Sem dneska kolem 17 hod zapnul telku...dávali velký kulový...takze jsem se sebral a sel do garaze pucovat Elu
1: Umyl jsem ji samponem Raceglaze Aqua Bathe Wash and Wax Shampoo ( ještě mam doma zbytek, tak se to snazim spotřebovat) a do kyble s vodou jsem pridal ONR. To abych zabranil pripadnemu poskrabani. Zajimave je, ze po pridani ONR sampon vůbec nepenil. Pena zustala v kybli 2 minuty.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Jindy ji bylo snad vice nez vody
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
recenze:
http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=11&t=318
![raceglaze-aqua-bathe-wash-and-wax-250ml.jpg](./download/file.php?id=27357&sid=0f31cc4b4ac4e06074861c5438cd398e)
- raceglaze-aqua-bathe-wash-and-wax-250ml.jpg (6.29 KiB) Zobrazeno 857 x
2: na karoserii nanesel ještě zbytek nejakeho polskeho nano vosku ve spreji z Polska. No po tech všech recenzi jsem se az stydel, ale co, prece ho nevyhodim
![_vyr_4877am00268.jpg](./download/file.php?id=27359&sid=0f31cc4b4ac4e06074861c5438cd398e)
- _vyr_4877am00268.jpg (24.9 KiB) Zobrazeno 855 x
3: umyl jsem rucne podběhy + kola + pneu
4: na vycistene a suche pneu jsem nanesl pripravek z Tesca, který jsem si tam koupil po sleve. Konzistence je asi jako mliko. Trochu nezvyk po gelu, který jsem pouzival doposud. Takze stetecek jsem nemohl pouzit. Pouzil jsem hadrik a staci jen rozetřít. A taky to tim postrikovacem strikalo všude mozne. Ale co bych chtěl za 50 Kc, ze? Ale pneu vypadaly hezky. Mely takovou přirozenou matnou cernou barvu. Takze jak dlouho takhle vydrzi se teprve uvidi
PS: Pripravek na pneu jsem si koupil pouze proto, ze byl ve sleve - vyprodeji. Nechtel jsem si kupovat něco speciálního, ikdyz lepšího za 300 - 400 Kc. No za 50 kc to odvede dobrou praci a aplikace je rychla
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)