Díky, já to tipuji na slabý HW, RAM jen 1/2GB.
Také budu mít brzo jinou ROM. Tak uvidíme. V novém telefonu...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
pod sekundu. Pravidelne telefonuju pri nastupu do auta pri ceste z prace, vlezu do auta, dam klicek, otocim a nez sse pripoutam uz davno mluvim pres handsfree...Hicks píše:Ako dlho trva kym sa vam telefon spoji cez BT s handsfree?
Mne asi 30 sekund a to mam vypnute stahovanie adress booku aj historiu hovorov to sa mi nestahuje. Cize ciste pripajanie sa telefonu k handsfree. Skusal som viacero telefonov robia to vsetky. Zeby mal problem BT v mojom aute?
Videl som pripojenie vo Velostri, ktore trva pod 1 sekundu.
Zistil som, ze to nie je tak jednoduche. Upravil som si kontakt na spominany medzinarodny format. Problem vsak je, ze v ramci Slovenska mi prichadzajuce cislo zobrazuje bez medzinarodnej predvolby a handsfree ho zobrazi len ako cislo. V momente, ked prejdem na roaming, tak sa mi ten volajuci zobrazi uz s prevolbou a handsfree ho zobrazi aj s menom.kitrab píše:Mám všechna čísla již pár let v mezinárodním fotmátu 00420 XXXXXXXXX a obecně všude včetně i30 vše fuguje jak má.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |