Deflektory
Moderátor: Moderátoři
Deflektory
Má niekto skúsenosť s použitím deflektorov na ix35?, neničia okenné sklo?
- Reklama
Re: Deflektory
také zrovna koukám že bych si je koupil..jde mi spíš o odhlučnění ... má někdo zkušenost?
NOVÉ NÁHRADNÍ DÍLY ZA ZAJÍMAVÉ CENY
HYU ix35 2.0CRDi 4WD Trikolor+PaketStyle, Audi A6 2.5TDi, VW Polo 1.2i, Škoda Fabia 1.4TDi
HYU ix35 2.0CRDi 4WD Trikolor+PaketStyle, Audi A6 2.5TDi, VW Polo 1.2i, Škoda Fabia 1.4TDi
-
- *
mam ich rok ziadny problem s nimy nemam
Ahoj
koupil jsem nové origo od Hyundai za 1650,- mám je 2 týdny a vše bez problémů ,hluk neřeším koupil jsem hlavně kvůli mírnému větrání když prší což jsem koupil akorát do tohoto počasí ,když jedeš pomalu hluk je nižší,když rychleji je větší,protože normálně ve 100ce máš už okna zavřeny
koupil jsem nové origo od Hyundai za 1650,- mám je 2 týdny a vše bez problémů ,hluk neřeším koupil jsem hlavně kvůli mírnému větrání když prší což jsem koupil akorát do tohoto počasí ,když jedeš pomalu hluk je nižší,když rychleji je větší,protože normálně ve 100ce máš už okna zavřeny
ix35 2.0i CVVT - mazel :-)
i30cw 1,6 benzin 93kW -out
i30cw 1,6 benzin 93kW -out
Já si je už opatřovat nebudu. Měl jsem je na předchozím autě a vadilo mi, že k už beztak tlustému sloupku mezi palubkou a stropem přibyla další optická překážka, která vadila (spíš perifernímu) vidění. V takové té situaci kdy zleva na křižovatku přijíždí auto nebo po přechodu jde chodec přibylo něco, co umocňovalo slepý úhel. A nakonec za horka klimatizujem, za zimy okénka neotvíráme a já kuřák nejsem....ovšem proti gustu žádný dišputát. Jen můj názor.
--
ix 35. DOHC 2.0 4x4- ??
Škoda Fabia 1.2 HTP-spolehlivost
Opel Zafira 1.8-nuda
Renault Scenic 1.9-kontrolka poruchy častější než blinkr
Nissan Mikra-motokára
Š.Favorit-spolehlivá nuda
Citroen AX 1.1-živé,leč poruchové
Š 120 - ...stejně první je nejlepší
ix 35. DOHC 2.0 4x4- ??
Škoda Fabia 1.2 HTP-spolehlivost
Opel Zafira 1.8-nuda
Renault Scenic 1.9-kontrolka poruchy častější než blinkr
Nissan Mikra-motokára
Š.Favorit-spolehlivá nuda
Citroen AX 1.1-živé,leč poruchové
Š 120 - ...stejně první je nejlepší
-
- *
Absolutne neodporucam, vydrzali na aute 2 dni . Cez stlpik v krizovatke vidite prd a ta hlucnost od 70km hore - ty kokos, to som nechapal. Zaprsalo, mal som pootvorene a aj tak to poriadne neodhmlilo, bola potrebna klima. Pripadnym potencionalnym zaujemcov - vyhodene peniaze za to ...
Hyundai ix35 / 2.0 CRDi / 135kW / 4WD / 6MT / Premium / 2013
nechápu, já je mám na ix35 rok a absolutní spokojenost !!! nevím co máte s tou větší hlučností :)xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hyundai Tucson 1,7 CRDI Czech Edition+Paket Winter1 Moon rock 8/2017(Chrochtík)
Hyundai ix35 1,6 GDI Trikolor, Creamy White 10/2014
Hyundai ix35 1,6 GDI Trikolor (do 10/2014)
Škoda Octavia FC
Seat Cordoba
Fiat Brava
Fiat Uno
Fiat Ritmo
Škoda 120L
Hyundai ix35 1,6 GDI Trikolor, Creamy White 10/2014
Hyundai ix35 1,6 GDI Trikolor (do 10/2014)
Škoda Octavia FC
Seat Cordoba
Fiat Brava
Fiat Uno
Fiat Ritmo
Škoda 120L
Hlučnost bych taky asi neřešil. Je ale fakt, že přes ten sloupek jde už i teď někdy špatně vidět a ještě tam přidat deflektor...no to bych si tu hlavu ukroutil.
Já měl deflektory na minulém autě a když se mezi sklo a deflektor dostal prach (jako že tam byl neustále) tak to sklo při stahování a vytahování pěkně skřípalo
Taky jsem nad něma uvažoval, ale...
Já měl deflektory na minulém autě a když se mezi sklo a deflektor dostal prach (jako že tam byl neustále) tak to sklo při stahování a vytahování pěkně skřípalo
Taky jsem nad něma uvažoval, ale...
Hyundai ix35 1,6 GDI Style r.v.2014
Renault Megane Scenic 1,6 16V r.v.1999
Renault 19 1,7i r.v.1989
Škoda 120L
Renault Megane Scenic 1,6 16V r.v.1999
Renault 19 1,7i r.v.1989
Škoda 120L