Kolik KM má vaše auto najeto???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
114000 na tachecu,ale vzhledem k tomu,že jsem kupoval ojetý tak kdo ví jestli to někdo někdy nestočil.V servisu říkaly,že podle opotřebení ne.U Sonát se to poznává těžko zvlášt,když tomá nalítaný na dlouhý štreky.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Já na to přišel jednoduše - nějaký dobrodruh nechal v motoru viset štítek z poslední výměny oleje v Německu. S datumem výměny dva dny před převozem do ČR, kde pak stálo půl roku v bazaru. A jak na potvoru byly na tom štítku jiný čísla než na tachometruTommas33 píše:114000 na tachecu,ale vzhledem k tomu,že jsem kupoval ojetý tak kdo ví jestli to někdo někdy nestočil.V servisu říkaly,že podle opotřebení ne.U Sonát se to poznává těžko zvlášt,když tomá nalítaný na dlouhý štreky.
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
To je problém při koupi, nikdy se neví kolik to má, pokud tam není serviska.draceq píše:Na tachometru 89000, ve skutečnosti 152000
Zámí koupil Scénica(dovoz) a našel náhodou v kastlíku papír po STK a tam bylo o 132 000 a na tacháku 67 000. Tak za ním zašel a dostal slevu 25 000kč. Prodejce se ale musel tlouc dohlavy, že to špatně proše. Kdo má digitální počitadlo, tak stáčí napojit Notebook a napsat km kolik chce. Chudák potom kupující. Mám radši poctivé km, k vůli výměnám dílů.
- Kontaktovat uživatele:
Já mám asi 77000.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net