![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A co ja chvalim? Sedacky, razeni, vyhřívaný volant, krasny Led svetla vzadu, prostorny interier a ten posuvny system v kufru
Tu kontrolku vadnych zárovek nema zadna verze?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
asistent do kopce co funguje az na extra prudkem kopci je k nicemu... A pritom by stacilo jen upravit uhel, kdy to spina...vorlajz píše:Abdule... palubni pc mi uz tolik nevadi... za jizdy na to koukat nemuzes...a proklikat to dokola nevadi.... spis chybi ta druha krátkodoba pamet, tunel na lyze mi nechybi... vozim je na strese..., ty střešní lyziny mohly byt lepší... jinak ten asistent do kopce funguje od urciteho sklonu... nemam s nim problém...
A co ja chvalim? Sedacky, razeni, vyhřívaný volant, krasny Led svetla vzadu, prostorny interier a ten posuvny system v kufrua tu mezipodlahu vyuzivam...
Tu kontrolku vadnych zárovek nema zadna verze?
Já to mám chyceno v kufru popruhem za nějaký úchyt.r_b píše:Abdule, v tomhle Ti rozumim, lyze vozim vevnitr u zdocela dlouho (v OII, SII i OIII). Mam vak nalyze, kterej se zapne do bezpecnostnich pasu pro prostredniho cestujiciho, takze zadne skalpovani nehrozi a pokud se jede nekam jen na den, tak je to mnohem pohodlnejsi. Na tom by mohl Hyundai zapracovat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |