Moje druhá láska..... jedna stopa :-)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje druhá láska..... jedna stopa :-)
ja som cez vikend zazimoval najazdil som asi 5500km (na prvu sezonu asi stacilo) na Diversione a asi 500km na Scarverovi.
Vcera som si rochnil s domacim servisom (menil som u Diversiona brzdovu kvapalinu, cistil po sezone retaz a podobne drobnosti a u Scarvera chladiacu kvapalinu
Vcera som si rochnil s domacim servisom (menil som u Diversiona brzdovu kvapalinu, cistil po sezone retaz a podobne drobnosti a u Scarvera chladiacu kvapalinu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
Příští týden se jedu podívat na Yamahu Dragstar 1100 a na Hondu Shadow 750 VT C4. Obě motorky už jsou cruisery a pořádný parníkyGandalf píše: Vildo, nezapomeň se tu pak pochlubit s novým strojem
Nicméně malá 535ka mi motorkářsky dala hodně a nikdy na ní nezapomenu, protože byla první
Jen kdyby nás zase nečekala ta hnusná zima teď bych zrovna potřeboval, aby bylo jaro ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Tak to se máš na co těšit Bratranec měl Shadow před lety a byl spokojený do doby, než chytil druhou mízu a musel mít něco dravějšího, tak přešel na Yamahu MT-01. Koukám obě s kardanem, to má taky něco do sebe. Držím palce s výběrem
A jaro nejlíp zítra by chtěl asi každý z nás...
A jaro nejlíp zítra by chtěl asi každý z nás...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Zdar motorkáři .... tak jsem svoje Virago 535 prodal a posunul se o kus dál Povedlo se mi sehnat opravdu libovku za super peníze !!
Vybíral jsem ze dvou mašin ... Yamaha Dragstar 1100 a nebo Honda Shadow 750 VT C4. Obě byly nádherné, ale nakonec rozhodl autorizovaný servis obou strojů v Praze. Yamaha tady opravdu nefunguje na dobré úrovni a člověk občas autor. servis potřebuje.
Takže jsem nakonec zvolil sice slabší variantu mašinky v podobě Shadowky, ale mnohem mladší a s menším nájezdem kilometrů. Navíc k ní byla servisní knížka, doložené protokoly z STK a motorka celkově vypadala, že byla v dobrých rukou. Taky byla, jak se říká " v plné palbě " zadní i boční kožené kufry, padací rám, plégo a skoro nové pneu.
Dragstar byl r.v. 2002 na měl najeto 36 000 km a stál 130 000 Kč
Honda r.v. 2007 najeto 21 000 km a stála 119 000 Kč
Už jsem na Hondě udělal testovací jízdu a je to paráda je to cruiser, takže docela parník a výkonově mi zcela stačí .... nemám ji na žádné závody, ale na pohodovou jízdu po krajině i když jsem si ji na pár rovinkách samozřejmě vyzkoušel a letí jako raketa
Počasí vyjížďkám moc nepřeje, tak sedím v garáži a vylepšuju co se dá
Vybíral jsem ze dvou mašin ... Yamaha Dragstar 1100 a nebo Honda Shadow 750 VT C4. Obě byly nádherné, ale nakonec rozhodl autorizovaný servis obou strojů v Praze. Yamaha tady opravdu nefunguje na dobré úrovni a člověk občas autor. servis potřebuje.
Takže jsem nakonec zvolil sice slabší variantu mašinky v podobě Shadowky, ale mnohem mladší a s menším nájezdem kilometrů. Navíc k ní byla servisní knížka, doložené protokoly z STK a motorka celkově vypadala, že byla v dobrých rukou. Taky byla, jak se říká " v plné palbě " zadní i boční kožené kufry, padací rám, plégo a skoro nové pneu.
Dragstar byl r.v. 2002 na měl najeto 36 000 km a stál 130 000 Kč
Honda r.v. 2007 najeto 21 000 km a stála 119 000 Kč
Už jsem na Hondě udělal testovací jízdu a je to paráda je to cruiser, takže docela parník a výkonově mi zcela stačí .... nemám ji na žádné závody, ale na pohodovou jízdu po krajině i když jsem si ji na pár rovinkách samozřejmě vyzkoušel a letí jako raketa
Počasí vyjížďkám moc nepřeje, tak sedím v garáži a vylepšuju co se dá
Vildo když jsem Ti onehdá psal že budeš časem koukat po silnějším stroji tak jsi se bránil .
Myslím že dobrá volba, kamarád má 1100 sice z poloviny 90 let, ale je to celkem nezmar.
Myslím že dobrá volba, kamarád má 1100 sice z poloviny 90 let, ale je to celkem nezmar.
.........
Svoje důvody, proč jsem nepospíchal na výměnu motorky jsem tady vysvětloval už několikrát a jak vidím, tak úplně zbytečně
Vildo, už aby bylo jaro, viď ..... a to nejezdím na motorce
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Gratulace, Vildo Tak nějak jsem Ti právě tuhle Hondu přál
Teď už jen přečkat zimu a mít štěstí na teplé a suché jaro... to nás čeká všechny
Já si předevčírem přivezl skútr z velkého servisu po 20 tkm - nový řemen, válečky a vodítka, mot. a přev. olej, filtry, svíčka, brzdovka, nové pneu - taky odpovídající cena. Ale končí mi letos záruka, tak jsem to nechal v autorizáku řádně prohlédnout. Jezdím až k Olomouci, protože v Brně nás úroveň servisu taky zklamala. Navíc jsou to kamarádi, šikovní kluci, ochotní a pečliví, takže i pro lepší pocit. Dál už si budu větší část věci měnit sám, ale některé i tak nechám na nich.
Příští rok chystáme s kamarády týdenní trip Rakousko, Slovinsko, Itálie, tak chci být připraven
Teď už jen přečkat zimu a mít štěstí na teplé a suché jaro... to nás čeká všechny
Já si předevčírem přivezl skútr z velkého servisu po 20 tkm - nový řemen, válečky a vodítka, mot. a přev. olej, filtry, svíčka, brzdovka, nové pneu - taky odpovídající cena. Ale končí mi letos záruka, tak jsem to nechal v autorizáku řádně prohlédnout. Jezdím až k Olomouci, protože v Brně nás úroveň servisu taky zklamala. Navíc jsou to kamarádi, šikovní kluci, ochotní a pečliví, takže i pro lepší pocit. Dál už si budu větší část věci měnit sám, ale některé i tak nechám na nich.
Příští rok chystáme s kamarády týdenní trip Rakousko, Slovinsko, Itálie, tak chci být připraven
Díky moc my se zase příští rok chystáme udělat Polsko, až k BaltuGandalf píše:Gratulace, Vildo Tak nějak jsem Ti právě tuhle Hondu přál
Letos to bylo Slovensko a hlavně Tatry .... a nemělo to chybu !! Virgulka to zvládla na jedničku a tak jsem zvědav, jak se mi pojede tahle dálka na Hondě. K Baltu a zpět to hodí nějakých 2500 km.
Shadovka, je přece jen mnohem větší a prostornější než 535ka taky mi za pár dní dorazí opěrka řidiče, takže z ní bude přímo pojízdná postel
- Zbyněk Hanáček
- **
Vilda: Balt doporučuji Já to letos dal od Peenemunde až k Ruským hranicím po pobřeží.
Jel jsem Szlakiem Latarń Morskich Polskiego Wybrzeża (Cestou mořských majáků Polského pobřeží),navštívil jsem všechny. Už jsem tam byl 2 krát a za dva roky jedu zas.
Jel jsem Szlakiem Latarń Morskich Polskiego Wybrzeża (Cestou mořských majáků Polského pobřeží),navštívil jsem všechny. Už jsem tam byl 2 krát a za dva roky jedu zas.
三菱・コルト 1.3 Po čertech povedený ďáblík pro moji Micku
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
현대 라비타 čadikolo s 1.6 a LPG od BRC ( teď )
Ibiza 1.4. Motor BXW. Nejhorší auto
Lantra Kombi 1.6 84kW (2005-2015)
Opel kadet Kombi 1.6 (1999-2009)
Škoda 100 (1994-1999)
Druhý rok teď sedlám TOHLE
A k tomu menší osminku-skútřík pro skákání po městě a okolí. Přešel jsem tak kompletně k Hondě a zatím spokojenost
A k tomu menší osminku-skútřík pro skákání po městě a okolí. Přešel jsem tak kompletně k Hondě a zatím spokojenost
Zdar Gandalfe - motorkáři taky poslední dva roky jezdím Hondu a taky velká spokojenost !!! Je to držák, až neskutečnej a co je hlavní, s luxusní spotřebou. Při normální jízdě sólo, spolkne tahle halapartna 3.5 litru na sto.
Mám za sebou předloni celé Polsko až k Litvě, včetně kosy jménem Hel Loni Slovensko s baťůžky ... a oba tripy byly nádherné !!
Letos nás naše polovičky pustily z řetězů a tak jedeme opět Slovensko, ale s cestovkou " BezBabTour "
Vyrážíme v neděli ráno a už teď mám cestovní horečku jako sviňa zítra k ní přibude průjem
Mám za sebou předloni celé Polsko až k Litvě, včetně kosy jménem Hel Loni Slovensko s baťůžky ... a oba tripy byly nádherné !!
Letos nás naše polovičky pustily z řetězů a tak jedeme opět Slovensko, ale s cestovkou " BezBabTour "
Vyrážíme v neděli ráno a už teď mám cestovní horečku jako sviňa zítra k ní přibude průjem
- forman
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tě Mojdo - Gandalfe a ostatní milovníci jedné stopy na tomto autoforu.
Já už poslední třetí rok sedlám jednu a tu samou motorku a vypadá to že zatím měnit nehodlám. V uplynulých letech byl mým trendem měnit po dvou sezonách a hledat moto které mi bude opravdu vyhovovat a zatím se tato jeví jako pro mne ideální. Je to opravdu velmi pohodlný cesťák a i na moje každodenní 50ti kilometrové dojíždění do Pardubic za prací.
M O T O - BMW R1200RT
Já už poslední třetí rok sedlám jednu a tu samou motorku a vypadá to že zatím měnit nehodlám. V uplynulých letech byl mým trendem měnit po dvou sezonách a hledat moto které mi bude opravdu vyhovovat a zatím se tato jeví jako pro mne ideální. Je to opravdu velmi pohodlný cesťák a i na moje každodenní 50ti kilometrové dojíždění do Pardubic za prací.
M O T O - BMW R1200RT
AKTUÁLNÍ: Hyundai IX20 1,6/92 kW, Trikolor, Paket Essential, ARA BLUE, 01/2018
MINULOST -Škoda 100,Dacia 1300,Skoda Forman,Seat Cordoba, Hyundai i20 1,2/63kW - 5/2014
Slyším na jméno RUDA
MINULOST -Škoda 100,Dacia 1300,Skoda Forman,Seat Cordoba, Hyundai i20 1,2/63kW - 5/2014
Slyším na jméno RUDA
Tady je pár fotek z různých výletů
Vysoké Tatry, ovšem z Polské strany .... přímo neskutečnej pohled !!
S kámošem někde na tripu ....
Vysoké Tatry, ovšem z Polské strany .... přímo neskutečnej pohled !!
S kámošem někde na tripu ....
Leštěnka... stejně jako auto
Mimochodem v Tatrách jsem teď na moto každý rok, včetně okruhu Polskem přes Zakopane
Mimochodem v Tatrách jsem teď na moto každý rok, včetně okruhu Polskem přes Zakopane