Zprostředkování nákupu náhr. dílů, apod. na allegru.pl
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
-
Zprostředkování nákupu náhr. dílů, apod. na allegru.pl
Čauky draci , tak jsem vrhnul na zprostředkování z Allegro.pl . za minimální provizi na trhu
seženu jakákoliv ND za super cenu z PL
Podmínky, kontakty a vše kolem najdete na :
http://WWW.NAKUPUJ-LEVNE.CZ
Prosím piště mi přes formuláře na mojich stránkách!!!! Děkuji
:
Díky MarŤas
- Reklama
Re: N: Nákup ND z allegro.pl- Zprostředkování
tak předpokládám, že inzerci sis s adminy domluvil předem
ke službě: super, nejsi jediný, ale konkurence je dobrá
k webu: zapracoval bych na češtině a hlavně si dával velký pozor na porušování autorských práv
ke službě: super, nejsi jediný, ale konkurence je dobrá
k webu: zapracoval bych na češtině a hlavně si dával velký pozor na porušování autorských práv
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Napíš ceny napr. prednych tlmicov,dorazy,manzety,horne ulozenie a lozisko na Accent CRDi r 2007 . Značky , ceny a postovne.Aby sme si vedeli porovnať ceny
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Tak za prvé jsi ve špatném tématu. Za druhé chci do 6h vědět jestli jde o předem domluvenou firemní inzerci s adminy. Pokud ne. Nekompromisně mažu. Zatím nechávám tady, ať to zbytečně nepřesouvám.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
koukam,ze uzivatel je docel cinny i na ostatnich forech (tuning, vw, apod.) - nu coz, nectes, budes smazan
Sračkám se nevyhneš..
Wesly je spolehlivej a imho se pomoc s nakupem na Allegru hodi
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
JJ potvrzuji, kupoval jsem přes Weslyho hlavu na accenta 1.5 + další věci a vždy v pohodě. Za sebe ho doporučuji .
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Spíš mě zajímá, jestli má domluvenou inzerci. Pokud jo, tak není problém.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
-
Když se koukneš dolů na mé stránky "reference" tak dole jsou odkazy na všechny Miloshova fóra , a no, mám to dovoleno .
Jinak kdyby někdo něco potřeboval klidně mi napište SZ nebo uplné 1000% je napsat přes formulář na stárnce http://nakupuj-levne.cz/contacts.php
Jinak kdyby někdo něco potřeboval klidně mi napište SZ nebo uplné 1000% je napsat přes formulář na stárnce http://nakupuj-levne.cz/contacts.php
Re: Zprostředkování nákupu náhr. dílů, apod. na allegru.pl
zprostredkuje tu pripadny nakup na allegru jeste nekdo?
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
Re: Zprostředkování nákupu náhr. dílů, apod. na allegru.pl
kdysi jsem jeste zkousel s firmou cespol group
Sračkám se nevyhneš..