Jak jezdi COUPE od r.2002?

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

romikx
*

Jak jezdi COUPE od r.2002?

Příspěvek od romikx »

Konkretne by me to zajimalo, mam stare Scoupecko a rozodne ho dojedu do konce na srot ale poridil bych si k tomu mozna nejakyho novejsiho mazilka :lol: ALE coupe od r.2002 se mi vzhledove velmi libi ikdyz image znacky nic moc ze? Ale zase ta cena... co jsem vsak cetl TESTY tak vsude psali jede dobre, mate z jizdy dobry pocit ale ze do sedacek se uz musite zatlacit samy... nebo ze vas udela kazda turbonafta nad 1.8 a to jak v provedeni 2.0i i 2.0i CVVT proste vykon bidny... :roll: Spotreba tak kolem 10L 2.7 zas nechci obsah jako krava, vykon 123kw nic moc na ten objem...a prej je to tezky na cumak, spotreba ve meste bezne 14l. Za tuhle cenu koupim o neco starsi Audi TT predokolku 1.8T 132kw i tahle zakladni je pry silna a vykona spotreba taky kolem 10. A to nemluvim o 1.8T s dvema chaladici stlacenyho vzduchu co je ctyrkolka s 6ti kvaltem co ma 165kw! Ta je vsak jeste o neco drazsi... Takze jak je to s tim COUPE? :wink:
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

No to cos tu psal jsou trosku bludy...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
romikx
*

Příspěvek od romikx »

Jo jasne tohle znam, ale spis me zajima jak jezdi obyc 2.0i nebo CVVT, 2.7 nevim do to bych asi nesel... Jinak co sem psal nejsou bludy, ty testy jsem cetl na Auto.cz, Automix, Motorzurnal, Autohit, takze z toho cerpam, vesmes se vyjadrovali podobne
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Co ti napsat-tohle může napsat jen někdo,kdo v Coupe nejel.Zase asi jeden z těch,který někdy slyšel o "image značky" a ví kulový :roll: .Tak příteli,určitě jsi také slyšel a viděl snímky z havárií Audi TT-díky špatně navržené aerodinamice.Co je image :?: :?: Že se Audi TT vznášejí při 200Km/h a po několika případech(a snaze vše ututlat),stahovala automobilka TT do servisů a povinně u dalších vyrobených kusů dělala úpravy(přítl.křídlo..).Většina dílů karoserie-hliník-tak,bych chtěl vidět tvůj obličej při placení,u banální opravy. :? A vnitřní prostor(vím o čem píšu,protože s tímto autem jsem nějaký km najezdil)-mrňavé auto,ale ještě mrňavější vnitřek,sedadlo řidiče jsem měl tak 3-4cm od zadního sedáku :roll: ,prostě prostor-běs :!: :roll: .
Motor?Když ti nestačí 105Kw z 2,0l,tak si můžeš koupit Ochcávku nebo Superb s VW motorem 2,0l-85kW-to bude let. :lol: :lol: A co tady plácáš o naftě?Kouřící naftová kamna TDI :lol: .Když pominu lenochody 1,9l-66kW,77kw,85kW=smrdící a čadící překážky mot.provozu,tak do 2,0l máš ještě třeba 96kW(ale ani nejlehčí smradlavá Fabie Rs-nemá ani v praxi ani podle všech tabulek na zrychlení 0-100km šanci:Fobie-9,5s/Coupe 9,1s 8) ).Jen,pro doplnění-Ochcávka 2,0l/110kW FSi-tak ani tenhle nenažraný motor na 98 natural,nemá šanci-9,4s :lol: .A co Ochcávka 2,0 TDI-PD 103kW-ani náhodou-9,6s. :lol:Tak tady můžeš psát o bídném výkonu a neposlouchat závistivé pomluvy Škodovkářů :P ,kteří sledují zadní světla Coupe. A spotřebu u 2,0l motoru mám kolem 8,0l bez šetření.A 2,7l-kdo se někdy svezl v 6 válci(jakémkoliv),tak mu není třeba nic popisovat.(Ano,tam by výkon mohl být větší).Sametový chod bez chvění-kdo četl test v Autocaru,myslím srovnání s 2x dražším Mercedesem Coupe-ten se dočetl,že tenhle motor je lepší,než mercedesťácký.A z celkového testu vyšlo Coupe Hyundai vítězně :!:
Chceš po ježdění v Scoupe něco s IMAGE,silným motorem..-tak si kup Ferrari a máš všechno co chceš(značka,výkon..)Ty budeš v budoucnu asi závodník s image autem,jen aby jsme tě někde nepotkali v zatáčce :roll: .Dál nemám chuť řešit podobné blbosti. :?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

Coupe ma stejnej motor jako muj 2litr a nezda se mi že by byl pomalej 140koni z dvoulitru je slušny vykon.jestli chceš prohanět turba tak se podivej někde jinde ale ale pokud porovnaš cenu s vykonem a vybavou coupe je na tom velmi dobře.Z 0na 100km/h 9s je myslim docela slušny ne?A to když postaviš vedle sebe TT nabo coupe každej bude koukat po coupe takže nějaka imič by ti mohla polibit p... lNemužu posoudit jizdni vlastnosti ale svezl jsem se s tim co ma Rasty a spokojenost určitě nejsi takovy odbornik na podvozek abys našel nějake nedostatky oproti jinym autum možna tak na okruhu ale tam se asi nepodivaš i když ..A spotřeba kolem 10L to bys smusel jezdit s plynem na podlaze a pěkně mu davat.Jestli chceš ale opravdovej sportak z roku 2002 musel bys asi šahnout hlouběji do kapsy.Asi tak. :wink:
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Na svuj motor jsem hrdej...a taky jsem hrdej na to, ze Octavka je pro moje Lantricku pouha snidane:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Pridavam se k Borkovi - Ferrari si kup.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Wau :shock: Boreček se nám rozčílil a to už musí být ,když něco naštve našeho méďu dobráckýho!! :wink:
Jinak souhlasím s též s Borkem,v Mimoni mě Boreček povozil a můžu říct,že to pádí ůplně neuvěřitelně,je to auti jak naparádu,tak i proběžný provoz a je v něm též dost místa a Boreček z něho dokáže udělat i stěhovací vůz!! :shock:
Ps: Kuwa kde mám to prasátko já ho chci tááááááky!!! :D :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Čau Ivane-máš u mne další testovací jízdu. :lol: Už mě štvou otázky typu "jeden majitel silného tříválcového HTP povídal,že Hyundai......".
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Takže coupe od roku 2OO2 musim chválit a nemůžu si na jízdní vlastnosti stěžovat. To že se do sedaček musíš zatlačit sám je kravina pač to do sedaček zatlačí a kdo tvrdí že ne tak v tom nejel. Já mám 2l a 102KW mi stačí. Spotřeba je krásná. Na dálku mi to baští 5.3 litrů, ve městě tech 7 litrů a kombinovaně jezdim za cca 6litrů. Maximálně jsem se dostal na nějakejch 8.5 litrů a to když jsem to nešetřil v Mimoňi na letišti když jsem to furt točil do otáček :wink: Kdyby jsem si měl teď kupovat auto tak jdu opět do toho co mám teď a nelitoval by jsem. Podvozek sedí jako prase. V Mimoňi jsem to ve 140 strhnul a jediný co se stalo je že mi to zapískalo ale nějaká jízda po 2 kolech se nekonala a ani se nepřetočil. Nkdo to i natočil a je tu někde i fotka možná ji najdu
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Tak jsem tu fotku našel :wink: Jestli mi bude někdo říkat že coupe nesedí, tak ať vyzkouší jiný auto ve 140 strhnout :roll:
http://dracek.aikidopardubice.cz/2006-0 ... get37.html
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Rasty píše:Tak jsem tu fotku našel :wink: Jestli mi bude někdo říkat že coupe nesedí, tak ať vyzkouší jiný auto ve 140 strhnout :roll:
http://dracek.aikidopardubice.cz/2006-0 ... get37.html
Jo,jo mi co jsme tam byli,jsme to viděli na vlastní očíčka!! :D Fain žážitek!! :)
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

rekl bych ze jezdi dopredu, dozadu, doleva.. a jeste doprava :lol:

dopredu se dere celkem slusne, bezny autaky podrtis, ale jak potkas jinyho sportovce tak ti nejspis nabanci.. ale vo tom to snad neni natrhavat prdele a neco si dokazovat ne? ve sprintu na spotrebu pak vyhrava na plny care.. :) dulezity ze se v tom prima povozis, doleva i doprava to jezdi fajnove, sedi to a dozadu to taky jede, akorat to nema synchronizovanou zpatecku stejne tak jako s-coupe takze to chce cvik aby to u toho nechrastilo zubama :) ale, uz jsme zvykly a nejsme zadny masla :lol: a navic - nema se na tom co posrat kdyz tam neni sychron takze je vecna, mozna vecnejsi, nez lenin 8) mozna nekdo namitne co je to platny ze to porad jeste couva, kdyz uz tam davno nejde radit jednicka, dvojka i trojka, ale pro ten pocit... kdyz vidim jak jdou zpatecky na starejch oplech apod.. :lol:
romikx
*

Příspěvek od romikx »

No ne me by 105kw urcite stacilo :D Jde asi o to ze to auto k sakru krasne vypada a kdyz si ho nekdo muze splest z Ferrari...tak by asi typoval vykon vyssi, takze mozna chyba ve vzhledu :wink: Nicmene me jenom zajimalo jak to teda je jestli je to fakt uduseny nebo, teda jestli to i umi jet. Stejne uz po silnicich nezavodim
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“