Jelikoz ONR pouzivam jako detailer, tak jsem dnes objednal další zboží a rozsiril tak rady svých produktu.
Sampony mohu používat pouze v omezene mire, proto jsem se dlouho rozhodoval zda
Chemical Guys Citrus Wash & Gloss objednat ci nikoliv. Vzhledem k vynikajicim recenzim od profiku + cene a redeni+ ucinosti jsem tento sampon objednal. Tento sampon je setrny k voskum. Pokud naredime ve vetsi koncetraci, tak bere naprosto vse od mastnoty, stare vosky atd...
Chemical Guys Citrus Wash+Gloss je koncentrovaný přípravek pro tlakové (strojové) i ruční mytí karoserie vozidel s vysokou pěnou a schopností rychle odstraňovat i silně zažrané provozní nečistoty a mastnoty. Tento šampon obsahuje přírodní citrusové extrakty které v kombinaci s dokonalou technologií odstraňují špínu, prach a jiné kontaminace z vozidla přírodním způsobem.
Odstraní všechnu špínu a na povrchu vytváří zářivý lesk při každém mytí. Lak vozidla je po umytí jako navoskovaný! Obzvláště vhodné pro černé a tmavé vozidla které budou mít hluboký mokrý lesk pouze po jednoduchém rychlém umytí. Na povrchu laku se nevytvoří žádné škrábance, šmouhy a usazeniny vosku. Při mytí zároveň impregnuje ostatní části karoserie vozidla – plasty, vinyly, sametky oken a všechny pryžové komponenty. Vozidlo se nemusí předem oplachovat z hrubé špíny. Stačí pouze přípravek – pěnu - nastříkat na povrch karoserie a nechat působit. Silně znečištěné části automobilu umyjeme houbou. Poté je nutné celé vozidlo opláchnout vodou.
Maximální ředění 1:4000. Doporučené 1:2000. Pro čištění laku 1:400.
![chemical-guys-citrus-wash-gloss-473ml-autosampon.jpg](./download/file.php?id=27374&sid=984a3c4ddc0741a900d045f52b614bb9)
- chemical-guys-citrus-wash-gloss-473ml-autosampon.jpg (23.86 KiB) Zobrazeno 288 x
Dále jsem objednal
Chemical Guys Blitz Acrylic Sealant . Je to vlastne nahrada vosku. Jedna se o syntetiku, takze vydrz ma mnohonasobne vetsi nez vosky s karnaubou. Vzhledem k aplikaci, kdy staci jen nastrikat a rozetřít se jedna o super produkt. Takze taky vyzkousim
•Použitelný po umytí automobilu k vylepšení vzhledu jako samostatný produkt s trvanlivostí několika měsíců.
•Použitelný jako rychlý zvýrazňovač lesku.
•Prodlužuje životnost ochranné vrstvy.
•Prodlužuje životnost již aplikovaných vosků anebo akrylových sealantů.
•Pokud je potřeba úspory času použijeme jej jako plnohodnotný sealant.
•Minimální spotřeba, jednoduchá aplikace - nanášení a snadné, velmi rychlé leštění do finálního lesku. Maximální výsledný efekt - vysoký lesk s mokrým hlubokým efektem.
•Po aplikaci nezůstávají zbytky produktu na gumových a plastových dílech automobilu