Fotky se základním/jednoduchým popisem na
http://netronovo.rajce.idnes.cz/i30_201 ... e_zrcatkem
Podrobnější popis teprve vytvořím. Obrázek si každý udělá sám
Dotazy rád zodpovím.
Ještě připojím svůj názor. Celková cena mě vyšla na necelých 1700,- peněz českých a od kamery se zrcátkem jsem očekával, že za sebe uvidím při couvání, kvůli dětem, psům a sloupkům v mém okolí.
Kamera je lehoulince natočená, můžete si toho všimnout na některém z obrázků (přiznejme si, je to prostě čína, ale řešení by bylo kameru vyndat z pouzdra a zalepit ve správnem natočení), je to ale jen nepatrně a na funkci to dle mého názoru nemá vliv. Čáry na kameřě by měly mít malinko jiný úhel a měly by být více posunuté do stran, aby správně zobrazovali při parkování k obrubníku, ale s trochou praxe si myslím že to taktéž bude použitelné. Moje očekávání bylo splněno, já zasebe vidím, dokonce jsem o tomto víkendu zaparkoval do díry mezi auta, do které bych si normálně netroufnul a ve chvíli kdy bych už dávno přestal couvat jsem na kameře viděl, že ještě 20 cenťáků můžu.
Já jsem za ty peníze spokojený. Někdo by možná nebyl a raději by si to připlatil ve výbavě a měl vše originál. Já při koupi moc na výběr neměl, byl jsem omezen částkou, kterou jsem měl k dispozici, tlačil mě čas a nabídka za fungl nové auto byla taková, že se neodmítá. Jediná věc která mi vysloveně chyběla, už tam teď je a to za peníze mnohem příjemnější než v originál servise.
A musím říct, už sem s tim ujel dost kilometrů na nejrůznejším povrchu a nikde nic nerachtá, neskáče, nedrnčí.
i30 kombi MY2014, 1,6 CVVT 88kW, trikolor komfort v barvě... jak oni to nazývají? No prostě bílá.
Dodělaná parkovací kamera se zobrazením v zrcátku.