![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
to Já se na takovou spotřebu dostánu málokdy, teď jsem jel Ostrava - Bořetice - Ostrava, 4 lidí, cesta zpět nějaké flaše vína v kufru a nějakých 6.5l, ale dálnice i 150km/h a asi mám těžší nohu
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
btw: ty budíky s lepším displejem jsou parádní !!!
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
No možná to bude tou nohou anebo taky tou vyšší rychlostí, ale že by byl rozdíl přes litr se mi zdá trochu mocdrastys píše:to je pěkné
to Já se na takovou spotřebu dostánu málokdy, teď jsem jel Ostrava - Bořetice - Ostrava, 4 lidí, cesta zpět nějaké flaše vína v kufru a nějakých 6.5l, ale dálnice i 150km/h a asi mám těžší nohu
btw: ty budíky s lepším displejem jsou parádní !!!
Myslim, ze nie. Ja som bol na garancke a nahlasil som ten isty problem (pri teplotach pod 1 stupen neroluje). Samozrejme to skusali v zohriatom aute tak vsetko fungovalo. Technik povedal, ze roletka je kurvitko a ze mam prist ked nepojde vobec. Skor by som videl problem v tom ako ich presvedcis, ze nefungujeQuicker píše:A nevadí že jim to nahlásím až při garančce? Tu mám totiž až někdy v květnu nebo červnu.
Jako já osobně to nemusím mít opravené hned, ten půlrok to klidně vydržím, jen ať s tím nekydají oni že jsem tam nezajel hned
Tak roletku mám měněnou 2x a vždy bez problému. Roletka se vždy unaví a je jí jedno zda je 0 nebo +15. Roletka je od slova rolovat, tak tě nemusí zajímat, že je nízká teplota nebo, že roluje pomalu nebo jen částečně. Děj jim tu reklamaci písemně a do 30 ti dnů se ti musí vyjádřit, ale věřím tomu, že rozum bude na prvním místě a vymění ti to bez zbytečných průtahů. Moje nová roletka funguje i v -10CKenny píše:Myslim, ze nie. Ja som bol na garancke a nahlasil som ten isty problem (pri teplotach pod 1 stupen neroluje). Samozrejme to skusali v zohriatom aute tak vsetko fungovalo. Technik povedal, ze roletka je kurvitko a ze mam prist ked nepojde vobec. Skor by som videl problem v tom ako ich presvedcis, ze nefungujeQuicker píše:A nevadí že jim to nahlásím až při garančce? Tu mám totiž až někdy v květnu nebo červnu.
Jako já osobně to nemusím mít opravené hned, ten půlrok to klidně vydržím, jen ať s tím nekydají oni že jsem tam nezajel hned
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |