Kabinový filtr - koupě
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kabinový filtr - koupě
nejaky typ na kabin.filter za dobru cenu ...I30 2013 1,4 ....nasiel som tento,len ci nahodou nema typ za lepsiu cenu...
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Hyundai ... 99&vxp=mtr
Hyundai I30 , 1,4 MPI Family - 73 kW, Creamy White 2013
- Reklama
-
- **
tak to je podle me dost drahy, ja koupil Valeo za 189 http://www.autodily-cardo.cz/nove/kabin ... eo-715740/ vzal jsem rovnou 3 kusy, aby se rozpocitalo postovne (ty casem uziju).fevlad píše:nejaky typ na kabin.filter za dobru cenu ...I30 2013 1,4 ....nasiel som tento,len ci nahodou nema typ za lepsiu cenu...
i30 GDI kombi Weekend 2014 Cashmere Brown
To je sice pekny, ale vzal jsi pouze rozmerove podobny filtr, nikoliv presny na dany auto. Proc ma byt filtr presny asi netreba vysvetlovat, pripadne to najdes v jednom z predchozich cisel Sveta motoru. A muze byt mj. problem pri reklamaci soustavy topeni/klima. Ono je usetrit a usetrit.
Kabinak jsem akorat pred hodkou vyndal po 10tkm (2 mesice provozu) cernej jak uhel, tak jsem rovnou dal novej. Presnej, ale pravda, Pyrhovo vitezstvi z ceny se nekonalo. Spravil jsem par fotek, kdyby nekdo chtel.
Kabinak jsem akorat pred hodkou vyndal po 10tkm (2 mesice provozu) cernej jak uhel, tak jsem rovnou dal novej. Presnej, ale pravda, Pyrhovo vitezstvi z ceny se nekonalo. Spravil jsem par fotek, kdyby nekdo chtel.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ak tomu dobre rozumiem, vieš zohnať mimo iného aj kabínové filtre za dobrú cenu? Posielaš aj na Slovensko?
I30 kombi 1.6 GDI weekend cool red 2014
cau vies poradit aky za slusne €,resp kolkoby stal filter od Teba dikHardcam píše:To je sice pekny, ale vzal jsi pouze rozmerove podobny filtr, nikoliv presny na dany auto. Proc ma byt filtr presny asi netreba vysvetlovat, pripadne to najdes v jednom z predchozich cisel Sveta motoru. A muze byt mj. problem pri reklamaci soustavy topeni/klima. Ono je usetrit a usetrit.
A to je prave ten zasadni problem, proc jsem psal "Pyrhovo vitezstvi". Alternativu existuje - Mann, ale ne levna (1ks cca 400,-). Coz s postou na SR IMHO postrada absolutne smysl. Ja jsem ho ted se zatnutyma zubama pro sebe koupil a vymernil, protoze uz to celkem horelo, jinak bych to oddalil, na i30 I stal kabinak dve stovky, to byla jina pisnicka.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
vies poradit konkretny typ na I30...dikHardcam píše:A to je prave ten zasadni problem, proc jsem psal "Pyrhovo vitezstvi". Alternativu existuje - Mann, ale ne levna (1ks cca 400,-). Coz s postou na SR IMHO postrada absolutne smysl. Ja jsem ho ted se zatnutyma zubama pro sebe koupil a vymernil, protoze uz to celkem horelo, jinak bych to oddalil, na i30 I stal kabinak dve stovky, to byla jina pisnicka.
-
- **
cozeto? Vzdyt original ma "238 mm šířka, délka 194 mm, výška 20 mm" a to Valeo ma presne stejne rozmery. Kdyz jsem vyndal puvodni Hyundai, prilozenim k sobe bylo jasne, ze jse o rozmerove naprosto identicke filtry.Hardcam píše:To je sice pekny, ale vzal jsi pouze rozmerove podobny filtr, nikoliv presny na dany auto. Proc ma byt filtr presny asi netreba vysvetlovat, pripadne to najdes v jednom z predchozich cisel Sveta motoru. A muze byt mj. problem pri reklamaci soustavy topeni/klima. Ono je usetrit a usetrit.
Takze pokud to bylo na me, uplne nechapu o cem je rec...
i30 GDI kombi Weekend 2014 Cashmere Brown
za mesiac ma caka 2.garancka, tak sa chcem opytat či tento kab.filter bude ok...
https://www.motointegrator.sk/produkty/ ... s-j1340512
dík
https://www.motointegrator.sk/produkty/ ... s-j1340512
dík
Musím podpořit Abdulzabaka, Ten samý filtr jsem si na zkoušku také objednal a byl rozměrově naprosto shodný s originálem. Teď si jich objednám víc, abych rozpustil poštovné a budu je měnit sám klidně už po roce. Za ty peníze se to vyplatí!
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Zdravím Pánové, teď jsem pročetl téma a mám hlavu jak pátrací balón, všichni tu píší o filtru z papíru, a jen 2 nebo 3 lidi položili moji otázku ale nedostali odpověď. Neměl by náhodou být na autě s klimatizací karbonový filtr?
Mám dvouzónovou climu s CleanAir(prej čistička vzduchu ale nechce se mi tomu věřit), neměl by být tedy filtr karbonový? Už jen kvůli desinfekci a bakteriíím?
Pokud ne opravte mě dík.
Mám dvouzónovou climu s CleanAir(prej čistička vzduchu ale nechce se mi tomu věřit), neměl by být tedy filtr karbonový? Už jen kvůli desinfekci a bakteriíím?
Pokud ne opravte mě dík.
i30 WG 1.6i CVVT Trikolor FLEET2, steel grey + plná parkovací výbava :)
Škoda fabia 1 1.2htp
VW passat variatn 1.8T 20V
Renault 21 1.8i
Škoda 130 Rapid
Škoda fabia 1 1.2htp
VW passat variatn 1.8T 20V
Renault 21 1.8i
Škoda 130 Rapid
cize by mal pasovat aj na I30,1.4,73kw,2013. ? dikjjenda píše:Musím podpořit Abdulzabaka, Ten samý filtr jsem si na zkoušku také objednal a byl rozměrově naprosto shodný s originálem. Teď si jich objednám víc, abych rozpustil poštovné a budu je měnit sám klidně už po roce. Za ty peníze se to vyplatí!
Pro Bohouška
Někde se to tady zpět ve vláknu rozebíralo. Originál je také jen bílý papírový. Zachytává pyl a prachové částice. Ten karbonový je jako u digestoře v kuchyni, kde ještě navíc filtruje "smrady". Jezdíš-li kolem hnojiště nebo dlouho v tunelech, tak si jej kup, ale normálně papírový postačuje.
Někde se to tady zpět ve vláknu rozebíralo. Originál je také jen bílý papírový. Zachytává pyl a prachové částice. Ten karbonový je jako u digestoře v kuchyni, kde ještě navíc filtruje "smrady". Jezdíš-li kolem hnojiště nebo dlouho v tunelech, tak si jej kup, ale normálně papírový postačuje.
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Pro Bohouška
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Ja som teraz menil, len som si tak dlho obzeral ten pôvodný, že som si neni istý, či som nedal nový naopak . Vzduch prichádza zhora že?
I30 kombi 1.6 GDI weekend cool red 2014