2. Garanční prohlídka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 2. Garanční prohlídka
Alf6: Nesmí, ale třeba teď na druhou garančku jedu do Hodonína do VISTA caru a tam mi to když jsem si to u nich domlouval a žádal o to bylo povoleno, prý můžu koukat na výměnu oleje, filtrů, mrknout pod auto...
Ono to je o domluvě a přístupu servisu, díky tomu pokud budu spokojený vím kam se vracet a ne do předraženýho Brna kde ještě, že u nich servisujete auto je tím hrozně otravujete...
Radši si takhle vemu na den dovolenou, zajedu si 60km do Hodonína jak se dívat na otrávený rypáky a platit uměle přemrštěný ceny.
Ono to je o domluvě a přístupu servisu, díky tomu pokud budu spokojený vím kam se vracet a ne do předraženýho Brna kde ještě, že u nich servisujete auto je tím hrozně otravujete...
Radši si takhle vemu na den dovolenou, zajedu si 60km do Hodonína jak se dívat na otrávený rypáky a platit uměle přemrštěný ceny.
- Reklama
Nedělal bych ukvapené závěry, ono třeba tu plochu kotouče nemusel vůbec nikdo nastříkat, ale mohla tak být z výroby. Např. značka ATE takto dodává kotouče už delší dobu, v úplně stejném odstínu jak je na fotce, je to antikorozní ochrana, která se po pár km obrzdí. Třeba ten mechanik stříkal jen to kolem a někdo z něj hned udělá bůhví co...A přesně takhle to vzniká...Samozřejmě za předpokladu, že jsou ty kotouče dávané nové.
Naposledy upravil(a) petr.s dne 29 črc 2015, 13:52, celkem upraveno 1 x.
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Škoda Felicia Van Plus
Zde je názorný příklad, zadní kotouč na R Scénic.
- Přílohy
-
- 20150729_134047.jpg (71.12 KiB) Zobrazeno 1639 x
Škoda Felicia Van Plus
Škoda Felicia Van Plus
To by asi nepsal:1. promazány všechny brzdové čepy včetně vyčištění čelistí a nastříkání stříbrnou barvou proti korozi a cenu komplet 2500Kc, kolik by stala garancka 1Kc?
petr.s: a vidis tu desticku? Vidis ochranu vodicich cepu? Vidis tu ccca 6cm zcakanou hadici? Ja vidim vsechno akorat monilite zastrikany sprejem a dost zive si predstavuju, jak je to vsechno pekne prilepeny. Btw, originalni kotouc na i30 II by mel mit "bubnovou" cast cernou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Taky na to teď koukám, že tam nikde není psáno, že jsou kotouče nové.
Škoda Felicia Van Plus
Škoda Felicia Van Plus
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ja se k tem nazorum nebudu radsi ani vyjadrovat..... Zamestnanci te firmy to delaji vice jak 10 let ( pred tim 5 let v autorizaku)... Ten nastrik je Al spray, kteremu predchazi dukladne vycisteni a promazani + keramika. Potom nastrik a dalsi rok znova. Vysledek vy chytraci?..... Ani jeden vymeneny brzdovy trmen se zarezlymi cepy a ani jedna nerovnomerne sjeta deska..... Ten servis se stara o vice nez 500 Hyundaiu, ktere nemaji ani po 5-ti letech ani jeden problem a miluje dementy, kteri tam nikdy nebyli a chytraci.... Kdo z vas ma vyucni list automechanik, tak ho bezte vratit, nebo prijdte do Automimy na skoleni....
ix35 1,7 CRDi - bílá
Coupe GK 2,0i Aut. - černá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Sonata NF 2,4i - stříbrná
iX55 3,0 V6 CRDI - šedomodrá
Santa Fe 2,2 CRDI - zelená
Coupe 2,0i RD - žlutá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
By mel mit bubnovou cast cernou? Cha cha cha a kde to je predepsane? A cim to bude lepsi, kdyz to bude cerne? ..... Chci znat vysvetleni..nebo omluvu vsem, kteri to striknou na jinou barvu. I kdyby to bylo v barve posrane, tak to je jedno... Bubnova brzda brzdi uvnitr a je ji uplne jedno, jestli nahore je ruzova.... Ja bych vas vsechny chtel mit na servise jako poradce.......Hardcam píše:petr.s: a vidis tu desticku? Vidis ochranu vodicich cepu? Vidis tu ccca 6cm zcakanou hadici? Ja vidim vsechno akorat monilite zastrikany sprejem a dost zive si predstavuju, jak je to vsechno pekne prilepeny. Btw, originalni kotouc na i30 II by mel mit "bubnovou" cast cernou.
ix35 1,7 CRDi - bílá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se.... Jmenuji se Michal Mílek a jsem spolumajitel Automimy..... Moje registrace je autotitop a je to muj stary nick.... Jsme srdcari Hyundai a davame do toho vse a u znacky jsme dele nez 10 let... Snazime se delat pro ty auta maximum za polovicni cenu a urazi nas nazory lidi, kteri o tech autech nic nevi a poslapavaji nasi praci.... Verime, ze vy vsichni, kteri nas tady pochvalili, jste byli s nami spokojeni a verte, ze se o vase milacky starame s nejlepsim svedomim a ostatni zvu k nam na zdarma rozebrani a vycisteni brzd a ukazeme vam vsem, kde Hyundai udelal botu.......nebo si to udelejte doma a mrknete na cepy trmenu..... A pardon za barvu na prachovkach, ktera se oloupe a nicemu nevadi
ix35 1,7 CRDi - bílá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
A jeste jsem zapomel........ Nejvice tady pinda nekdo, kdo na Sonatu rve repasovane trmeny z Audi A6 a to neni jen blbost.... To je neskutecne zverstvo...a bavi se tim cela republika... Mejte se hezky, vracim se ke sve praci, ktera ma smysl
ix35 1,7 CRDi - bílá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
Tak napred zkus lepe chapat. Mimochodem, moc pekny vyjadrovani.
Petr posilal foto novyho kotouce (druhovyroba), ale origo H ma bubnovou cast, pokud vim, cernou, tim padem jsme jen vyloucili vymenu kotoucu, a zaroven potvrdili, ze nekdo obarvil kotouce puvodni. Nic vic.
A ze to vypada jako prasarna, je muj osobni nazor, at je to hlinikovej sprej ci cokoliv jinyho.
(s brzdama jsem nemel problem u zadnyho korejce s vic jak 200tkm a stari 5ti let i bez pouziti tohohle zazraku, staci se o ne starat,ne jen resit nasledky)
Btw, on tu nekdo rve na Sonatu brzdy z A6?
Petr posilal foto novyho kotouce (druhovyroba), ale origo H ma bubnovou cast, pokud vim, cernou, tim padem jsme jen vyloucili vymenu kotoucu, a zaroven potvrdili, ze nekdo obarvil kotouce puvodni. Nic vic.
A ze to vypada jako prasarna, je muj osobni nazor, at je to hlinikovej sprej ci cokoliv jinyho.
(s brzdama jsem nemel problem u zadnyho korejce s vic jak 200tkm a stari 5ti let i bez pouziti tohohle zazraku, staci se o ne starat,ne jen resit nasledky)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
Hardcam píše:Tak napred zkus lepe chapat. Mimochodem, moc pekny vyjadrovani.
Jo pravda........ Pardon.... Ty brzdy se tykaji od roku 2009 nahoru.... ( kdo ma na ix20 meneny zadni trmeny na zaruku?...priznejte se....) Na fotce je i30 gd...a puvodni kotouce...a techto aut se to sakra tyka. A ten co ma na Sonate repasovane trmeny z A6 ( teda chlubi se tim pred clubaky) se snad prizna.
ix35 1,7 CRDi - bílá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
To jsem tady rozvířil debatu. Příště raději nic nezveřejňovat.
Já jsem s tím nástřikem nad rámec spokojený. Je vidět, že chlapi v Automima autům rozumí. Musím to napsat už jen z toho důvodu, že auto brzdí o cca 20% lépe než předtím a to byly kotouče a desky jako nové. Nevěřil jsem, že vyčištění a promazání trnů má až takový vliv.
Už se těším až tam dorazím s roomsterem (taky na brzdy). Slíbil jsem mému H i nástřik spodku, jen najít volný čas ...
PS: do konce srpna tam pojede blízký z rodiny na garančku s jiným vozem.
A to jen proto, že já byl spokojen se vším. Jak přístupem, kvalitou, tak ve výsledku cenou.
Ještě jednou moc díky!
Já jsem s tím nástřikem nad rámec spokojený. Je vidět, že chlapi v Automima autům rozumí. Musím to napsat už jen z toho důvodu, že auto brzdí o cca 20% lépe než předtím a to byly kotouče a desky jako nové. Nevěřil jsem, že vyčištění a promazání trnů má až takový vliv.
Už se těším až tam dorazím s roomsterem (taky na brzdy). Slíbil jsem mému H i nástřik spodku, jen najít volný čas ...
PS: do konce srpna tam pojede blízký z rodiny na garančku s jiným vozem.
A to jen proto, že já byl spokojen se vším. Jak přístupem, kvalitou, tak ve výsledku cenou.
Ještě jednou moc díky!
i30 trikolor 1.4 CVVT | rv. 2013
Je to super vedet, ze se tu nejaka firma zameruje na Sam chci pro sve auto to nejlepší ( vim jak jsem dlouho auto vybiral a setril na nej love)a i navstevuji jiné servisy nez ty autorizovane. Nemam problém jet, pokud je někdo opravdu fachman v danem oboru i prez pul republiky jen kvůli tomu, abych dal autu to nejlepší.Vysledek vy chytraci?.....
Problém mam akorát v tom, ze pokazde, když jsem takového fachmana nasel, tak zpusoby vyjadrovani se smerem k moznym zakazníkum byly uplne jiné, nez mám moznost tady císt. Takove jadnani mne vždy odradí. Chci si nechat poradit, ale lze to rict i jinak nez ze stylem - ja sem ten nejchytrejsi a vy ostatní idioti. Pokud takove jednaní má - majitel firmy, prijimaci technik, prodejce, atd....najdu si jinou firmu
Nehlede na to, ze zde to cte tisice lidi( registrovani nickem i bez) a vy jste se zrovna pro majitele uvedl timto stylem Ikdyby jste mel pravdu a jste spicka ve svém oboru, tak jenom timto vyjadrovanim si odradite spoustu zakazníků.
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- autotiptop
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ano souhlasim......
Takze ja tady necham poslapavat nasi praci a kdyz se ozvu, tak je to spatne...
Jsem hrdy na nasi praci a kazdy ma moznost si nas vyzkouset. Zatim verim, ze jste spokojeni. Nejsme urcite nejlepsi, nejchytrejsi, ale snazime se co umime a ze mi nekdy dojde trpelivost a bouchnou saze, tak si zkuste procist ty nesmysly kvuli kterych jsem se rozcilil..... Dekuji za pochopeni a omlouvam se vsem, kterych se me braneni mych mechaniku jakkoliv dotklo.
Takze ja tady necham poslapavat nasi praci a kdyz se ozvu, tak je to spatne...
Jsem hrdy na nasi praci a kazdy ma moznost si nas vyzkouset. Zatim verim, ze jste spokojeni. Nejsme urcite nejlepsi, nejchytrejsi, ale snazime se co umime a ze mi nekdy dojde trpelivost a bouchnou saze, tak si zkuste procist ty nesmysly kvuli kterych jsem se rozcilil..... Dekuji za pochopeni a omlouvam se vsem, kterych se me braneni mych mechaniku jakkoliv dotklo.
ix35 1,7 CRDi - bílá
i30 CW 1,6 LPG - bílá
Coupe 2,0i RD - žlutá
i30 CW 1,6 LPG - bílá