Zamrzání krytu couvací kamery
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zamrzání krytu couvací kamery
Zdravím pánové, máte nějakou radu na tento problém?Mám strach ať se nějak kryt při aktivaci zpátečky v mrazech nepoškodí....Děkuji
- Reklama
Re: Zamrzání krytu couvací kamery
Neslyšel jsem o žádném případu, že by zamrzl kryt kamery. Tento systém je super a pokud vím i bezproblémový.
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
-
- *
Opakovaně mi taky zamrzl, dokonce mi zamrzl i ten vnitřní mechanismus - futrál, odkud se kamera vysouvá. Po těchhle zkušenostech to vždycky v zimě raděj nejdřív zkouknu a do toho krytu s logem drcnu, aby se rozhejbal.
Začal sem to řešit tak, že parkuju naopak (takže mi zamrzá předek, kde to tak nevadí). To ti ale, jako rada, asi moc nepomůže.
Začal sem to řešit tak, že parkuju naopak (takže mi zamrzá předek, kde to tak nevadí). To ti ale, jako rada, asi moc nepomůže.
Jo taky jsem to pred jizdou tak udelal,ze jsem do toho drcnul...Zkusim to natrit silikonovym olejem.uvidime
Zdravím, mne prvý krát primrzol ten mechanizmus , keď som umýval auto a v noci dost mrzlo, vyriešil som to silikónovým olejom, o pár dní grafitovým a následným vyčistením objektívu. Celú zimu potom mechanizmus fungoval perfektne.
Hyundai i30 1.6 GDi (99kw) Style hazel brown, 2013