Zdravicko, nakolko zahmlievanie vnutorneho celneho a aj zadneho okna je dost casty problem u novej i30 chcel by som sa Vas opytat,
ci ste nemenili original pelovy filter za nejaky lepsi, alebo ci neexistuje alternativa niecoho "lepsieho" a dlhsie trvajuceho aby sa tento
problem nejak odstranil, nakolko menit filter 2x do roka mi pride zbytocna investicia a vyrazne to k zlepseniu nepomoze hlavne v chladnom
obdobi. Rady, ako vyvetrat teply vzduch z vyhriateho auta pred tym nez ho opustam, alebo zapinat klimu a cakat 10min ked donho rano nasadam,
nepovazujem za riesenie problemu !
Peľový/kabínový filter
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Peľový/kabínový filter
Hyundai i30 kombi 1,4 TGDI, style 2018
Hyundai i30 kombi, vybava Style 1.6 GDI 99Kw, matt steal blue, predané
Ford Fiesta, 1.3 44kw, predané
Hyundai i30 kombi, vybava Style 1.6 GDI 99Kw, matt steal blue, predané
Ford Fiesta, 1.3 44kw, predané
- Reklama
Re: Peľový/kabínový filter
žádný problém nevidím a parkujeme jen venku. Normálně s klimou je odmlženo za chvíli. Pokud se ti extrémně mlží, může ti do auta zatýkat, v zimě obvykle se nanese do auta na botech sníh, kouknu zdali nemáš mokro pod kobercem nebo u rezervy. Jinak máš smůlu, leda si do auta koupit pohlcovač vlhkosti od ceresitu )) kabinový filtr ti vlkost nijak výrazně nezredukuju, je to atmosférický děj a voda se prostě sráží se změnou teploty.
-
- *
Re: Peľový/kabínový filter
Klimatizace u každého auta je komplexní systém, důvodů pro zamlžení může být několik, koukám, že tato diskuze je stará a možná problém uzavřený. Ale podělím se o vlastní postřehy mlžení: Fábia – vadná klapka recylkulace vzduchu, Audi – ucpaná hadička odtoku kondenzátu. Pokud se auto opravdu hodně mlží, doporučuji navštívit servis. Setkal jsem se i s netěsným topením u Š100, kde jsem měl páry jak z tlakového hrnce Jinak to je běžný jev jak uvedl kolega předemnou,
i30 1,6 MPI DOHC CVVT 88 kW 6 st. man. TRIKOLOR/FLEET - aktuálně
Volvo V70 2.4i, Aut, 147kW - prodáno
Volvo 850 2.5 TDI, 103kW - prodáno
Volvo V70 2.4i, Aut, 147kW - prodáno
Volvo 850 2.5 TDI, 103kW - prodáno