Chorvatsko, jezdit tam vůbec, či ne?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Chorvatsko, jezdit tam vůbec, či ne?
to je komplet (netto), cena aprtmánu (klima wifi) 2 dospělý 2 děti, dálničních poplatků , PHM , + nějaký to jídlo z plodine někde výš najdete mý příspěvky z loňska
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
- Reklama
Jde to i za méně!
Zavařit jídlo, vyhnout se poplatkům za dálnice a tunely, ubytovat se ve stanu nebo u nějakého týfusáka, zakázat dětem zmrzlinu, voda je v Chorvatsku všude pitná atd.
Děkuji nechci!
Chci výhled na moře, na pláž tak do 30 metrů, vše co potřebuju, tak koupím na místě a na jídlo si chodit do restaurace ať alespoň jednou za rok nemusí ta moje stát u plotny!
Ale proti gustu.......
Zavařit jídlo, vyhnout se poplatkům za dálnice a tunely, ubytovat se ve stanu nebo u nějakého týfusáka, zakázat dětem zmrzlinu, voda je v Chorvatsku všude pitná atd.
Děkuji nechci!
Chci výhled na moře, na pláž tak do 30 metrů, vše co potřebuju, tak koupím na místě a na jídlo si chodit do restaurace ať alespoň jednou za rok nemusí ta moje stát u plotny!
Ale proti gustu.......
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Asi tak...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
jistě to lze i levněji, pořídit cestopis na DVD a pustit doma na TV a ani jako loni tak ani letos děti o zmrzlinu, pizzu, lubenici a jiný místní pochutiny , phm za 2,7k je taky docela dobrý
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
-
- *
Ja som bolv HR 27.06.2015 - 04.07.2015. Od sobory do soboty. Parkovanie, klima, ladnicka, polpenzia, napoje. 2 dospeli, 2 deti (8 a 5). Hotel Corinthia Baska na KRKu (platene este v januari, komunikacia priamo s hotelom - mimo cestoviek a dovolenkovych vyhladavacov) cena cca 530 Eur aj s poistenim storna. Vyhlad na bazen, more aj parkovisko. Kusocek od plaze. Kto tam bol vie co je to obzerstvo . Malo kde sa tak mozes nadladbnut a mas tolko jedla na vyber.
Cesta hore / dole plus poplatky (sk, hu, hr) cca 120 Eur hore dole. Na blbosti a pre deti som minul asi 200 Eur.
Ked chodime 2-hy krat koncom leta tak je to vzdy do 700 Eur aj so stravovanim a ano aj restika, ubytovanim, dopravou a blbostami typu kolotoc, zmrzlina - ale apartmany, nie hotel.
Preto prvy krat zaciatkom leta hotel, druhy krat koncom leta apartman. Zaklad je najst dobre, kvalitne a lacne ubytko. Len musis vynechat cestovky a dovolenkove vyhladavace a komunikovat priamo s domacimi. Takze verim ze sa da aj za take nizsie sumy ako tu bolo spominane. Ja som napr. minuly rok nasiel ubytko v Nine - 8 noci za 320 Eur - apartman 3 izby kazda z balkonom, kuchyna, kupelka, satelit, free wifi, free klima, kryte parkovanie asi 60m od plaze. Kto hlada vzdy nieco najde. Na to je expert moja zena. Obetuje tomu 2 - 3 dni po cca 2 -3 hodky a vzdy nieco dobre najde.
Ale u mna je zatial vyhoda aj to ze mam male deti, ked budu mat 15 a viac uz to bude zase ina cena.
Cesta hore / dole plus poplatky (sk, hu, hr) cca 120 Eur hore dole. Na blbosti a pre deti som minul asi 200 Eur.
Ked chodime 2-hy krat koncom leta tak je to vzdy do 700 Eur aj so stravovanim a ano aj restika, ubytovanim, dopravou a blbostami typu kolotoc, zmrzlina - ale apartmany, nie hotel.
Preto prvy krat zaciatkom leta hotel, druhy krat koncom leta apartman. Zaklad je najst dobre, kvalitne a lacne ubytko. Len musis vynechat cestovky a dovolenkove vyhladavace a komunikovat priamo s domacimi. Takze verim ze sa da aj za take nizsie sumy ako tu bolo spominane. Ja som napr. minuly rok nasiel ubytko v Nine - 8 noci za 320 Eur - apartman 3 izby kazda z balkonom, kuchyna, kupelka, satelit, free wifi, free klima, kryte parkovanie asi 60m od plaze. Kto hlada vzdy nieco najde. Na to je expert moja zena. Obetuje tomu 2 - 3 dni po cca 2 -3 hodky a vzdy nieco dobre najde.
Ale u mna je zatial vyhoda aj to ze mam male deti, ked budu mat 15 a viac uz to bude zase ina cena.
Hyundai ix35 / 2.0 CRDi / 135kW / 4WD / 6MT / Premium / 2013
MMV
Jo, když to měli na příděl! a to ubytování asi nevypadalo např. takto.http://www.apartmani-deak-komarna.hr/?l ... apart&ap=1
Jo, když to měli na příděl! a to ubytování asi nevypadalo např. takto.http://www.apartmani-deak-komarna.hr/?l ... apart&ap=1
to hyundaiix35 : chudák žena, místo aby doma byla u sporáku, tak 3 dny leží na internetu ale v pohodě, tato debata tu byla již loni a byl jsem za socku, no tak už jsme za socku 2
to dalin:
děti voco si řekli to dostali, akorát kindr vajíčka jsem jim odmítl koupit
jo a stejně jako loni si neřekli ani vo chobotnici, ani vo jiný skvosty chorvatský kuchyně , divný co
a to ubytování vypadalo v podstatě tak jaks napsal, odkaz najdeš někde nahoře
respektive všichni jsme se tam naprosto v pohodě vešli, na dovolený tak nějak nepotřebuju 4+1 o 100m2
to dalin:
děti voco si řekli to dostali, akorát kindr vajíčka jsem jim odmítl koupit
jo a stejně jako loni si neřekli ani vo chobotnici, ani vo jiný skvosty chorvatský kuchyně , divný co
a to ubytování vypadalo v podstatě tak jaks napsal, odkaz najdeš někde nahoře
respektive všichni jsme se tam naprosto v pohodě vešli, na dovolený tak nějak nepotřebuju 4+1 o 100m2
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
-
- *
mmv: , tak, tak do 700 Eur sa da. A zena - tu to aj tak bavi a zase moc sa s tym netoto ani ona, grabne mail adresy, posle jeden mass mail s google translate a ozve sa jej minimalne 60% a potom uz len vybera (Samozrejme nie hotel ani pol penzia). To uz vyjde ak objednavas este v zime a napriamo bez prostrednikov do 900,- vid moj prispevok vyssie ...
Hyundai ix35 / 2.0 CRDi / 135kW / 4WD / 6MT / Premium / 2013
MMV- Tak počítám ubytko jako loni 45e x 12= 14500. Kilometry x ať nežeru 6 na 100= 6000. Dálnice a poplatky= 2000. To je 22000 a ještě si nejedl.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
jj ubytko jako vloni ale jenom za 450€ ×27,05
PHM jen za 2700,
dálnice přepočítám, vychází mi to pod litr a i mě to připadá nějak málo
tím že jsem vše platil kartou, tak čerpám z výpisu a jestli mi jednu dálnici nepočítali, tak jejich problém
edit, tak dálniční poplatky mě vyšly na 1079,- netto (českou známku nepočítám, tu sem kupoval v lednu )
... a to jsme ještě nejedli a děti neměli žádnou zmrzlinu, ani pizzu, ani meloun,
PHM jen za 2700,
dálnice přepočítám, vychází mi to pod litr a i mě to připadá nějak málo
tím že jsem vše platil kartou, tak čerpám z výpisu a jestli mi jednu dálnici nepočítali, tak jejich problém
edit, tak dálniční poplatky mě vyšly na 1079,- netto (českou známku nepočítám, tu sem kupoval v lednu )
... a to jsme ještě nejedli a děti neměli žádnou zmrzlinu, ani pizzu, ani meloun,
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Jestli dobře počítám, tak ti zbylo na jídlo 1532 Kč na 13 dní pro 4 osoby! To jste se teda nadlábli!
Prečo nie? Dá sa ešte aj za menej http://www.topky.sk/cl/1000680/1348687/ ... --zadarmo-
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Podívejte se na Leoše Simanka, to je cestovatel! Ja se nerozsoupnu, ale pod 1300€ za tyden se proste nedostanu (v cervenci) 2 dospeli a 2 deti.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Citace z článku...."Pozoruhodné je, že tento výlet ho nestál žiadne peniaze"mikodim píše:Prečo nie? Dá sa ešte aj za menej http://www.topky.sk/cl/1000680/1348687/ ... --zadarmo-
Tak bych chtěl slyšet od toho pisálka,jak se STOPEM a ZADARMO dostal do USA,Kanady,Austrálie,Nového Zélandu Asi přeplaval.
Jooo,do Afriky nebo na jih Asie by to teď určitě šlo----stačí si "stopnout" jednu z tisíců lodí,co převážejí Arabáky do Evropy----zpátky mají převaděči lodě prázdné,tak ho svezou i zdarma .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
daline, když ti to udělá dobře, přihodím litr na jídlo který se mi nevokázalo na výpisu (tzn, vezli jsme ho z domova) spokojenej ??? a jako loni, vezli sme tam 6 piv, a 2 jsme přivezli z5
ještě dvacku na namražení těch nesmyslů do chladícího boxu
ještě dvacku na namražení těch nesmyslů do chladícího boxu
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012