Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Alfovo Ela :)
Federální kriminální ústředna Vorlajz radí, pátrá, informuje
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Mate někdo zkusenosti s Zapalovací svíčka DENSO Iridium Power? Na ELANTRU by mel byt vhodny typ IXUH22I Vice zde http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... ame=&FF=50
Vyplatí se to?
http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-denso-1/
Vyplatí se to?
http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-denso-1/
Me Densa presvedcily, ze jsou skvely, vyresily mi napr. problem v Coltu, ktery s NGK chcipal pri nizsich otackach a to i s novyma svickama. Obecne si je zakaznici pochvaluji, takze asi proste dobry
(a to nepisu o iridiovejch, ale uplne obyc)
(a to nepisu o iridiovejch, ale uplne obyc)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Bude to mít nějakej negativní vztah k záruce? Mne motor slape jak svycarske hodinky, ale když všude ctu jak sou dobry a ty to rikas taky...tak na tom fakt asi něco bude
http://www.denso-iridium.cz/denso-iridi ... er-IXUH22I
cena 318 za ks, ale dalo by se urcite sehnat i levneji
http://www.denso-iridium.cz/denso-iridi ... er-IXUH22I
cena 318 za ks, ale dalo by se urcite sehnat i levneji
cena neni vsechno
na zaruku by to vliv mit nemelo, ne opodstatnenej, jsou to svicky dle tabulky, necpes je tam ze ctyrkovyho Golfa...
na zaruku by to vliv mit nemelo, ne opodstatnenej, jsou to svicky dle tabulky, necpes je tam ze ctyrkovyho Golfa...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak jsme dneska na tebe Alfe zavzpomínali u Fischera. Prý ti auto nemyli, protože by po umytí bylo víc špinavý než když přijelo
Jinak prodejce má v rodině 2 Elantry a ta jedna je právě ta smetanová, kterou jsem sem nedávno dával fotku na tý pumpě. Už mi zjišťuje, za kolik by se dali sehnat ty 17tky kola Auto jsem dneska nechal v servisu na výměnu řízení a domů jsem se dovezl Tucsonem Teda jen dovezl, zase jsem jim ho pak vrátil (ale řídí se moc hezky), naštěstí teď náhradní auto nepotřebuju, ale kdyby jo, mam dát vědět a náhradní auto mi připraví. Jo zase se opakuju, ale tomu říkam servis.
Jinak prodejce má v rodině 2 Elantry a ta jedna je právě ta smetanová, kterou jsem sem nedávno dával fotku na tý pumpě. Už mi zjišťuje, za kolik by se dali sehnat ty 17tky kola Auto jsem dneska nechal v servisu na výměnu řízení a domů jsem se dovezl Tucsonem Teda jen dovezl, zase jsem jim ho pak vrátil (ale řídí se moc hezky), naštěstí teď náhradní auto nepotřebuju, ale kdyby jo, mam dát vědět a náhradní auto mi připraví. Jo zase se opakuju, ale tomu říkam servis.
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Jo to je ten fousatej chlapek. S tím sem o Elantre dobře pokecal. Říkal, že jeli cela rodina nekam snad do Chorvatska, cely auto narvany prej za 5,8 Taky mne rikal, že mne prodejce v Klatovech vojebal, prej v tej nejvyšší vybave měli byt 16" kola. No, když jsem mu řekl, za kolik sem ji koupil, tak jen mavnul rukou.. rikal, že za tu cenu ty kola jsou ukradeny
Mne se ty 17" taky strasne libi...ale kolem města jsou asfaltky des a hruza... Na jare k nim zase pojedu. Mam nutkani vyzkoušet i Fischera v Budejovicich, ale to uz je vic jak 100 km.
Mne se ty 17" taky strasne libi...ale kolem města jsou asfaltky des a hruza... Na jare k nim zase pojedu. Mam nutkani vyzkoušet i Fischera v Budejovicich, ale to uz je vic jak 100 km.
Taky jsem o Čb uvažoval, ale když mě teď příjem opravy vyřizoval chlapík z ČB pobočky, zjistil jsem, že přístup k zákazníkovi mají v ČB nastavenej stejně dobře (nepoznal jsem rozdíl, jestli byl z ČB nebo zaměstnanech Stakonický pobočky), tak je pro mě zajížďka do ČB zbytečná. Navíc po těch komplikacích, co měli s mojí Elou si jí teď dobře zapamatujou Jinak ten prodejce co má ty Ely je s nima moc spokojenej a jak jsme se shodli, sám je rád, že Ela vypadá dráž než kolik ho stálo. A to že koupil do rodiny hned dvě asi o něčem svědčí, že to opravdu parádní autíčko
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Jak se zdá, tak Maxxmotion 95 je asi jedina 95-tka, do které se nemusí pridavat biosragora. Navíc se jako jedina 95-tka nevyrabi v Kralupech, ale dovazi se z Rakouska
Co se týče Vašeho dotazu na MaxxMotion 95, tak bohužel nelze určit, kdy a kde bude toto palivo s ETBE. Všechna naše prémiová paliva MaxxMotion jsou vyráběna v rafinérii ve Schwechatu, ale jelikož je biosložka ETBE poměrně nedostatková (někdy má rafinérie ETBE k dispozici více, někdy zase méně), tak záleží čistě na rafinérii, jakou biosložkou bude benzín MM 95 obsahovat. Bohužel nelze nijak určit, v jakém procentuálním poměru je vyráběno s jakou biosložkou. Jednodušeji řečeno: občas je MM 95 vyroben s ETBE, občas je vyroben s bioethanolem.
S pozdravem,
Marek Vaňous
Marketing Assistant
OMV Česká republika, s.r.o.
Na Vítězné pláni 1719/4
140 00 Praha 4
http://www.omv.com
Tel. +420 261 392 214
Co se týče Vašeho dotazu na MaxxMotion 95, tak bohužel nelze určit, kdy a kde bude toto palivo s ETBE. Všechna naše prémiová paliva MaxxMotion jsou vyráběna v rafinérii ve Schwechatu, ale jelikož je biosložka ETBE poměrně nedostatková (někdy má rafinérie ETBE k dispozici více, někdy zase méně), tak záleží čistě na rafinérii, jakou biosložkou bude benzín MM 95 obsahovat. Bohužel nelze nijak určit, v jakém procentuálním poměru je vyráběno s jakou biosložkou. Jednodušeji řečeno: občas je MM 95 vyroben s ETBE, občas je vyroben s bioethanolem.
S pozdravem,
Marek Vaňous
Marketing Assistant
OMV Česká republika, s.r.o.
Na Vítězné pláni 1719/4
140 00 Praha 4
http://www.omv.com
Tel. +420 261 392 214
No tak si český řidič vyber.Nebo se mám ptát obsluhy,jestli tankuji jabka,nebo hrušky???
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Nebo brát 100 oktan a ptat se uz nemusim
Tak to jsem na tom hůře,než když tankuji 95 +VIF.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
dnes jsem si koupil v Lidlu ...
- Přílohy
-
- P1050561.JPG (167.2 KiB) Zobrazeno 279 x