Klatovy - Šumavaring
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Klatovy - Šumavaring
Dělají tam asi komplet odpady, můžou projet jen místní nebo autobusy. Stabilně tam číhají čerti, dokonce i v noci, jel jsem tam v 23.00 hod a dostal jsem pokutu, naštěstí jen kilo.
Alfe zítra má pršet a v neděli to nebude lepší. Můžu oba dva dny, takže to nechám na tebe, co ti vyhovuje víc.
Napadlo mě, že u Blatné je sraz Mustangů, mohli by jsme juknout.
Alfe zítra má pršet a v neděli to nebude lepší. Můžu oba dva dny, takže to nechám na tebe, co ti vyhovuje víc.
Napadlo mě, že u Blatné je sraz Mustangů, mohli by jsme juknout.
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
- Reklama
Ahoj Daline
Ja koukám na počasí sem: http://www.yr.no/sted/Tsjekkia/Pilsen/Klatovy/
V sobotu má pršet a neděle má být pod mrakem. Co si budeme povídat..když bude pršet, tak není z projížďky zádny požitek.Nestálo by to zato
K té neděli..snad by pršet nemělo nemělo
http://sprinty.mustangridersclub.cz/ akce se koná zítra, zrovna když má pršet Na akci bych jel rád, nikdy jsem sprinty neviděl a Mustangy určitě stojí zato zkouknout.
ale co to počasí...kdyby alespoň bylo polojasno...stat tam nekde s destnikem...
Ja koukám na počasí sem: http://www.yr.no/sted/Tsjekkia/Pilsen/Klatovy/
V sobotu má pršet a neděle má být pod mrakem. Co si budeme povídat..když bude pršet, tak není z projížďky zádny požitek.Nestálo by to zato
K té neděli..snad by pršet nemělo nemělo
http://sprinty.mustangridersclub.cz/ akce se koná zítra, zrovna když má pršet Na akci bych jel rád, nikdy jsem sprinty neviděl a Mustangy určitě stojí zato zkouknout.
ale co to počasí...kdyby alespoň bylo polojasno...stat tam nekde s destnikem...
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
Jelikož o to není žádný zájem, tak akci ŠUMAVARING rušim.
Dál se budu domlouvat jen s Dalinem.
Daline pokud by si chtěl vidět Elantru dnes, jsem schopen ji přistavit před plavecký bazén. pokud se Ti to hodí, řekni čas a já tam budu.
Dál se budu domlouvat jen s Dalinem.
Daline pokud by si chtěl vidět Elantru dnes, jsem schopen ji přistavit před plavecký bazén. pokud se Ti to hodí, řekni čas a já tam budu.
Dnes dělám do večera, zítra nebo neděle urči čas a budu tam, mám to 5 min. z domova. Byl by jsem rád, kdyby jsi mne svezl, oplatím.
ja ti ji pujcim, at se svezes
Ohledne počasí to asi vypada blbe v desti to nemá cenu. Muzes třeba pristi vikend? Zase pokud by opet prselo..holt se to zase posune. Ja to mam z baraku taky 5 minut. Jestli se třeba nakonec nebudeme znat? Ale nikoho kdo má Seata neznám
Napsal jsem ti zpravu
Ohledne počasí to asi vypada blbe v desti to nemá cenu. Muzes třeba pristi vikend? Zase pokud by opet prselo..holt se to zase posune. Ja to mam z baraku taky 5 minut. Jestli se třeba nakonec nebudeme znat? Ale nikoho kdo má Seata neznám
Napsal jsem ti zpravu
Daline, tak předpověd se zmenila. Mělo by být hezky. Takze pokud se ti to hodí tak ve 13:00 u bazénu a dáme tu Dobrou Vodu?
Najeli jsme 85km a díky tvé rychlojízdě jsem měl po dojetí domů spotřebu 4,8!
Ještě jednou dík za půjčení Elantry, příjemně mne překvapila, hlavně tichým chodem motoru, odhlučněním a pohodlnou jízdou.
Popravdě jsem čekal, že když přesednu z Leona do Elantry, tak to bude katastrofa ale opak byl pravdou, je jiná ale určitě ne horší. Prostě vyhoví jinému naturelu než Leon.
Ještě jednou dík za půjčení Elantry, příjemně mne překvapila, hlavně tichým chodem motoru, odhlučněním a pohodlnou jízdou.
Popravdě jsem čekal, že když přesednu z Leona do Elantry, tak to bude katastrofa ale opak byl pravdou, je jiná ale určitě ne horší. Prostě vyhoví jinému naturelu než Leon.
Dnes proběhlo super setkání s Dalinem. Já mu půjčil Elu a sám jsem se projel Leonem. Silnější 1,2 TSI mně naprosto vyhovovala a uměl bych s ní žit. Je živější od spodu a nemusí se tak vytáčet jako Ela. Krásné sportovní sedačky v nichž se sedí velice pohodlně jsou fakt super! Leon má i nižší posaz než Ela. Také super je palubní PP
Kdybych neměl Elu, tak bych byl s Leonem spokojenej. Ela je pro takovou pohodlnou, klidnou a nenásilnou jízdu - tedy přesně ten styl, který mně vyhovuje. Po přesednutí do Leonu jako by se ve mě probudil nějaký závodní duch
Každopádně Daline díky za půjčení a super pokec!! Škoda jen, že se nás nesešlo více...třeba příště
No a jak setkání proběhlo?
Sešli jsme se v Klatovech, kde jsme si po vzájemném půjčení aut a pokecání vyrazili směr Dobrá Voda. Zde jsme si dali super Kulajdu a kávu a udělali přestávku. Pak jsem s Leonem vyrazil směr Běšiny a Dalin mě následoval v Ele.
Zde jsme si auta prohodili a pokračovali zpět domů
A nějaké fotky ze setkání:
Kdybych neměl Elu, tak bych byl s Leonem spokojenej. Ela je pro takovou pohodlnou, klidnou a nenásilnou jízdu - tedy přesně ten styl, který mně vyhovuje. Po přesednutí do Leonu jako by se ve mě probudil nějaký závodní duch
Každopádně Daline díky za půjčení a super pokec!! Škoda jen, že se nás nesešlo více...třeba příště
No a jak setkání proběhlo?
Sešli jsme se v Klatovech, kde jsme si po vzájemném půjčení aut a pokecání vyrazili směr Dobrá Voda. Zde jsme si dali super Kulajdu a kávu a udělali přestávku. Pak jsem s Leonem vyrazil směr Běšiny a Dalin mě následoval v Ele.
Zde jsme si auta prohodili a pokračovali zpět domů
A nějaké fotky ze setkání:
- Přílohy
-
- P1050103.JPG (236.18 KiB) Zobrazeno 5016 x
-
- P1050101.JPG (184 KiB) Zobrazeno 5016 x
-
- P1050095.JPG (200.41 KiB) Zobrazeno 5016 x
-
- P1050098.JPG (177.22 KiB) Zobrazeno 5016 x
Naposledy upravil(a) Alf6 dne 23 kvě 2015, 18:51, celkem upraveno 1 x.
Ještě malá informace Když jsme zastavili v Běšinech, tak se odněkud přihnal nějaký místní děda a začal okukoval Elantru No na to jsem zvyklý již se Sarinem, vid?
- Přílohy
-
- P1050107.JPG (237.05 KiB) Zobrazeno 5015 x
-
- P1050106.JPG (212.36 KiB) Zobrazeno 5015 x
-
- P1050105.JPG (255.19 KiB) Zobrazeno 5015 x
Dědek plesnivej, Leona si ani nevšim!
Ela se leskla jak psí kule, ale ne vždy jde fotit v polostínu, kde to nejvíce vynikne