Ahoj, samozrejme urobím video ako som sľúbil.xpawlas píše:Perfektní práce Robe, klobouček. Škoda že to nehodláš distribuovat, měl bych zájem. Ikdyž nevím co by na to řekli v servisu kdyby to vidělijestli to vse zkompletujes das sem videjko?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ahoj, samozrejme urobím video ako som sľúbil.xpawlas píše:Perfektní práce Robe, klobouček. Škoda že to nehodláš distribuovat, měl bych zájem. Ikdyž nevím co by na to řekli v servisu kdyby to vidělijestli to vse zkompletujes das sem videjko?
Funguje sťahovanie okien aj po vypnutí motora a otvorení dverí? Vo vodičových dverách by si mal mať motorček s konektorom so 6 pinmi a na ostatných dverách len s 2 pinmi. Celkom by ma zaujímalo aké napätie máš na pine 2 vo vodičových dverách v čase keď máš ACC ON/ klúč v polohe 2 (keď svietia budíky).kolecko píše:Udělej modul i pro ix35 a budu tě vždy a všude vychvalovat...i když...to už vlastně dělám za modul sklápění zrcátek
Ďakujemidam.i píše:Gratulujem![]()
Radar píše:Zdravím ťa Robo. Ty máš automatický režim len na dverách vodiča, lebo ja mám na všetkých. .....
Chcem sa opýtať k tomu obvodu, ktorý si navrhol. 1.) Odkiaľ berieš napájanie tvojho modulu (ACC)? a napájanie pre posuvný dekadický register +12V(SD)
2.) súčiastka označená ako vstupná kocka so 4 vývodmi, to je optočlen použitý pre galvanické oddelenie?
V každom prípade je to super, že ešte existujú ľudia ktorí sa vedia podeliť o svoje know how.
Máš pravdu. Myslím si, že toto zapojenie by malo fungovať je jednoduché a účinné, len jedna vec mi nie je jasná.robertbulko píše:... ALE okná by boli aktívne nonstop, aj keby bolo auto zamknuté. Ja si nemyslím, že je to dobrý nápad.
Podľa dokumentácie je na tomto konektore trvalé napätie, čo má za následok stále zopnuté 1. relátko. Akú úlohu toto relé plní.robertbulko píše:... ACC beriem z konektora zrkadiel čo je hneď vedľa oknového ...
ACC je v stave ON len v čase keď je auto naštartované, alebo sú rozsvietené budíky. Toto napätie používam na blokovanie modulu v čase keď ho nie je treba. Ak by modul bol aktívny stále, pri každom zamykacom impulze by sa dovreli okná. Napr. ak by si si stiahol okná hneď po štarte a rozbehol by si sa, o pár metrov by modul dovrel okná, pretože by sa zamkli dvere. To isté by sa stalo ak by si opustil na chvíľku auto a znova sa rozbehol.Radar píše:.. ACC beriem z konektora zrkadiel čo je hneď vedľa oknového ...
Podľa dokumentácie je na tomto konektore trvalé napätie, čo má za následok stále zopnuté 1. relátko. Akú úlohu toto relé plní.
Ja som predpokladal, že myslíš pin č.4 a ono to je pin č.6 na konektore zrkadiel. V tomto prípade to chápem a má to aj logiku.robertbulko píše:ACC je v stave ON len v čase keď je auto naštartované, alebo sú rozsvietené budíky. Toto napätie používam na blokovanie modulu v čase keď ho nie je treba. Ak by modul bol aktívny stále, pri každom zamykacom impulze by sa dovreli okná. Napr. ak by si si stiahol okná hneď po štarte a rozbehol by si sa, o pár metrov by modul dovrel okná, pretože by sa zamkli dvere. To isté by sa stalo ak by si opustil na chvíľku auto a znova sa rozbehol.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |