![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
mě se stejně víc líbí před FL... parkovacího asistenta díky kameře fakt nepotřebuji a jinak tam stejně pro mě nic zajímavého není
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A já mám Weekend s kamerou i 2 zona klimoukitrab píše:Kameru z weekendu vynechali nekdy v cervnu 2014. Ale zase pridali 2 zona klimu. Ted otazka komu co vyhovuje. Kameru jsem nikdy nemel nyni mam a super vec. Dokud clovek nezkusi .........
Ja taky. Ale ta sla objednat jen cca 2 mesice v dubnu a kvetnu 2014. Pak kameru z paketu vyradili.thornych píše:A já mám Weekend s kamerou i 2 zona klimoukitrab píše:Kameru z weekendu vynechali nekdy v cervnu 2014. Ale zase pridali 2 zona klimu. Ted otazka komu co vyhovuje. Kameru jsem nikdy nemel nyni mam a super vec. Dokud clovek nezkusi .........
Já měl za 344 v říjnu GDI, kombi, weekend, metaliza...shawt píše:Chlapi, mam moznost koupit novou i30 kombi 1,6 88kw ve vybave Trikolor + Weekend, jeste pred faceliftem za 340.000, co je krasna cena. Myslite, ze kdyz pak pred prodejce hodim na stul 320.000, tak zmekne a da to levneji?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |