Kabinový filtr - koupě
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kabinový filtr - koupě
Prosím Vás, je rozdíl v rozměrech kabinového filtru pro automatickou dvou zónovou klimatizaci a obyčejnou manuální jedno zónovou? Ptám se samozřejmě na ročník od 2012 model 1,6 MPI GD. Jaké má případně ta manuální rozměry filtru?
Předem děkuji.
Předem děkuji.
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
- Reklama
Tak jsem šel do auta a filtr si vytáhl. Je to opravdu brnkačka. Rozměry: 238x 193x20 mm, ale vejde se tam i 240x195x a menší než 20 mm. Klima jedozónová, manuální.
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
presny rozmery i dle vyrobce jsou: original 238 mm šíře, délka 194 mm, výška 20 mm je to na 2. strance a znovu se o tom pise na 3., kazdopadne overenej a orig. za 4 stovky a drobny: http://www.ebay.com/itm/Elantra-2011-20 ... 4e&vxp=mtr neni co resit...
Tak filtr mi do dnešního dne nedošel, tak jsem se rozhodl objednat znovu, ale bohužel už není k prodeji.t0x!n píše:presny rozmery i dle vyrobce jsou: original 238 mm šíře, délka 194 mm, výška 20 mm je to na 2. strance a znovu se o tom pise na 3., kazdopadne overenej a orig. za 4 stovky a drobny: http://www.ebay.com/itm/Elantra-2011-20 ... 4e&vxp=mtr neni co resit...
nechcem by zly ale ja som dnes objednal tak asi som stihol ten posledny
ale este by ma zaujimalo ci tento filter je rovnaky pre Hyundai i30 2012 (1,6 CVVT) aj pre Kia Ceed'sw 2014 (1,6 GDI)
svago ma Ceeda a poprosil ma ci mu viem tiez objednat ale neviem ci je to to iste
ale este by ma zaujimalo ci tento filter je rovnaky pre Hyundai i30 2012 (1,6 CVVT) aj pre Kia Ceed'sw 2014 (1,6 GDI)
svago ma Ceeda a poprosil ma ci mu viem tiez objednat ale neviem ci je to to iste
Hyundai Tucson 2016 - 1,6 GDI 97kW 130k - Moon rock STYLE
Tak to jsi neměl ani psát Zda bude pasovat, snad ano. Počkám on je snad bude prodávat zase. Posledně jsem od tohoto prodejce objednal a nedošel.ob3l1x píše: nechcem by zly ale ja som dnes objednal tak asi som stihol ten posledny
urcite pasovat bude, jsou to stejny auta, pokud nedosel zadal bych refundaci s tim problem nebude, ja zkusil schvalne napsat do Kie co mam u baraku za kolik ho budou mit oni, ze me to nenapadlo jiz driv
Prodejce peníze vrátil, ale chtěl jsem ten filtr, tak jsem se snažil objednat znova, ale už nenít0x!n píše:urcite pasovat bude, jsou to stejny auta, pokud nedosel zadal bych refundaci s tim problem nebude, ja zkusil schvalne napsat do Kie co mam u baraku za kolik ho budou mit oni, ze me to nenapadlo jiz driv
Jinak cena u KIA prodejce je 1140,- Kč
urcite budou neboj, uz mam odpoved z Kie 1013 vc DPH, dobri komedianti, tak to si ho opravdu muzou nechat zlatej cinanek z ebaye
a kdyby byl extra spech tak za 500 http://www.ebay.com/itm/2006-2013-HYUND ... 21&vxp=mtr
Tak mi Číňánek napsal, že nemůže potvrdit, zda bude zase prodávat filtry do i30 Nemá náhodou někdo jiný ověřený který tam bude pasovat?
By mě teda zajímalo, kdo z čeho ty filtry dělá a jakou maj filtrační schopnost. Jako je specifikace pro oleje tady nevíme nic co? Číňan zmačká pytlík od svačiny s grilovaným hadem a máš filtr .
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
A autorizák ti ho tam narve za 1200,-, žeairwaves píše:By mě teda zajímalo, kdo z čeho ty filtry dělá a jakou maj filtrační schopnost. Jako je specifikace pro oleje tady nevíme nic co? Číňan zmačká pytlík od svačiny s grilovaným hadem a máš filtr .
Ahoj, po dlouhém pátrání kabinový filtr : HERTH+BUSS JAKOPARTS J1340512 rozměry : 238x195x20bony píše:Tak mi Číňánek napsal, že nemůže potvrdit, zda bude zase prodávat filtry do i30 Nemá náhodou někdo jiný ověřený který tam bude pasovat?
Cena cca 250.- Kč. Pasuje přesně. Mám i30 08/2014 1,6 CVVT.
Zdravím, Kakes