1. garanční prohlídka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 1. garanční prohlídka
Jak pylový, tak vzduchovy filtr je vymenen během chvilky.
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
když je v tom boxu na vzduchový filtr bordel, tak ho vysaješ vysavačem? asi nic jiného ani nejde, ne?
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Zdravím. Taky mám po 1.prohlídce. Byl jsem v Rýmařově a cena 2000 kč, včetně výměny pylového filtru, ( ten jsem chtěl vyměnit). Ojej není problém si vzít vlastní, ten mě stál 700 kč. Dohromady tedy 2700. Přístup i domluva s technikem byla ok. Je možné se i podívat na auto, když je zvednuté na dílně. Celkově spokojenost.
Jiný kraJ, jiný mrav To je neskutečná cena. Férová.HonzaJan píše:Zdravím. Taky mám po 1.prohlídce. Byl jsem v Rýmařově a cena 2000 kč, včetně výměny pylového filtru, ( ten jsem chtěl vyměnit). Ojej není problém si vzít vlastní, ten mě stál 700 kč. Dohromady tedy 2700. Přístup i domluva s technikem byla ok. Je možné se i podívat na auto, když je zvednuté na dílně. Celkově spokojenost.
Stříbrná Hyundai i30 combi, 1,6 CVVT/88Kw, paket Parking r.v. 2013
JJ, před prohlídkou jsem psal maily do Ostravy, tam nemůžeš mít svůj olej. Z Olomouc jsem jim nestál ani za odpověď, takže jsem jel do Rýmařova a spokojen.
Mimochodem, v ceně máš i kontrolu geometrie vozu?Ta je v PRaze tak za 800 Kč.HonzaJan píše:JJ, před prohlídkou jsem psal maily do Ostravy, tam nemůžeš mít svůj olej. Z Olomouc jsem jim nestál ani za odpověď, takže jsem jel do Rýmařova a spokojen.
Pokud ne, nebyl problém s jejím neprovedením?
- bobisek.ltm
- *
Tak už i naše i30 má po 1. garančce v Butovicích. Provedeny jen předepsané úkony a tak jsme se z prvotního nástřelu 4.300 Kč dostali na polovinu. Olej jsem neřešil a vzal ho u nich. Auto přistaveno v 9,30 hod a hotovo do 15,00 hod. Překvapilo mě, že byl v autě setřený prach a navoněno , vyluxovat jsem ho stačil před prohlídkou. Z naší strany spokojenost, i když jsem čekal, že dostaneme od techniků více informací o prováděné kontrole. Objednané snímače TPMS pro nás byly také připraveny, cena 3.751 Kč za sadu.
Hyundai i30 combi 1.6 GDI (11/2014) Weekend
DO Butovic se taky chystám, poprvé. Jaký úkony si vynechal? Geometrii? Díkbobisek.ltm píše:Tak už i naše i30 má po 1. garančce v Butovicích. Provedeny jen předepsané úkony a tak jsme se z prvotního nástřelu 4.300 Kč dostali na polovinu. Olej jsem neřešil a vzal ho u nich. Auto přistaveno v 9,30 hod a hotovo do 15,00 hod. Překvapilo mě, že byl v autě setřený prach a navoněno , vyluxovat jsem ho stačil před prohlídkou. Z naší strany spokojenost, i když jsem čekal, že dostaneme od techniků více informací o prováděné kontrole. Objednané snímače TPMS pro nás byly také připraveny, cena 3.751 Kč za sadu.
dexicek píše:Mimochodem, v ceně máš i kontrolu geometrie vozu?Ta je v PRaze tak za 800 Kč.HonzaJan píše:JJ, před prohlídkou jsem psal maily do Ostravy, tam nemůžeš mít svůj olej. Z Olomouc jsem jim nestál ani za odpověď, takže jsem jel do Rýmařova a spokojen.
Cena je bez geometrie, ta je tušim az součástí 2. prohlídky nebo 30000 km. Pokud na ti trváš, nebo máš pocit, že auto táhne do strany, tak ti jí udělají kdykoliv.
Já právě jedu do Butovic na 2. garančku, při 1. sem si řekl u zemana že nechci. Myslim že obecně je to volitelná záležitost, zkusim. Podle mne to je přesně ten typ úkonu, na kterym nejvíc rejžujou (zaplatiš hodinovou normu a maj to zčeklý za 10 minut)HonzaJan píše:dexicek píše:Mimochodem, v ceně máš i kontrolu geometrie vozu?Ta je v PRaze tak za 800 Kč.HonzaJan píše:JJ, před prohlídkou jsem psal maily do Ostravy, tam nemůžeš mít svůj olej. Z Olomouc jsem jim nestál ani za odpověď, takže jsem jel do Rýmařova a spokojen.
Cena je bez geometrie, ta je tušim az součástí 2. prohlídky nebo 30000 km. Pokud na ti trváš, nebo máš pocit, že auto táhne do strany, tak ti jí udělají kdykoliv.
Ze Zdib mi řekli 3800 plná a 1500 Kč s vlastním olejem. Tak nevím... HCP sice všichni chválí, ale mám to z ruky a platit 300 Kč za vlastní olej...
bobisek.ltm: Kolik přesně to stálo s jejich olejem? On ten olej z webu taky vyjde na 700 Kč, takže budu na 2200...
bobisek.ltm: Kolik přesně to stálo s jejich olejem? On ten olej z webu taky vyjde na 700 Kč, takže budu na 2200...
Volkswagen Tiguan People 1,5 eTSi 110 kW mHEV, 2024, modrá Nightshade
Hyundai i30 1,6 MPI 88 kW Weekend, 2014, Ice Blue (XAF)
Ford Focus Combi 1,8 85 kW, 2002, modrá Metropolis
Fiat Brava 1,6 76 kW, 1999, modrošedá
Hyundai i30 1,6 MPI 88 kW Weekend, 2014, Ice Blue (XAF)
Ford Focus Combi 1,8 85 kW, 2002, modrá Metropolis
Fiat Brava 1,6 76 kW, 1999, modrošedá
- bobisek.ltm
- *
Ano, bez geometrie, není povinná ... nájezd za rok 8000 km, takže to necháme až na druhou prohlídku.dexicek píše:DO Butovic se taky chystám, poprvé. Jaký úkony si vynechal? Geometrii? Díkbobisek.ltm píše:Tak už i naše i30 má po 1. garančce v Butovicích. Provedeny jen předepsané úkony .....
Díky. A nemáš tucha zda při druhý je už povinná? Díkybobisek.ltm píše:Ano, bez geometrie, není povinná ... nájezd za rok 8000 km, takže to necháme až na druhou prohlídku.dexicek píše:DO Butovic se taky chystám, poprvé. Jaký úkony si vynechal? Geometrii? Díkbobisek.ltm píše:Tak už i naše i30 má po 1. garančce v Butovicích. Provedeny jen předepsané úkony .....
- bobisek.ltm
- *
Při druhé už je kontrola geometrie předepsaná. Je to někde i v rozpise co jsme tady na fóru někde vyděl.
- bobisek.ltm
- *
Olej tam byl 170 Kč/litr bez DPH, spotřeba 3,3 litru = 561 Kč+DPH.tmx píše:Ze Zdib mi řekli 3800 plná a 1500 Kč s vlastním olejem. Tak nevím... HCP sice všichni chválí, ale mám to z ruky a platit 300 Kč za vlastní olej...