Ale o Sko se starám co mi jen síly stačí (hlavně finační)...
Přeci jen tady nehraje roli kdo více miluje to auto ale kdo ma taky háčky na to že.. a jakožto student sem rád že startuje a je spolehlive
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Představ si, že teprve dva roky. Ale to víš, láska je láska! Lak jsme nechali až na konec. Sice auto vypadá na povrchu zrezle, ale hlavní je, že motoricky a celkově už běhá jak má!Yurii píše:2 Hanka: Respect, to teda smekám při ceně kterou si drží Scoupe teďJak douho ho máte? Jen tak pro zajímavost.
Tormíku, nemysli si, že máme peněz na rozhazování. Já to říkám tak, jestli si koupit nové kalhoty nebo něco na sebe - to si raději dám tisícovku na stranu. Hlavně, když je auto v suchu, což spousta mých kamarádů nechápe. Ale co, já jsme už prostě taková!torm píše:Jojo garáž mám ale tam jsou bohužel motorky... má nekonečná láska...
Přeci jen tady nehraje roli kdo více miluje to auto ale kdo ma taky háčky na to že.. a jakožto student sem rád že startuje a je spolehlive
Hele nezlob se ale jen tak pro příklad: Víš kolikery kalhoty bysis už mohla koupit kdybys nekupovala na Scoupe I. jenom originální díly? Vždyť tohle auto teď seženeš kolem 20 000,- v poměrně dobrym stavu odpovídajícímu jeho stáří. Když teď koukám, že ho máte teprve dva roky tak mi tolik prachů vrazenejch do auta 14 let starýho je skoro bláznovství.Hanka & Michal píše:Tormíku, nemysli si, že máme peněz na rozhazování. Já to říkám tak, jestli si koupit nové kalhoty nebo něco na sebe - to si raději dám tisícovku na stranu. Hlavně, když je auto v suchu, což spousta mých kamarádů nechápe. Ale co, já jsme už prostě taková!torm píše:Jojo garáž mám ale tam jsou bohužel motorky... má nekonečná láska...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |