Ještě jednou já psal na autech, nikoliv na i30 ).Dalin píše:Máš pravdu u i30 to není zdaleka jediný a nejmenší problém.
Opakuji i pro ty v zadních řadách na autech !
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ještě jednou já psal na autech, nikoliv na i30 ).Dalin píše:Máš pravdu u i30 to není zdaleka jediný a nejmenší problém.
Debata vyplinula z toho,že niektorý kolega tvrdil: keď zapne automat tak mu to zníži spotrebu. Na to som reagoval.Netvrdil som,že nebudem tempomat používať,aby som ušetril.kitrab píše:Ten kdo chce sporit palivo vytrhaz auta vse co nespori tempomat, klimu, senzory svetel, deste, kamery, cidla a prebytecnou zatez manzelky, tchyne, deti a psi ).
Debata tempomat /netempomat a uspora mi prijde zcestna, vzhledem celkove cene provozu vozu. A nic nemeni na tom ze cloveku udela auto radost pouze 2x )
ja napriklad nesnasim omezovac, pocit neuplne kontroly nad autem mi strasne vadi, parkrat jsem to zkusil a uz nikdy nepouziju.karbet píše:Adam I : Chybička, naopak jsem tvrdil, že omezovač zvyšuje spotřebu.
Kitrab : Skutečně přemýšlet nad výhodami tempomatu a vyšší spotřebou se mi nejeví normální, je to logický důsledek funkce tempomatu urychlit na zvolenou rychlost stůj co stůj. Ale - ono užívání tempomatu mimo dálnici snad ani není normální. Pokud nechci překročit rychlost, dám omezovač. Některé příspěvky hodnotící superpřínos tempomatu nechápu. Vysvětlí mi to někdo ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |