skáče ručička na tachometru
Moderátoři: miooo, Moderátoři
skáče ručička na tachometru
Zdravím začala mi skákat ručička na tachometru je to nepravidelné jednou to drží rychlost a pak to tam skáče od nuly na max.Na počítači to nic nenašlo nemáte někdo podobnou zkušenost nebo aspoň tip co by to mohlo být?Všechno to začalo blbnout po tom co mi dělali repas alternátoru dvakrát se v něm vypalili diodové mustky tak tak mám ted nový alternátor.
- Reklama
Re: skáče ručička na tachometru
Sevas, tak s tým skakanim ručičky ti nepomôžem, ale kvôli alternatoru to určite nebude.
Ja mam totiž tiež už 2x repasovaný alternator a všetko je OK, presne kvoli diodovemu mostíku .
Ja mam totiž tiež už 2x repasovaný alternator a všetko je OK, presne kvoli diodovemu mostíku .
VW Touareg 2015 PREMIUM 4MOTION 193KW/262k 3.0 V6 TDi (2024 - 130.000km)
Hyundai SantaFe 2006 2.2 CRDi 110kW/150k 4WD 5st.AT GLS/VGT (2024 - 300.000km)
Hyundai SantaFe 2006 2.2 CRDi 110kW/150k 4WD 5st.AT GLS/VGT (2024 - 300.000km)
Tak je to prej jednotka ABS co to způsobuje tak zitra budu chytřejší co to bude stát
Tak já už nevím ted mi volali ze servisu že to jsou nakonec špatný budíky
Tak sem opět tady skoro po dvou měsících po servisech a elektrikářích Santa není pořád opravený nikdo neví co stím ted to bylo přímo v a taky nevědí že to vypadá na na jednotku ale nejsou si jisty na 100% a nová prej cca 30 000,-Kč tak auto si beru zpět a mám zavolat někam kde se přehrávájí jednotky nebo tak něco nerozumím tomu.Zatím mě to stojí jen peníze a nervy a auto pořád není ok sem z toho už zoufalý prosím vás nemáte nebo nevíte o někom kdo by mi mohl pomoct ????