Martun - New Accent 1.5 CRDi
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Martun - New Accent 1.5 CRDi
Marťas, přijde mi to jako hodně náhodných a podobných ( né-li stejných ) předělávek najednou
Informovat policii, to je na tobě, ale jestli to rozprodává ten čórkař zasloužil by jít za katr a to na hodně dlouho. Určitě nejsi sám, komu ukradl auto a na dlouhou dobu někomu znepříjemnil život. A bývalý polda, by mohl vědět, jak ho dostat tam, kam patří ....
Informovat policii, to je na tobě, ale jestli to rozprodává ten čórkař zasloužil by jít za katr a to na hodně dlouho. Určitě nejsi sám, komu ukradl auto a na dlouhou dobu někomu znepříjemnil život. A bývalý polda, by mohl vědět, jak ho dostat tam, kam patří ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
mě to praštilo hned do očí, že tu zlatou odněkud znám
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
PRODÁNO:
tak inzerát byl vymazanej :/
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
Jo.. inzerát je vymazaný.. auto prodané..
seriózní strší pán, asi 60.. na čórkaře fakt nevypadal...
Nicméně jsem ho včera večer viděl, už když jsem volal, pán říkal že je již zamluvené.. Poprosil jsem i tak o prohlídku, že bych kdyžtak zaplatil víc...
No..mám z toho rozporuplné pocity.. Fotky na inzerátu trochu zkreslily skutečný stav..
DRL, není moje, jiný tvar, a jen nasazené pro účel focení, že je přidá k autu.. (nechápu proč to tedy fotí v nárazníku)
Nejvíce jsem šel po dřevě.. no..u řidičových dveří jsem si já sám svojí vlastní blbostí poškodil dřevo v místě pro zavírání rukou.. jaksi až na "kost", takže ten šlinc byl vidět a dost mě to sralo.. nyní po poškození ani památka... není opraveno.. ty by bylo vidět.. muselo by se to znova přetáhnout fólií..
Firma co mi to tenkrát dělala už neexistuje.. dřevo jsem si nechal dělat někdy myslím v roce 09.. v roce 10 jsem si chtěl nechat potáhnout ještě motor do dřeva..
tenkrát mi tam pán řekl že mezi tím dělali asi 4 další moje auta.. tenkrát nevěděl název auta ale zaujal ho ten středový členitý panel..
k motoru nedošlo, páč měli mít dovolenou a já se na to pak vyprdnul..
(takže se někdy dříve či později dřevo objeví v nějakém accentu)
tudíž díky tomu neřeknu na 100% ž dřevo je moje..
zadruhé, já to měl v laku Lesk.. tady nebyl tak hluboký mi přišlo..
Křídlo... tady si jistý nejsem.. ale já ho měl v horní části vlnité, poškozené.. to by mohl potvrdit Vilda, jestli si ještě pamatuje..
tady bylo rovné, jak nové.. jelikož bylo nalepené, nedá se stříkat mimo karoserii ale oblepit páskou na karoserii..
Nebyla žádná známka po stříkání, byla by u kastle vidět napatrná hranka z pásky..
tak jak říkám nevím..
už tenkrát jsem říkal, že když jsem nechal dovézt to druhé křídlo z Turecka, jsem mezi tím na Accentu viděl stejné.. ale tuším stříbrné.. nebo barvy Vilda.. to už nevím..
No a zrcátka.. tady bych se vsadil že byly původně stříbrné.. totiž u hrany kde se stýká s černým plastem, byla vidět stříbrná pidi pidi linka.. jak tam byla páska.. takže někdo přestříkal na zlato..
no a jediný co je mi tedy divné je podsvícení.. i když si projdete naše příspěvky, několik nás šlo do červeného podsvícení.. a kdo to okopíruje aniž by něco kváknul na zdejší web to nevím..
nicméně je to opravdu hodně podobných neli stejných věcí..
Ale ani jednu jsem nepoznal tak, že bych mohl říct ANO to je moje..
A jelikož rada bývalého policisty spočívala v tom, že pokud to opravdu nemohu dokázat že je to opravdu moje a ukážu před každým vyšetřovatelem tyto pochybnosti.. se mi vysměje..
I kdyby to vyšetřovali, nic se nezjistí a výsledek prý bude ten, že majitel auta na mě podá TR oz, pro křivé nařčení a ve vysledku budu mít popotahování já...
Prostě tak to u nás je.. z toho důvodu i odešel od policie, že ho totálně štvalo to, že oni se honí za pachatelem a ve výsledku se prd stane, páč šikovný advokát ho z toho vyseká šikovnou obhajobou..
Takže pánové moc díky za rychlou a bleskovou reakci ale jak říkám, opravdu rozporuplné pocity..
seriózní strší pán, asi 60.. na čórkaře fakt nevypadal...
Nicméně jsem ho včera večer viděl, už když jsem volal, pán říkal že je již zamluvené.. Poprosil jsem i tak o prohlídku, že bych kdyžtak zaplatil víc...
No..mám z toho rozporuplné pocity.. Fotky na inzerátu trochu zkreslily skutečný stav..
DRL, není moje, jiný tvar, a jen nasazené pro účel focení, že je přidá k autu.. (nechápu proč to tedy fotí v nárazníku)
Nejvíce jsem šel po dřevě.. no..u řidičových dveří jsem si já sám svojí vlastní blbostí poškodil dřevo v místě pro zavírání rukou.. jaksi až na "kost", takže ten šlinc byl vidět a dost mě to sralo.. nyní po poškození ani památka... není opraveno.. ty by bylo vidět.. muselo by se to znova přetáhnout fólií..
Firma co mi to tenkrát dělala už neexistuje.. dřevo jsem si nechal dělat někdy myslím v roce 09.. v roce 10 jsem si chtěl nechat potáhnout ještě motor do dřeva..
tenkrát mi tam pán řekl že mezi tím dělali asi 4 další moje auta.. tenkrát nevěděl název auta ale zaujal ho ten středový členitý panel..
k motoru nedošlo, páč měli mít dovolenou a já se na to pak vyprdnul..
(takže se někdy dříve či později dřevo objeví v nějakém accentu)
tudíž díky tomu neřeknu na 100% ž dřevo je moje..
zadruhé, já to měl v laku Lesk.. tady nebyl tak hluboký mi přišlo..
Křídlo... tady si jistý nejsem.. ale já ho měl v horní části vlnité, poškozené.. to by mohl potvrdit Vilda, jestli si ještě pamatuje..
tady bylo rovné, jak nové.. jelikož bylo nalepené, nedá se stříkat mimo karoserii ale oblepit páskou na karoserii..
Nebyla žádná známka po stříkání, byla by u kastle vidět napatrná hranka z pásky..
tak jak říkám nevím..
už tenkrát jsem říkal, že když jsem nechal dovézt to druhé křídlo z Turecka, jsem mezi tím na Accentu viděl stejné.. ale tuším stříbrné.. nebo barvy Vilda.. to už nevím..
No a zrcátka.. tady bych se vsadil že byly původně stříbrné.. totiž u hrany kde se stýká s černým plastem, byla vidět stříbrná pidi pidi linka.. jak tam byla páska.. takže někdo přestříkal na zlato..
no a jediný co je mi tedy divné je podsvícení.. i když si projdete naše příspěvky, několik nás šlo do červeného podsvícení.. a kdo to okopíruje aniž by něco kváknul na zdejší web to nevím..
nicméně je to opravdu hodně podobných neli stejných věcí..
Ale ani jednu jsem nepoznal tak, že bych mohl říct ANO to je moje..
A jelikož rada bývalého policisty spočívala v tom, že pokud to opravdu nemohu dokázat že je to opravdu moje a ukážu před každým vyšetřovatelem tyto pochybnosti.. se mi vysměje..
I kdyby to vyšetřovali, nic se nezjistí a výsledek prý bude ten, že majitel auta na mě podá TR oz, pro křivé nařčení a ve vysledku budu mít popotahování já...
Prostě tak to u nás je.. z toho důvodu i odešel od policie, že ho totálně štvalo to, že oni se honí za pachatelem a ve výsledku se prd stane, páč šikovný advokát ho z toho vyseká šikovnou obhajobou..
Takže pánové moc díky za rychlou a bleskovou reakci ale jak říkám, opravdu rozporuplné pocity..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Ty jo No vidíš a já bych dal ruku do ohně za to, že takový interiér jsi měl jenom ty. Co naplat, asi tohle fórum je pro mnoho lidí inspirativní a necítí potřebu sem aspoň napsat DÍKY
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
a divis se ze jen ctou a nepisou,jako kdyz ctes nektere ty kydy a nazory z kterych je bliti tak si to kazdej rozumny jen precte a fofrem pryc odsud,jako kdyz vemes nektere prudice tak uz par roku meli mit trvaly ban na IP adresu ale to jenom slysis z kazde strany,jen ho nech vzdyt mame preci demokracii,no neOtakar84 píše:Ty jo No vidíš a já bych dal ruku do ohně za to, že takový interiér jsi měl jenom ty. Co naplat, asi tohle fórum je pro mnoho lidí inspirativní a necítí potřebu sem aspoň napsat DÍKY
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Jo, máš pravdu, ale to jsou takový ty vlákna, kde řeší co je lepší, jestli si koupit Maybach nebo 50x i10. Ale když se tu někdo podělí o to, kde, jak, čím a za kolik si vylepšil svého miláčka a někdo, kdo to tu jen pročítá, si to udělá zrovna tak a nenapíše ani děkovnou SZ, tak to mě zkrátka mrzí... Ale je mi jasný, že lidi jsou zkrátka různí...
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
Ty jo, vidím to až teď....Martine ty přestříkané boční blinkry pod zrcátky jsou tvoje. Několikrát jsem si je prohlížel na vzdálenost pár centimetrů a to se nedá napodobit Mne teda děsí ta ústecká SPZ To nebude bourané, ale poskládané ze dvou kradených aut a nebo jedno bourané a druhé kradené...
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
No Radime , ty musejí být zastříkané, když je to v zrcátkách...
A ty byly s největší pravděpodobností původně stříbrné!
Tohle už kór nepoznáš...
Nejvíce jsem důvěřoval dřevu a křídlu...
A ty byly s největší pravděpodobností původně stříbrné!
Tohle už kór nepoznáš...
Nejvíce jsem důvěřoval dřevu a křídlu...
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Neverim, moc napadnych prvku najednou a meli rok na to je dat fokupy, poopravit atp...sam moc dobre vis, ze jinej tako ej Accent nebyl a kdyz podobnej, mel jinou barvu atp...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Pavle fakt nevím...
Nemam důvod něco zamlčovat, nebo dělat mrtvýho brouka..
I kdyby se auto našlo, peníze z pojišťovny nevracím, páč jsem podepsal papír že v případě nálezu je pojišťovny..
Takže pro mě žádné mínus...
Ale prostě ani to dřevo nebylo poškozeno, a nejevilo známek oprav..
Je to moc podobných věci u sebe, to je fakt! Ale stejně to nedokážu a když by na to přišlo, budu mít s tím ještě nervy a případné další problémy zase já. Pokud by se majitel chtěl pomstít nějakou žalobou.. Nehlede na to ze to uz prodal..Slyšel jsem od policajta takové případy, že ti rozum zůstává stát a myslíš si že žijeme v banánový republice...
A věř, že ty nervy a problémy s tím, že jsem najednou neměl auto mi bohatě stačily...když víš jak funguju...
Nemam důvod něco zamlčovat, nebo dělat mrtvýho brouka..
I kdyby se auto našlo, peníze z pojišťovny nevracím, páč jsem podepsal papír že v případě nálezu je pojišťovny..
Takže pro mě žádné mínus...
Ale prostě ani to dřevo nebylo poškozeno, a nejevilo známek oprav..
Je to moc podobných věci u sebe, to je fakt! Ale stejně to nedokážu a když by na to přišlo, budu mít s tím ještě nervy a případné další problémy zase já. Pokud by se majitel chtěl pomstít nějakou žalobou.. Nehlede na to ze to uz prodal..Slyšel jsem od policajta takové případy, že ti rozum zůstává stát a myslíš si že žijeme v banánový republice...
A věř, že ty nervy a problémy s tím, že jsem najednou neměl auto mi bohatě stačily...když víš jak funguju...
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Ja tim nechtel rict, ze neverim tobe, to vubec, je mi jasny, ze auto zpet nechces a wni nemuzes, jen proste "original je jen jeden" a uz to misto, kde se tenhle prodaval, je vic nez podezrely.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No když jsem viděl ty Teplice, taky mi zatrnulo , že to není snad možný...
Ale to mi pán do telefonu hned vysvětlil že dal pouze do inzerátu jakoby původní okresní město..
Jinak nevím od kud je.. My se setkali v Duchcově, když odněkud někam jel, tak tam na mě počkal..
Ale to mi pán do telefonu hned vysvětlil že dal pouze do inzerátu jakoby původní okresní město..
Jinak nevím od kud je.. My se setkali v Duchcově, když odněkud někam jel, tak tam na mě počkal..
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Nevím to 100%, ale byl zde v inzerci podobný acoš, ale už je to dva roky zpět co to sem někam někdo dával že je to podobný. Možná je to právě on. Ale zase mi přijde divný že onen pán raději někam dojel, jakoby se bál se sejít doma. Potom ty kupy dílů co ještě prodává.
Osobně bych si prohlédl VIN a motor, ale myslím že ten je z toho červeného, prostě buchnuté a posloužilo jako dárce papírů. Moc divná slátanina.
Osobně bych si prohlédl VIN a motor, ale myslím že ten je z toho červeného, prostě buchnuté a posloužilo jako dárce papírů. Moc divná slátanina.
.........
Hezký prdelky co?
- Přílohy
-
- IMG_20151014_215137.jpg (120.89 KiB) Zobrazeno 2836 x
prodáno