![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak to je správne.Keď si všimneš má to aj i40,ale aj Audi a pod.Akurát LED znížia svietivosť.zajic píše:Dnes jsem to zkoušel a u mě při zapnutí obrysovek zůstanou svítit led světla i za tmy.rodolezel píše: A k těm denním LED a obrysovkám, je to skutečně tak, přes den jdou zapnout současně.
Tak tak byl jsem to já, když jsem předminulej rok po koupi měnil žárovky za Osramky NB tak jedna prostě svítila flekatě, první jsem ji reklamoval, nic bez závady, tak jsem začal vytahovat a zacvakávat a asi až 4. večer kdy jsem to pokaždý přes den usazoval se to "chytlo".zajic píše:trenky: Podle mě je žárovka na straně řidiče nasazená opačně. Protože na žárovce svítí pouze vlákno (ta spirálka) je podstatné jak je žárovka orientovaná. Zkusil bych ji vytáhnout z patice a otočit. Možná se ale pletu. Tuším, že někdo tady někde na fóru nové i30 psal, že mu světla po výměně za NB svítily divně, ale pak zjistil, že byly špatně usazené...
Toto je mi divné pokud se nepletu a pamatuju si to ještě dobře, žárovka se tam nedá obrátit vzhůru nohama (patice tě nepustí) a krom toho jelikož je H7 jednovláknová, není např. jak H4 pro dálky a potkávačky v jedné, tak je úplně jedno jak je nasazená, bude to špíš problém jak píší výšetrenky píše:Zajíc: děkujibyla nasazená opačně
sem fakt jouda... ale abych pravdu řekl, tak se ta pacička na straně řidiče musí opravdu krkolomě otáčet aby seděla tak jak má... todle soudruzi nevymysleli dvakrát dobře...Teď už konečně auto svítí pěkně...
rodolezel píše:Ne, manuál není zakázaná literatura. Samozřejmě nejsem takovej trotl, abych si to nepřečetl a ptal se na to tady. Jen tam však pouze uvedeno, že se povolí ty dva šroubky a světlomet se vysune ven. A pokud mi to nejde po povolení vysunout ven tak si myslím, že je logické, se raději zeptat, zda tam není nějaká zarážka nebo něco podobného o čem manuál nehovoří a vyhnout se tak nějakému poškození. Je skutečně tak těžké to pochopit ?! Pro někoho, kdo dává podobné rozumy na fórech všech modelů asi ano.
jenik.ko píše:teda někdy mi přijde,že manuál k autu je zakázaná literatura.Jinak snad každej chodil do školy a umí číst ne?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |