v lednu jsem se svou "plnoletou Nubirou" prošel STK, samo sem tam nějaká povrchová koroze, ale brzdy atd. v pohodě..... přijel jsem bez objednání odjížděl jsem po cca hodině a půl.....
- auto jsem neumýval, neluxoval, vozím občas psy, v kufru jsou chlupy..... nebyl problém
- nacvakávací poklice jsem doma sundal
- žádný štítek jsem nikomu nepředkládal (nevím ani oč jde a žádný nemám)a nikdo nic nechtěl vzali si auto, projeli linkou, já v okýnku zaplatil a dostal papíry na další 2 roky
- před STK je nutné navštívit emisní kontrolu, já měl trochu problém, neboť mi ji vždy dělal můj plynař včetně roční pravidelné revize LPG, ale od ledna začly platit nové prováděcí předpisy na měření emisí, které on dostal před vánoci s platností od 1.ledna 2016
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a on nestačil koupit a uvést do provozu požadovaný přístroj (drahej jak prase)
-řešil jsem to jinde a emise jak benzin tak i LPG v pohodě, najeto 170000 a vše jsem splnil s obrovskou rezervou
Tak se nebojte a pokud vás někde budou prudit vyberte si nějakou lidskou - normální STK, tím nemyslím nějaký podvodníky co dávaj razítka aniž by auto viděli, informací je na netu dost.
Já osobně technika STK požádám vždy aby auto prohlédl důkladně a pokud by něco bylo v ne úplném pořádku, ať mi to řekne, že s autem jezdím já a nehodlám někde řešit "upadlý kolo"
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175