tezko rict. Kdyztak ho zkraslim plastidipem
Hlavne aby drzel a fungoval sem i na dnesek nejak nemohl dobře spat
Abych nelitoval, ze jsem do toho vůbec sel Když si vzpomenu, jak jsem premyslel nad foliema ...jestli jo a nebo ne.....a jak jsem dnes rad, ze je mam
Jsem si nasel na Amazonu http://www.amazon.com/Hyundai-Elantra-S ... Descending nejake reference. je tam i nejakej mirek. Takze asi nejsem jedinej, kdo to na Elantre ma
A pry ze montaz trva 2 hodiny. Ja mam auto v servisu hodin 7 ze by kvůli lepidlu? Kazdopadne za 2 hodiny si pro nej jdu. Uz se tesim jak malej Jarda
Jo a v tom odkazu je tohle napsano: Words can't tell of the transformation that the product has done to my vehicle, must see to believe
No...jsem fakt zvedav jestli budu moc rict to same
A pry ze montaz trva 2 hodiny. Ja mam auto v servisu hodin 7 ze by kvůli lepidlu? Kazdopadne za 2 hodiny si pro nej jdu. Uz se tesim jak malej Jarda
Jo a v tom odkazu je tohle napsano: Words can't tell of the transformation that the product has done to my vehicle, must see to believe
No...jsem fakt zvedav jestli budu moc rict to same
Tak tady to je
- Přílohy
-
- P1040423.JPG (137.85 KiB) Zobrazeno 1971 x
Tak to je paráda!!!! .Velká gratulace.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
-
- **
Tak panove mam tu ještě 2 fotky. K věci: z blizka asi 30 cm je poznat, ze je odstin opravdu trochu jiny a lak není hladky jako karoserie. Podle technika prasarna je fak, ze se tam par nedostatku najde
Z dalky to vypada super a vsem se to zatím libi. prej jako kdyby to tam bylo odjakživa. Co se tyce homologace, tak pry budeme hrat mrtvého brouka. Ta homologace me fakt sere. Jde to dat třeba dolu, kdyby byla potřeba a pak to přestříkat a diru po dratkach zakytovat a taky přestříkat? Nebo bych musel koupit cely viko od kufru?
Ty dve fotky zde:
Z dalky to vypada super a vsem se to zatím libi. prej jako kdyby to tam bylo odjakživa. Co se tyce homologace, tak pry budeme hrat mrtvého brouka. Ta homologace me fakt sere. Jde to dat třeba dolu, kdyby byla potřeba a pak to přestříkat a diru po dratkach zakytovat a taky přestříkat? Nebo bych musel koupit cely viko od kufru?
Ty dve fotky zde:
- Přílohy
-
- P1040416.JPG (185.1 KiB) Zobrazeno 1965 x
-
- P1040417.JPG (185.94 KiB) Zobrazeno 1965 x
tak ještě jednu..poslední
- Přílohy
-
- P1040424.JPG (184.91 KiB) Zobrazeno 1965 x
-
- **
Alfe opravdu krása. Sekne ji to. Já nakonec po rozhodnutí půjdu do této varianty:
http://www.ebay.com/itm/181227101242?_t ... EBIDX%3AIT
už i kvůli homologaci, kde tyto světla jsou hodně podobná desingem původním, takže by u STK nemuseli moc remcat.
Problém můžou mít max. s mlhovkami, protože tyto světla svící stejně jako brzdová, ale tak tento problém má většina aut s led světly.
Aspoň jsem to tak spozorovat na ostatních vozech i z výroby. Klasické světlo se u mlhovek více rozsvítí
http://www.ebay.com/itm/181227101242?_t ... EBIDX%3AIT
už i kvůli homologaci, kde tyto světla jsou hodně podobná desingem původním, takže by u STK nemuseli moc remcat.
Problém můžou mít max. s mlhovkami, protože tyto světla svící stejně jako brzdová, ale tak tento problém má většina aut s led světly.
Aspoň jsem to tak spozorovat na ostatních vozech i z výroby. Klasické světlo se u mlhovek více rozsvítí
Hyundai I40 Premium MT 1,7CRDi 100kw
Diky za pochvaly panove Ty svetla vypadaji super sam bych je chtěl taky
No paráda sekne jí to a fotky jako z plakátu Teď už jen ty zadní světla a difuzor......
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
dnes jsem jezdil 3 hodiny. při vyssich rychlostech je slyset praskani a zadek se zacina vlnit nejhorsi je, ze z kopce vidim přes spoiler uplny kulovy když jsem pricetl dilensky zpracovani, tak jsem se nasral a spoler dal dolu. Ja vim, jsem idiot, nemusíte me to psat Spoiler jsem odriznul dratkem z lanka od brzdy na kole. Bylo to i nejak blbe prilepeny, protože jedna strany byla během 5 minut dole. Krasne sla dolu. Kdo vi, jestli by me do mesice neulitla sama. Priste nic lepit nebudu, budu sroubovat. To bude drzet. Holt ponauceni pro priste