Nevíte, kde o tom sehnat nějaké info?
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
V tom budeš mít naprostou pravdu, ale v 90% si lidé neumí nastavit sedačku a opěrku, potom se kroutí, bolí je záda, nohy, ruce, atd. Je mi jasné, že se nedá porovnávat ix20 s i30.Mr. HYUNDAI píše:Pokud je mi známo bony, tak máš i30. V ix20 jsou jiná sedadla a jiné opěrky, kromě toho je sedadlo v autě jinak uchycené, v jiné výsledné poloze sezení - mnohem vzpřímenější.
Jestli Ti přijde posez v i30 luxusní - fajn, ale v ix20 se sedí úplně jinak.
Měli jsme ten samý problém a nastavení sklonu sedadla, ani opěrky do nejzašší polohy to neřešilo. V servise mi pomoct nedokázali, tak jsem si pomohl sám. Strčil jsem opěrku do svěráku a kupodivu s relativně malou silou, šli (teď nevím, jak to nazvat, konzole? tyče?) přiohnout a tím změnit sklon opěrky. Stačí docela málo.Olda47 píše:Zajímalo by mě, jak vlastně fungují "aktivní" přední opěrky hlavy v případě nárazu. Ženě nevyhovuje jejich sklon a tak si je obrátila. Mám obavu, že v této poloze budou fungovat přesně opačně, tzn. že se sklopí dozadu a krční páteř zůstane nechráněna.
Nevíte, kde o tom sehnat nějaké info?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |