mám i30 verzi Trikolor, tedy bez DO a alarmu. Přemýšlím, že si ho nechám dodělat. Je ten ceníkový od
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nejlepší alarm je dobrá pojistka... Každý alarm jde obejít.EnergyStar píše:Nakonec nechávám montovat alarm Nestor od Jablotronu. Co jsem porovnával tak mi přišel z těch jednocestných asi nejlepší...
Tak pro funkci centrálu to celkem chápu. Ale zbytek, jsou vyhozené peníze. Průměrný zloděj toto vše vyřadí z provozu za par sekund. To raději bezpečnostní folie na sklo.EnergyStar píše:Pojištěný to samozřejmě mám. Jen mi jde o pohodlnost, abych to nemusel pořád otevírat klíčkem. Proto tam necpu nějaké další ochrany jako rozbití skla, čidlo pohybu, gsm funkce apod.
Při ceně rušiček... je GSM úplně na dvě věci, ale asi to chce opravdu jen z důvodu absence centrálu.FISHkaa píše:jediný alarm, který může fungovat je dvojcestný nebo GSM pager. Ostatní je na prd. To je lepší zámek řadičky a pískování VIN
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |