ja vam nevim, pri koupi auta je jednani o sleve vicemene standardni vec, ceniky jsou neco jako zaklad k vyjednavani...
Kdyby mi
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
dala mensi slevu, asi bych mel Leona 1.4 nebo Aurise 1.6. Pomer cena vykon je v nizsi stredni zasadni kriterium, kdyz jsem ze zacatku vybiral dlouho jsem si drbal palici, jestli si vzit auto co budu splacet 3 roky, ale bude to image vec a dam za nej 700-800 litru nebo se na image vykaslat a jit po necem co mi naplni rodinne potreby a splatim ho za rok, rok a pul.
Zvitezil zdravy rozum a narozdil od kolegu, kteri si sebrane sluzebaky nahradili autama ve stredni tride jsem ja a mensina sel do nizsi stredni.
A kdyz to neni o image, tak je to o cene a vyjednavat o cene je u drazsich veci proste v poradku, minuly tyden jsem kolegovi co kupoval bazen (120 tisic) delal krovi v obchode (ja jsem vedl ty kecy o tom, ze tanhle znacka je podle me horsi, ze jinde to maji levnejsi a ze na tohle nemame cas, on delal ze vaha, ja ho naoko tahal pryc) a slo to - sleva 17% je doma, az pujdem do putyky dluzi mi pivo
To je normalni obchod, zakaznici s nami taky jednaji.
Takze kdo auto nevyjednava dela zasadne nesmyslnou vec...
PS Nechci tu prudit ohledne gramatiky, ale "obědnávat" me vylozene boli do oci...