tohle je pecka! Mít zbytečných 20k...sefina píše:Přidám další kousek do sbírky předních masek
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
Moderátor: Moderátoři
tohle je pecka! Mít zbytečných 20k...sefina píše:Přidám další kousek do sbírky předních masek
Mustang píše:Neviete niekto ci sa da vobec niekde zohnat tato maska ? Maju ji iba IX35 Fuel Cell
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com ... -paris.jpg
da sa kupit iba taka bez znaku H ale to vyzera hrozne
No, koukal jsem na tvé auto a jak jsi montval masku. Super. Nejdříve jsem byl nadšený, že do toho půjdu, ale jak jsem viděl. že jsi sundával i nárazník, tak na to prdím. Jak to není na třech šroubcích, tak do toho nejdu. Ale fakt to máš dobrý, líbí se mi toMr. HYUNDAI píše:To není žádný vzhled Tucsona TL, ale maska ix35 používaná na asijských trzích. Jedná se o plnohodnotný náhradní díl. Chromovaný je jen znak, zbytek je matný. Zvenku zapadne, vnitřnosti nárazníku jsou poněkud odlišné. Budeš potřebovat pilník, vrtačku, dlouhé šrouby a 2 hodiny trpělivosti. Instalaci mám už za sebou.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |