zrkadla na dverach - zahmlievanie, orosovanie,..
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
zrkadla na dverach - zahmlievanie, orosovanie,..
Chcel by som sa poradit ci niekoho z Vas trapi rovnaky problem aky mna, zatial som ho v takejto miere nezazil na ziadnom aute.
Mam problem so spatnymi zrkadlami na dverach, presnejsie najskor s ich konstrukcnym riesenim. Ak idem s autom za dazda, respektive sadnem do auta rano po naastartovani, zrkadla su mokre a je na nich plno kvapiek, problem je, ze zrkadla vyzreraju uplne rovnako aj po dvojhodinovej jazde bez dazda.
Vcera som isiel dokonca cez hmlu, a zrkadla sa mi same od seba zarosili do takej miery, ze ich vobec nebolo mozne pouzivat.
V podstate, zrkadla su navrhnute tak, ze pokial nie je slnecne pocasie, su pre mna bez vyhrievania abolutne nepouzitelne, neodteka z nich voda, neodhmlievaju sa, absolutne na prd..
Skusal som aj ine naklopenie a natocenie zrkadiel, nepomohlo to.
Zaujima ma, ci je to iba moj problem, alebo viacerych uzivatelov vozidla.
Mam problem so spatnymi zrkadlami na dverach, presnejsie najskor s ich konstrukcnym riesenim. Ak idem s autom za dazda, respektive sadnem do auta rano po naastartovani, zrkadla su mokre a je na nich plno kvapiek, problem je, ze zrkadla vyzreraju uplne rovnako aj po dvojhodinovej jazde bez dazda.
Vcera som isiel dokonca cez hmlu, a zrkadla sa mi same od seba zarosili do takej miery, ze ich vobec nebolo mozne pouzivat.
V podstate, zrkadla su navrhnute tak, ze pokial nie je slnecne pocasie, su pre mna bez vyhrievania abolutne nepouzitelne, neodteka z nich voda, neodhmlievaju sa, absolutne na prd..
Skusal som aj ine naklopenie a natocenie zrkadiel, nepomohlo to.
Zaujima ma, ci je to iba moj problem, alebo viacerych uzivatelov vozidla.
- Kontaktovat uživatele:
Re: zrkadla na dverach - zahmlievanie, orosovanie,..
aj ja som si všimol, že kvapky ostávajú dlho ... zahmlievanie moc nepozorujem .. skús ich ošetriť nejakým nano prípravkom na sklá (tekuté stierače), kvapky by sa nemuseli držať
i20 BC3, 1.0T-Gdi, 7DCT, Nline+, intense blue, 10/2022 -
i30 PD Wagon, 1.6CRDi, 7DCT, Style, Moon Rock, 6/2018 - 12/2023
Seat Ibiza FR 1.2 TSI, 81kw, Pirineos Grey - 3/2017-7/2018
i30 1.6 CRDi, 81kw, Creamy White - 8/2013 - 03/2017
i30 1.4 CVVT 80kw, Black - 6/2011-7/2013
i30 PD Wagon, 1.6CRDi, 7DCT, Style, Moon Rock, 6/2018 - 12/2023
Seat Ibiza FR 1.2 TSI, 81kw, Pirineos Grey - 3/2017-7/2018
i30 1.6 CRDi, 81kw, Creamy White - 8/2013 - 03/2017
i30 1.4 CVVT 80kw, Black - 6/2011-7/2013
na co je pak v aute vyhrivani zrcatek a zadniho okna? proste kdyz se mi jedno nebo druhy mlzi, zapnu a neresim a za 2min mam pokoj...
-
- *
Ahoj,
mám stejný problém ale řeším to vyhříváním zrcátek.
Zkoušel jsem i nano technologie ale nepomáhá (ale funguje skvěle u kombi na zadní sklo)
mám stejný problém ale řeším to vyhříváním zrcátek.
Zkoušel jsem i nano technologie ale nepomáhá (ale funguje skvěle u kombi na zadní sklo)
I30 kombi
GDI 2014.
GDI 2014.
t0x!n tvoj komentar je velmi plnohodnotny a urcite to este nikoho nenapadlo..
bohuzial nemam vyhrievanie zrkiel, len zadneho skla... apson o tom neviem :/
bohuzial nemam vyhrievanie zrkiel, len zadneho skla... apson o tom neviem :/
ak si kupoval na svk, tak od vybavy comfort ich mas, ak vozidlo si kupoval v cz, tak od vybavy trikolor su vyhrievane zrkadla sucastou standardnej vybavy.
3. a) ak mas spomenutu vybavu ako v bode 2., alebo vyssiu, tak vyhrievanie zrkadiel spustis spolu s vyhrievanim zadneho okna {ten iny spinac}, vid uzivatelska prirucka k vozidlu.
b) ak nemas aspon taku vybavu {vybavovy stupen} ako v bode dva, tak mas s najvacsou pravdepodobnostou smolu...
2. na zaklade predchadzajucich prispevkov {ine temy} by som si v tvojom pripade nebol isty, ci ich tam nemas.
ak si kupoval na svk, tak od vybavy comfort ich mas, ak vozidlo si kupoval v cz, tak od vybavy trikolor su vyhrievane zrkadla sucastou standardnej vybavy.
3. a) ak mas spomenutu vybavu ako v bode 2., alebo vyssiu, tak vyhrievanie zrkadiel spustis spolu s vyhrievanim zadneho okna {ten iny spinac}, vid uzivatelska prirucka k vozidlu.
b) ak nemas aspon taku vybavu {vybavovy stupen} ako v bode dva, tak mas s najvacsou pravdepodobnostou smolu...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
No nevím...nemáš v podpisu typ a výbavu auta,ale myslím,možná se mýlím,že vyhřívání zrcátek mají snad všechny ... Aspoň já je mám určitě.A co jsem jezdil a viděl ostatní vozy této značky,měly je všechny.A je to jak píše toxin a spol.Mám na nich nějakou sračku proti zamlžování naaplikovanou a jinak zapnu vyhřívání a je po problému.Jen je občas potřeba-v zimě v mlze atp. obnovit zapnutí vyhřívání-po určitém čase se mi vypne-automaticky.
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,66 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,3l/100km
Aktuálně 64500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Aktuálně 64500 km
Joko mě předběhnul
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Aktuálně 64500 km
Aktuálně 64500 km
Zdravím,
na AliExpress som videl krytky na zrkadlá proti dažďu - http://www.aliexpress.com/w/wholesale-i ... eedQuery=n
Nemám odskúšané, nevidel som v praxi.
na AliExpress som videl krytky na zrkadlá proti dažďu - http://www.aliexpress.com/w/wholesale-i ... eedQuery=n
Už jsem to taky viděl, ale v mém případě, zapnu vyhřívání a voda teče sama dolu. Po aplikaci ONR jedna báseň.KiE píše:Zdravím,