Palubny počitač
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Palubny počitač
Dobrý večer potreboval by som poradiť.Začal mi blikať palubny počitač pri signalizácii dveri a este pred naštartovaním auta potom ked naštartujem prestane.Neviem čo s tým :)budiky a všetko ostatne funguje. r.v 2009 auto ma 6 rokov Dakujem
- Reklama
Re: Palubny počitač
Ahoj!
Mě taky blikal a servis to řešil výměnou celé palubovky Ale to bylo v záruce
Mě taky blikal a servis to řešil výměnou celé palubovky Ale to bylo v záruce
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
To ti dělá jenom při otevření dveří řidiče, nebo i když otevřeš jiné dveře. Aby to nebyl jen špatný kontakt toho tlačítka dveří.
Hyundai i30 Classic 1.4i CVVT
ahoj
Robi mi to pri pretočeni klúča, ešte pred tym než naštartujem t.j. ked ti len ukazuje že mam otverene dvere napr. ked naštartujem a napr.zapnem svetla prestane.Niekedy sa stane že to nepoblikuje Dik Asi budem musiet ist do original Hyundai servisu neviem či je to kontakt,nejaka chyba dobyjania no neviem
Robi mi to pri pretočeni klúča, ešte pred tym než naštartujem t.j. ked ti len ukazuje že mam otverene dvere napr. ked naštartujem a napr.zapnem svetla prestane.Niekedy sa stane že to nepoblikuje Dik Asi budem musiet ist do original Hyundai servisu neviem či je to kontakt,nejaka chyba dobyjania no neviem
Než budeš vyhazovat peníze v servisu, zkus si přeměřit baterii a podívej se, jestli na ní nejsou zoxidované kontakty. Připomíná mi to závadu mého kamaráda na Fiatu, kde mu blikaly kontrolky na palubce před nastartováním a pak jsme zjistili zoxidovaný nulák u baterie. Po vyčištění bylo po závadě.
Hyundai i30 Classic 1.4i CVVT
Palubní počítač Hyundai i30 2011
Zdravím
Jsou to tři týdny co jsem si koupila vůz Hyundai i30 1.4 85kW benzín 2011
Marně, ale hledám ve voze palubní počítač
U předchozího vozu jsem mohla počítač ovládat jednoduchým stiskem tlačítka na páčce stěrače. Teď tu, e žádné tlačítko nemám. Přístrojová deska mi tedy neustále ukazuje dojezd km, ráda bych tam ale měla např. Aktuální spotřebu. Hodiny a stupně celsia mám na panelu rádia. Zbytek ale nemohu najít. Má tento vůz vůbec tuto funkci? Prosím poraďte Budu vděčná díky
Jsou to tři týdny co jsem si koupila vůz Hyundai i30 1.4 85kW benzín 2011
Marně, ale hledám ve voze palubní počítač
U předchozího vozu jsem mohla počítač ovládat jednoduchým stiskem tlačítka na páčce stěrače. Teď tu, e žádné tlačítko nemám. Přístrojová deska mi tedy neustále ukazuje dojezd km, ráda bych tam ale měla např. Aktuální spotřebu. Hodiny a stupně celsia mám na panelu rádia. Zbytek ale nemohu najít. Má tento vůz vůbec tuto funkci? Prosím poraďte Budu vděčná díky
Re: Palubní počítač Hyundai i30 2011
Je pod volantem vpravo s nápisem TRIP.Je to dost nešťastné umístění ](*,)Doporučuji ze začátku přepínat jen když není auto v pohybu.Teplota a čas tam stejně není,aktuální spotřeba joo.Přeji hodně kilometrů bez nehody a závady
Moc děkuji
Tlačítko už jsem našla A myslím, že i na umístění si časem zvyknu.
Nicméně děkuji za pohotovou radu
Tlačítko už jsem našla A myslím, že i na umístění si časem zvyknu.
Nicméně děkuji za pohotovou radu
Rádo se stalo
Kde najdem ten nulak na baterke???Jirka-F píše:Než budeš vyhazovat peníze v servisu, zkus si přeměřit baterii a podívej se, jestli na ní nejsou zoxidované kontakty. Připomíná mi to závadu mého kamaráda na Fiatu, kde mu blikaly kontrolky na palubce před nastartováním a pak jsme zjistili zoxidovaný nulák u baterie. Po vyčištění bylo po závadě.
1.6crdi 66kw 2010 dpf
Je to ninus pol na baterke.
Hyundai Accent LC 1,3í 12V 63kw r. v. 2005
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011