Tak se taky přidam
I30 kombi 1.6 mpi 88kw rok vyroby 2015 /2
1: řadicí paka otacenie okolo vlastní osy (dotahnutí zalepeni loktit modry )
2: vibrace v otačkách motoru 2300 Ot , auto doslova poskakuje
dělá to jen když je kolem 8c venku (zatím neřeším , typuji na spojku nebo něco se vtřiky )
3: Paranojidní TMPS stačila zmnena teploty o 1c a už to hlásilo malý tlak v pneu
(3x raklamce na po třetí vypnuto v servisu ) " prvně se vymlouvaly na všchno možné atd a že pry to jinak nastavit nelze a že to vypnout nelze atd až jsem udělal pořadný kraval tak naraz TMPS šlo vypnout ""
4: občas se nezapne radio musim opakovaně zapinat než pochopi že se má zapnout (zatím neřeším , udělal to zatím jen 4x )
5: Někdy nechce načíst flešku z MP3 až sni zakivu a dotlačim ji tak se chytne fešla je nova (zatím neřeším )
6: Spotřeba auta
zatím nejeto 2680km spotřeba 7.4 až 8.5 což se mi zda moc a to jezdím na spotřebu a snažím se aby nežralo
( je mi jasne že spotřeba je ovlivnena hodně faktory , jezdim sam auto prazdné , at dělam co dělam pod 7 litru na 100km se nedostanu , je fakt že na autě mám pneu 225/45/R17 je možné že tu spotřebu dělaji tyhle kola "" )
7: jinak uplná spokojenost z
z škoda rapid co jsem mněl před tím,se to neda srovnat , hlavně sedačky jsou v
exceletní super , co se týká jizdnich vlastností jsou podle mně vylice dobře odladěny a nadaji se vubec srovávat ze škoda rapid , výbavy
je uplně suprová , a mužu sklidem říci že v porovnani ze škoda rapid má
o 80 procent min vad a much než škdoa rapid