![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Docela by me zajímalo, co na to rikaji na ustredi
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ahoj mohl by jsi popsat co bylo v ceně za úkony. Právě o HB Karviná jsem uvažoval v Reli Ostrava chtějí i s geometrii 5300,. navíc přístup mně přijde hodně odměřený, díkykongresman píše:Takže včera po téměř roce 1. garančka v Hyundai HB a.s. – Karviná (nový majitel, předtím fy ACA, reakce na loňský etický kodex a rušení zastoupení, takže jsem rád, že nemusím jinam, personál od prodeje po servis stejný), klasické úkony, kromě prkotiny nic dalšího k reklamaci, moje i30 1,6 kombík, cashmere brown, šlape jako hodiny, najeto cca 14 600 km, po kontrole umyté auto, personál skvělý a ochotný, vždy se tam cítím dobře, jednou jsem potřeboval na podvozku cosi vyspravit, mou chybou jsem na něco najel, ochotný přístup ....... tedy garančka cena i s DPH cca 4 100,- Kč. S tím jsem počítal, nejsem z těch, co si nosí své věci, nemám čas to shánět, ptát se, abych ušetřil 1 x za rok např. pár stovek nebo tisícovku, sázím na skvělou atmosféru a přístup, ten přeci potřebuji pořád. U jiných automobilových značek bych ve své třídě platil cca stejně. Takže za mě mohu říct, že od prvního sáhnutí na kliku prodejnyv Karviné loni v polovině února až po včerejšek absolutní spokojenost.
![]()
![]()
Kontrola karoserie, koukli na podvozek a spodek, filtry pylový, olejový, olej Shell Helix 5w-40, říkali, že pročistili brzdy atd. Další klasika, jak to tady píší ostatní. Za 2 hod. hotovo, při předání auto umytoNiki píše:Ahoj mohl by jsi popsat co bylo v ceně za úkony. Právě o HB Karviná jsem uvažoval v Reli Ostrava chtějí i s geometrii 5300,. navíc přístup mně přijde hodně odměřený, díkykongresman píše:Takže včera po téměř roce 1. garančka v Hyundai HB a.s. – Karviná (nový majitel, předtím fy ACA, reakce na loňský etický kodex a rušení zastoupení, takže jsem rád, že nemusím jinam, personál od prodeje po servis stejný), klasické úkony, kromě prkotiny nic dalšího k reklamaci, moje i30 1,6 kombík, cashmere brown, šlape jako hodiny, najeto cca 14 600 km, po kontrole umyté auto, personál skvělý a ochotný, vždy se tam cítím dobře, jednou jsem potřeboval na podvozku cosi vyspravit, mou chybou jsem na něco najel, ochotný přístup ....... tedy garančka cena i s DPH cca 4 100,- Kč. S tím jsem počítal, nejsem z těch, co si nosí své věci, nemám čas to shánět, ptát se, abych ušetřil 1 x za rok např. pár stovek nebo tisícovku, sázím na skvělou atmosféru a přístup, ten přeci potřebuji pořád. U jiných automobilových značek bych ve své třídě platil cca stejně. Takže za mě mohu říct, že od prvního sáhnutí na kliku prodejnyv Karviné loni v polovině února až po včerejšek absolutní spokojenost.
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |