Ahojte, předesílám, že nejsem vůbec motofanda a technika je pro mě španělskou vesnicí. Nicméně auto máme necelé 2 měsíce a najeli jsme asi 2.000 km. Bral jsem jako předváděčku, která měla najeto 7.000 km a první registrace říjen 2015. Cena 560 kapříků
Auto jsem zamluvil na konci prosince, bral jsem co bylo i za cenu bílé barvy a nakonec mi to tak nevadí. Je to nejslabší motorizace, tak to aspoň vyváží výbava Club, což je defacto jako Style u 2.0 CRDi. Pro nás jako rodinu, co s tím skáče po městě (škola, kroužky, práce, nákupy) a občas něco delšího, ale ne dálnice, docela skvělá volba. Spotřeba okolo 6,4 l, a jak píše MOTHEAD, ty všechny pomocné systémy jsou OK, za ty prachy v tomto segmentu naprosto dostačující, designově se auto povedlo na 100%. Mám teda 2 kolku, ale zatím dobrý, slabší podmáčený terén taky zvládnul, ale musí se opatrně to Sante Fe byl proti tomu traktor. Snad škoda,že v této výbavě není automatika 5. dveře kufr a jako detail beru absenci toho, že když dám zpátečku nesklopí se zpětná zrcátka abych viděl obrubník v kameře to zatím neodhadnu. Co oceňuji je asistence a záruka 5 let, k tomu si platím pojištění včetně GAP, to je dobrá věc u nových aut doporučuju. Někde jsem viděl nabídku na načipování z 85 kW na 100 kW, se zárukou, ale asi nato kašlu, nejsme závodníci, vozím děti, nepotřebuji trhat asfalt, což abych stejně asi se 100 kW moc netrhal
. Stručné resumé velmi amatérské recenze- pro rodinné účely a pohodovou jízdu naprostá spokojenost!!!!